Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinize gerekli testler yapıldımı morfoloji bozukluğu düşüne sebep oluyorHerseyi yaptırdım. Hsg, genetik, pıhtılasma, bagısıklık. Hersey normal. O yüzden sasırıyorum
Bende 2 kez düşük yaptım tüp bebek yaptırıcam artık risk alıp düşük yapmak istemiyorumBugun itibariyle 3. Kez bebegimi kaybettimSizin gibi her testi yaptirdim. Bence cozum tup bebek en azindan genetik olarak saglikli embriyoyu seciyorlar
Bence de risk almayi . cok yipraniyor insanBende 2 kez düşük yaptım tüp bebek yaptırıcam artık risk alıp düşük yapmak istemiyorum
Evet çok yıprandımBence de risk almayi . cok yipraniyor insan
Eger sende bir sorun yoksa eşinin Sperm kalitesine bakarlar.baktılar miArkadaşlar 4 kez düsük yasadım henüz kalp atısı hic alınmadı. Yok mu yasayan ? Neden yok diyor doktorlar
Genetik test yaptırdınız mı kromozom inceleniyoresime dna testi yapıldı. Spermde bozukluk olsa cıkardı dedi. O yüzden gerek duymadı dr. Tüp bebek de düsündü ama nedeni yok o da riskli. O kadar masrafa bi de düserse cok üzülür insan
Ah cankm bi bilsem arastirsak da dusuyor anlamadim bu isi sans galibaHerseyi yaptırdım. Hsg, genetik, pıhtılasma, bagısıklık. Hersey normal. O yüzden sasırıyorum