Sebepsiz yere çekip giden erkek

Herşey güzel giderken sebepsiz yere çekip giden erkek hala sizi instagramdan takipten çıkmıyorsa sebebi nedir? Siz olsanız engellermisiniz? Yoksa hiç oralı olmayıp hayatınıza kaldığınız yerden devam ettiğinizi göstermek için onu engellemez, arkadaşlıktan çıkarma zahmetine bile girmez hatta hiç yazıp çizmez onu sallamadığınız algısımı yaratırsınız? Beni sebepsiz yere 2 gün önce bıraktı şuan takipleşiyoruz. Ben normal paylaşımlar yapıyorum. Sil engelle dediler bana ama sallamadığımı anlasın diye bi hamle yapmadım. Sizce doğrusu nedir? Şuan sağlıklı düşünemiyorum açıkcası. Ama instagramdan kızları takip etmeye devam ediyor. Tabi bunları görünce de rahatsız oluyorum ama hayatta da yazmam çizmem. Sadece beni sebepsiz açıklama dahi yapmadan sadece psikolojim iyi diyerek gitti. Ona aslında kendisinin gözümde ne kadar değersiz olduğunu hissettirmek istiyorum. Kendini yeterince bişey zannetmesine sebep oldum bu imajı silmek istiyorum. 😔
Suan arama tarama yapiyor aklindakilere mavi boncuk dagitiyor eger kafasina gore birine denk gelirse seni zaten silicek htta engelleyecek. Bence ona bu zevki tattirma ve sen engelle gitsin. Seni hayatindan cikarma cabasina giren biri seni takip etse.ne olur ki yan cep gibi gorunme sana ihtiyacm yok.msji ver ve sil .
zamaninda.benim.sevgilimde sacma sapan.konu icin beni faceden terketti basta silmedi bende silmedm saf gibi sandim ki pisman olur barisirz meger adam.kiz avina cikms birini bulunca sildi beni engelledi. Sonra bir kac hafta gecince kizdn ayrilinca engelimi kaldrdi tabi ben baska hesaptan onu izledigim icin herseyi anladm. Kendini bu duruma dusurme

Benzee konuda ust uste konu acmak kural disi diye biliyorum. Dun size saatlerce dil doktuk anlattik herkes yardimci oldu kimileri size laf anlatmak adina ban yedi madem bizi takmayip yeniden konu acacaktiniz neden bizi yordunuz. Bi daha bi daha bosa kendimi yorup size cevap yazmam sahsen. Cunku umursamiyorsunuz belli ki
O yasak kalktı coktan.

Suan arama tarama yapiyor aklindakilere mavi boncuk dagitiyor eger kafasina gore birine denk gelirse seni zaten silicek htta engelleyecek. Bence ona bu zevki tattirma ve sen engelle gitsin. Seni hayatindan cikarma cabasina giren biri seni takip etse.ne olur ki yan cep gibi gorunme sana ihtiyacm yok.msji ver ve sil .
zamaninda.benim.sevgilimde sacma sapan.konu icin beni faceden terketti basta silmedi bende silmedm saf gibi sandim ki pisman olur barisirz meger adam.kiz avina cikms birini bulunca sildi beni engelledi. Sonra bir kac hafta gecince kizdn ayrilinca engelimi kaldrdi tabi ben baska hesaptan onu izledigim icin herseyi anladm. Kendini bu duruma dusurme
CAnım çok doğru demişsin valla sildim haklısın illaki beni silecek neden o zevki ona tattırayım çok haklısın. Şuan karı kız takip ediyo zaten birini buldumu beni komple silecekti belki de dediğin gibi. Ama ben önce davrandım ve sildim

Back
X