yaa kızlar böyle 1 konu aradım, bulamadım, ben açim dedim.
yaaa hiç bir sebep yokken hamile kalamamak ne demek yaaa???
nasıl boşaltıcam bu kafayı? etrafımda bilen herkez ya takma-düşünme-etme diyor.
tamam takmim diyorum ama kalbime nasıl söyletim.
tamam istemiyorum diyim ama nasıl istemim???
ben çok küçüktüm bunun hayalini kurardım. şimdi nasıl wazgeçebilim?
regli günüm yaklaşırken ben nasıl "aceba hamilemiyim" sorusunu kafamdan çıkarim?
neredeyse 1 yıldır uğraşıyoruz. heray bir hüsran. test yaptırdığımızda olumsuz sonucu alırken eşimdn, söyleyen görewliden, kendimden, herkezden utanıyorum sanki. eşimin hiçbir baskısı yok hatta başta o istemiyordu erken diyordu ben ikna ettim.
bazen onu suçluyorum tamamen sebep aramaktan; "istemiyorum dedin allahın gücüne gitti wermiyor işte" diye.
naapmalıyım hanımlar ben naapıcam? 1çiftöğüt yazın ben artık gerçekten ağlamaktan içim dışıma çıktı.
hayatın birinci kanunuymuş üremek. hayatın birinci kanununu yerine getiremiceksem ben neden hayata geldimki?
yaaa hiç bir sebep yokken hamile kalamamak ne demek yaaa???
nasıl boşaltıcam bu kafayı? etrafımda bilen herkez ya takma-düşünme-etme diyor.
tamam takmim diyorum ama kalbime nasıl söyletim.
tamam istemiyorum diyim ama nasıl istemim???
ben çok küçüktüm bunun hayalini kurardım. şimdi nasıl wazgeçebilim?
regli günüm yaklaşırken ben nasıl "aceba hamilemiyim" sorusunu kafamdan çıkarim?
neredeyse 1 yıldır uğraşıyoruz. heray bir hüsran. test yaptırdığımızda olumsuz sonucu alırken eşimdn, söyleyen görewliden, kendimden, herkezden utanıyorum sanki. eşimin hiçbir baskısı yok hatta başta o istemiyordu erken diyordu ben ikna ettim.
bazen onu suçluyorum tamamen sebep aramaktan; "istemiyorum dedin allahın gücüne gitti wermiyor işte" diye.
naapmalıyım hanımlar ben naapıcam? 1çiftöğüt yazın ben artık gerçekten ağlamaktan içim dışıma çıktı.
hayatın birinci kanunuymuş üremek. hayatın birinci kanununu yerine getiremiceksem ben neden hayata geldimki?