Sebepsiz tekrarlayan düşük yaşayanlarrr

Bestttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
2.837
3.718
83
Arkadaşlar 4 kez düsük yasadım henüz kalp atısı hic alınmadı. Yok mu yasayan ? Neden yok diyor doktorlar

arastır testlerını yaptır nedenını ogren canım .

Herseyi yaptırdım. Hsg, genetik, pıhtılasma, bagısıklık. Hersey normal. O yüzden sasırıyorum

Aynen morfoloji,sperm dna hasarı dusuge yol acıyor.
D vitamini eksikliğide dusuge yol acıyormus diye okudum

Bugun itibariyle 3. Kez bebegimi kaybettim :( Sizin gibi her testi yaptirdim. Bence cozum tup bebek en azindan genetik olarak saglikli embriyoyu seciyorlar

Arkadaşlar 4 kez düsük yasadım henüz kalp atısı hic alınmadı. Yok mu yasayan ? Neden yok diyor doktorlar
Eger sende bir sorun yoksa eşinin Sperm kalitesine bakarlar.baktılar mi

esime dna testi yapıldı. Spermde bozukluk olsa cıkardı dedi. O yüzden gerek duymadı dr. Tüp bebek de düsündü ama nedeni yok o da riskli. O kadar masrafa bi de düserse cok üzülür insan

Bende aynı durumdayım lenfosit aşısı yaptırdım testi yokmuş onun önlem olarak yapalım dedi doktor bizde yaptırdık şimdi hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu kez düşmeyecek hissediyorum

esime dna testi yapıldı. Spermde bozukluk olsa cıkardı dedi. O yüzden gerek duymadı dr. Tüp bebek de düsündü ama nedeni yok o da riskli. O kadar masrafa bi de düserse cok üzülür insan
Genetik test yaptırdınız mı kromozom inceleniyor

Arkadaslar Son 2 yilda 3 kez dusuk yaptim. Ilk dusugumde kalp atisi alinamadi, 6. Haftada. Ilkinde pihtilasma ve benim ve esimin genetigin bakildi. Heterezigot pihtilasma tespit edildi. Ikinci gebeligim 4 ay sonra oldu. Clexan 0.4 kullandim sulandirici. 10. Hafta asiri kanama ile tekrar kurtaj oldum. 1 sene ruhum alt ust oldu. Kayboldum. Tum yakin arkadaslarim hamile ve ben olgun davranmak icin hep mucadele ettim. Etrafimda saglikli bebeklerinden sikayet eden anneler olunca cok da kolay olmadi. 1 senenin sonunda riskli gebelik doktoruna gidip ilave testler daha yapirdim. Bana sadece folbiol verdi. Onu kullandim esim aylarca keciboynuzu pekmezi yedi. Kefirler saglikli beslenmeler. Yine hamile kaldim. 6 haftada bu kez kesenin icinde bebek olmadigini ogrendim. Yine hissettigim bir bayilma hissi. Ve kurtaj. Su an kesenin icinden kromozom bakilacak.Simdi dusunuyorum yapilmadik bir rahim filmi kaldi ama riskli gebelik doktoruna gidiyorum onermezmiydi? Deflarca ultrasona girdim ve 2 dusuk gecmisiyle doktorun onune geldim. Ne yapacagimi bilmiyorum. Tup bebek mi denemeliyiz. Bayanlar lutfen yardin edin...

Merhaba herkese,benim 3.gebeligim daha oncekilerin kalbi durdu kurtajla aldirdim.arastirma yaptik genetik kromozomlara bakildi ikimizde de bir sey cikmadi.tromfoli pihtilasma yaptirdik faktor 5 homozigot cikti cok yuksek oranda pihtilasma cikti ohh be dedim en azindan caresi var .3gebeligim oldu 0.8 clenexe oldum her gun ve dun dr gittim 7+5 kalp atislari durmus kurtaj dedi .yani sorun ne anlamadim rahim filmi cektirmemistim dr sordum kese guzel olustu dogru yerde bence gerek yok dedi.ne kaldi geriye esimin spermlerine baktirmadik bi acaba sorun o mu.bugun de arastirma hastanesine gittim dr az da olsa kalbi atiyor dedi kafam karisti 1hafta bekleyelim diyor ama bebekten hic umudum yok kurtaj psikolojisi de berbat bir sey boyle olacaksa niye hamile kaldim diyorum kendi kendime ..bir de ben cabuk hamile kaliyorum bi avantajim o tup bebek yaparlar mi bu durumda olanlara

Son düzenleme:
Benim dr um önermedi tüp bebek. Kalabildigim icin ve sebep olöadogı icin dene dedi. Rahim filmi cektiler yok bisey onda ama onu bazıları ilerleyen hafta düsğklerine yapıyormus. Sperm i de dr dedi ki sıkıntı olsa zaten kolay kalınmazdı bi de genetik testte cıkar

Back
X