Şebnem'in Henüz Yerleşmemiş Evi ve Mobilyaları

ÖZELLİKLE HALILARI ÇOK BEĞENDİM SAĞLIKLA HUZURLA YAŞAMAN DİLEĞİYLE İNŞALAH..

bayıldım bayıldım maşallah cok zevklısın maşallah herseyın en guzelını ve uyumlusunu secmıssın tebrık edıyorum senı evın zaten harıka duvar ların ahsap dogramaların ıns bu guzel evde cok mutlu güzel bı yuvan olur herseyın en guzelıyle başlarsın ıns yenı evınde halılarına bayıldımmmmmmm markası nedır rıca etsem ozellıkle markasının cevapını beklıycem ayyyyy evını ve ceyıslerını yerleştırdıkden sonrada bızı bu güzel evden mahrum bırakma fotolarını özellıkle beklıycem dugun resımlerınıde :) güle güle ıyı gunlerde kullan ıns

güle güle otur cok güzel kullanıslı bir ev döşenmiş halinide görürüz inşallah

inşallah döşemeye başlayınca eklicem..

eşyalarında evınde çok güzel güle güle oturun

teşekkürler...

mutlulukla oturun inş. cnm...

sağol zeynepcim amin.

Allah nazarlardan saklasın. Çok ama çok güzel hem eşyalarına hemde evine bayıldım.
Güle güle otur inşallah canım.

çok teşekkür ederim aminnn inşallah

ÖZELLİKLE HALILARI ÇOK BEĞENDİM SAĞLIKLA HUZURLA YAŞAMAN DİLEĞİYLE İNŞALAH..

aminnn inşallah sağolun..

Güzel yorumun için cok tesekkür ederim
İnşallah hepimize yuvalarında huzur mutluluk nasip olsun inşallah
Bende yogun iş temposundan fırsat buldugum ve evimi yerleştirmeye başladığımda
Resimleri eklicem hemen halılarımın markalarını yazayım canım sana :
Salon Halım
Saray Halı-Fulya
Koridor Halılarım
Royal-Asos
Mutfak Halım
Royal-Natura
Yatak Odası Halım
Merinos-Paris
Tek Baza Koyacağım Boş Odam İçin Halım
Saray-Sahil

sevdiklerinle beraber güzel günlerde oturun...hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin inşallah....

canım nekadar güzel herşeyin.Orta sehpana bayıldım.Abajurlarında güzel.Yatak odanda giriş kapında çok artistik :)aman herşeyin süper yani.Allah huzurla oturmayı nasip etsin inşl.Bu arada konyalımısın sende.

teşekkürler amin

konyalı değilim canım
suan orada görev yapmaktayım..

MASAALLAH CANIM EVIN COK AMA COK GUZEL ICINE GUZELCE YERLESMEYI NASIP ETSIN RABBIM ALLAHIM KEM GOZDEN SAKINSIN MUTLU OLMAN DILEGIYLE:)

Şebnemcim evinde, mobilyalarında çok güzel çok beğendim. Ben özellikle mobilyalarını nerden aldığını öğrenebilirmiyim? çok beğendim, istediğim tarz ve renk ve modelde

Son düzenleyen: Moderatör:
MASAALLAH CANIM EVIN COK AMA COK GUZEL ICINE GUZELCE YERLESMEYI NASIP ETSIN RABBIM ALLAHIM KEM GOZDEN SAKINSIN MUTLU OLMAN DILEGIYLE:)

canım çok sağol teşekkür ederim aminnnn...

canım her şey çok güzel ve uyumlu yerleşmiş halinide görmek isrerim allah huzurla oturmayı nasip etsin

sağol inşallah eklicem yerleştirmeye başladığım anda..

Şebnemcim evinde, mobilyalarında çok güzel çok beğendim. Ben özellikle mobilyalarını nerden aldığını öğrenebilirmiyim? çok beğendim, istediğim tarz ve renk ve modelde

Teşekkür ederim
Mobilyalarımın hepsini Ankara'dan aldık
Ama mobilya inegöl mobilyasıymış üretimi orasıymış

boş hali bile güzel canım
bize daha hala temizlemek nasip olmadı malesef boyacı çıkamadı içinden sanırım evimize aşık oldu
bu haftasonu kısmetse başlayacağız temizliğe inşallah evinin yerleşmiş halini de görmek kısmet olur

Amin canım inşallah
Sende bende bir an önce sıkıntısız yerleştiririz yuvalarımızı
Benimde kaba temizliği bitti
Eşyalar geldi yine kirlendi
Havalar açsa yavaş yavaş yapıcaz
İşlerdende fırsat olmuyor
İnşallah hayırlısıyla olur
Seninde evin çok güzel canım

aynen canım bizim daha kaba pislik falan ne varsa duruyor.
havalarda bi garip bende hastaım zaten yavaş yavaş yapıcaz artık

Teşekkür ederim
Mobilyalarımın hepsini Ankara'dan aldık
Ama mobilya inegöl mobilyasıymış üretimi orasıymış

İnegölmü çok iyi:13: eşyaları Bursadan alacağız, o zaman inegölde bulurum bu tarz mobilyayı, tamam canım, sağolasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…