Sebepsiz tekrarlayan düşük yaşayanlarrr

Yani arkadaslar yazdiklarimiz ortak bir sebep bulamiyorlar. Saglikli bebek bir mucize gibi bir sey. Ben hic bir doktora ve soylediklerine inanmiyorum.

Kızlar merhaba topiğe yazı yazılmayalı 1 ay olmuş ama cevap verebilirseniz çok sevinirim. Yarın genetik test yaptırıcam ama doktor aç karnına veya tok karnına veya şunu yapman lazım filan demedi. Acaba testi yaptırmadan önce nelere dikkat etmek gerekiyor

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.
Canım çok geçmiş olsun. Bende düşük yaptım ama ağrım olmadı direk kürtaj oldum. Sen kendin düşürdüğün için ağrı olması normaldir canım sonuçta kolay bir şey değil ama çok kötüysen bir acile gitmeni tavsiye ederim

Canım çok geçmiş olsun. Bende düşük yaptım ama ağrım olmadı direk kürtaj oldum. Sen kendin düşürdüğün için ağrı olması normaldir canım sonuçta kolay bir şey değil ama çok kötüysen bir acile gitmeni tavsiye ederim
Acilde kurtaj yaparlar diye gitmio doktorum da bekleyelim dedi

Back
X