Sebepsiz tekrarlayan düşükler

Sebebini bilmiyorsan hiçbir tahlil boşa değildşr. Ben de tum testlerimi yaptırdım ve allaha şukur hepsi temiz çıktı. Pgt son testimizdi. Ve haklı çıktık. Biz de birsuru para doktuk. Sebebiniz bulundu desinler diye doktırların gozune baktık. Yok yok yok. Hatta bi doktor rahmin arkasında bulunan myomumu perde sanmış ve sen duşuk yaparsın dedi. Uçtuk havalara. Bize tup onerdi ve bebek sol tarafa konuldu. Peki perde varmıydı hayır. Allaha şukur en sonunda bulduk. Bence evlenen herkes bu testleri yaptırmalı. Orneğin kromozom testinde bi hastalığın çıksaydı iyiki yaptırmışım diyeceksin.eşimke bana 300 lira verdik kromozom testine. Diğerlerini devlette yaptıtdık bi kuruş odemedik. Beni doktorun biri resmen kovdu sana tup bebek gerekmez pgtye boşa para harcarsın diye. Şimdi o sonuç kağıdını suratına çarpmak istiyorum. Ha şuan 8 haftalık hamikeyim ve ilk defa kalp atışını gorduk.
Ah canım sorma ne güzel birşey o kalp sesini duyabilmek ben en son kürtaj olacagım gün dua ediyordum son kez baktıklarında ne olur kalbi atsın diye ama malesef. allah kucagına almayı nasip etsin

Ah canım sorma ne güzel birşey o kalp sesini duyabilmek ben en son kürtaj olacagım gün dua ediyordum son kez baktıklarında ne olur kalbi atsın diye ama malesef. allah kucagına almayı nasip etsin
Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsin

Kızlar 4 kez sebepsiz duşuk yaptım. Dordunde de kalp atımı gorulmedi. Kromozom genetik aklınıza gelebilecek tum testler yapıldı ama sorun yok. Prof prof dolandım. Yaş 37. Artık tup bebekte pgt yaptıralım dedik. Bir çok merkez size gerek yok dedi. En son bize inanan bir prof bulduk. Tup bebek tedavisi gordum pgt yapıldı. 6 embriyomdan 4 tanesinde kromozom bozukluğu tespit edildi. Yani sebebim bulundu. Dollenme sırasında hata oluyormuş. Sağlam olanlardan ikisi transfer edildi. Bi tanesi tuttu. Şuan 8 haftalık hamikeyim ve ilk defa kalp atımını gorduk Allahıma bin şukur. Hiç durmayın. Biriktirin parayı tup bebekte pgt yaptırın. Allah hepinizi bebişlerinize kavuştursun. Ben 15 bin liraya mal ettim.
Canm bebeğini sağlıkkı sekilde kucagına aldınmı

Ona rağmen kalp atıaı olmadı simdi doktorum bie kere. Daha normal yolla gebwlik deniyelim daha sonra pgt ile tüp bebek önersi korkularım var onunda garantisi yok yasım 24

kizlar benim kuzenim ve bir aile dostumuzun kızı sizler gibi tekrarlayan dusukler yaptılar.ikiside iyi hoca larda muska yapıp bebeklerini kucaklarina aldılar darisi sizlere ......kendim birebir şahit oldum

Bnde 4 düşük yaptım sadece ilkdw kalp atışı oldu son bebepmi genetiğe gönderdik temiz bnm ve eşimin testleride temiz sadece bnde kan pıhtılasmaı cıktı hafif ama iğneöi vurdum hergün sn bebekte
Benim bir arkadaşım da 3 tane Bebek kaybetti. Pıhtılaşma sorunu tespit edilmişti. Hacettepede riskli gebelikler bölümünde anabilim dalı başkanı olan bir hoca tedavi etmişti. Yanlış hatırlamıyorsam adı da Prof dr Sinan beksaç idi. Yanlış da hatırlıyor olabilirim adını. Şimdi 3. Yü doğurdu ;) iki oğlu bir kızı var. Hani iğne demişsiniz YA, o gebelikten 6 ay evvel özel bir diyet uygulamıştı ve vitamin takviyeleri. Hiç yememesi gereken gıdalar da vardı. Sonra gebe kalır kalmaz iğne yapmaya başlıyordu. 3 gebeliği de bu şekilde tamamlandı. Yazmak istedim sadece ;) Allah gönlünüze göre versin.

bende herseye ragmen kaybedenlerdenım 4 kaybım var ve kendı dusuren arkadaslar kadar sanslı olamadım 4 te kurtajım var yoruldum cok yoruldum kaybetmekten her bebekte bır umut her kayıpta bı zındanı hayat rabbım bızım gıbı bu dertle yanalarada ol desın ınsallah

bende herseye ragmen kaybedenlerdenım 4 kaybım var ve kendı dusuren arkadaslar kadar sanslı olamadım 4 te kurtajım var yoruldum cok yoruldum kaybetmekten her bebekte bır umut her kayıpta bı zındanı hayat rabbım bızım gıbı bu dertle yanalarada ol desın ınsallah
Amin cnm , umarim biz de saglikli bir sekilde bebislerimize kavusuruz umarim.
Buarada bnm esimin sperm sayisi dusuk cikti doktorlar normal yolla 3 kere gebe kalmama bile sasirdilar, merak ettigim sey acaba sperm kaynakli olabilir mi dusuklerim? Cogu doktor bi kere dollediyse gerisi kadinin isidir diyo cok sinir oluyorum , sonucta hem yumurta hem sperm olusturuyo embriyoyu.Benim yumurtalar kalitesiz olabilir ama sperm de olamaz mi ? Ne dusunuyorsunuz arkadaslar

Amin cnm , umarim biz de saglikli bir sekilde bebislerimize kavusuruz umarim.
Buarada bnm esimin sperm sayisi dusuk cikti doktorlar normal yolla 3 kere gebe kalmama bile sasirdilar, merak ettigim sey acaba sperm kaynakli olabilir mi dusuklerim? Cogu doktor bi kere dollediyse gerisi kadinin isidir diyo cok sinir oluyorum , sonucta hem yumurta hem sperm olusturuyo embriyoyu.Benim yumurtalar kalitesiz olabilir ama sperm de olamaz mi ? Ne dusunuyorsunuz arkadaslar
Sperm sayısı düşük bile olsa demekki ileri hareketliiyi spermler mevcut morfoloji kaç,o da çok önemli, kalitesiz sperm ile oluşan embiryo yaşayamıyor, sizinde yaşınız amh fsh değerleriniz önmli

Sperm sayısı düşük bile olsa demekki ileri hareketliiyi spermler mevcut morfoloji kaç,o da çok önemli, kalitesiz sperm ile oluşan embiryo yaşayamıyor, sizinde yaşınız amh fsh değerleriniz önmli
Yasim 32, amh degerim 20 kusurlerde pko oldugum icin sanirim.

Back
X