merhaba arkadaşlar
40 yaşındayım ve kronik rahatsızlıklarım var.histereskopide hidrosalpenks va sıvı biikimi dendi ve nomal yolla çocuğum olmyacağı tüp bebek olmak için de ameliyat olmam söylendi.fakat 2 ay geçmeden kendiliğimden hamile kaldım 8 haftalıkken günlükken kalbi durdu kürtaj oldum,2 ay bekleme süesi ve ardından 4 ay içinde yeniden kendiliğimden hamile kaldım ve yine aynı haftalıken kalbi durdu,dün aldılar bebeğimi,bu kez daha da zor oldu dayanmak.bana bebeğe eşime genetik yapıldı pıhtılaşma testleri yapıldı sonuçları bekliyoruz.doktorum genetikte birşey çıkmazsa tüplerdeki hidrosaplanksten olabileceğini ve ameliyat olmam gerekebileceğini söylüyor.en çok ta yaşımdan dolayı yumurtalaımın kalitesiz olacağından dolayı olabileceğini söylüyor.tükiyede ilei yaş hamileliği öcü olarak görülüyor.bunca ileri yaş hamileleri var hele ki amerikada bi arkadaşım var artık ameikada bu savın çürütüldüğünü doktolaın bunu kabul etmediğini söylüyor.yalnız kafama takılan birşey var varikoselden bahsediyosunuz düşüklerde.eşimin morfoloji 2 yani bozuk ama doktorum bu spemiyogram normal diyo başka doktor da morfoloji sorunlu ama haeeket iyi olduğu için sorun olmaz diyor.eşim sadece spermiyogram verdi muayene falan olmadı.acaba birşeyi mi atlıyoruz .baktırmamaız gereken ben veya eşim başka tetkikle mi var acaba.tecübesi olanlar lütfen yorum yazın.