Şebnem'in Henüz Yerleşmemiş Evi ve Mobilyaları

Hayirli olsun.. Ceyiz bölümündeki paylasimlarindan biliyorum cok zevklisin gercekten..
Huzurla oturun..

hepsi çok güzel cnm döşenmiş halinin fotalarınıda koyarsın işallah. ağız tadıyla iyi günlerde otur işalla
h

canım çeyizinde gördüm siyah beyaz kedili takımı nerden aldın yazarmısın çooook güzel markasını da yazarsan çok sevinirim bayıldım ayrıca çeyizin çok güzel valla insan kullanmaya kıyamaz hep mutlu günlerde kullan inşallah

evimde eşyalarında çok güzel canım allah sağlık huzur mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah :)

Hayirli olsun.. Ceyiz bölümündeki paylasimlarindan biliyorum cok zevklisin gercekten..
Huzurla oturun..

çok sağol teşekkür ederim..

hepsi çok güzel cnm döşenmiş halinin fotalarınıda koyarsın işallah. ağız tadıyla iyi günlerde otur işalla
h

nasip olursa koyacağım sağolasın..

amin canım sağol
o kedili takım bana hediye görümcemden
o yüzden nerden aldığını bilmiyorum pazarlamacılardan aldığını söyledi bir tek..

evimde eşyalarında çok güzel canım allah sağlık huzur mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallah :)

aminnn inşallah canım sağol

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.evinizde çeyizlerinizde çok güzel

sevgili şebnem sanada bu güzellikler yakışır zaten evin muhteşem hayırlısıyla oturmak nasip olsun rabbim nazarlardan sakınsın güle güle otur.

Canım evin ferah mis gibi,
inşallah allah gönlüne göre bir ev almayı da nasip eder.

Salon mobilyalarınla halının uyumu tam olmuş, çok beğendim.
Yatak odası abajurunda çok şık ( markası nedir ?)
Çeyizlerin zaten çok zevkliydi.
Tüm evini kolaylıkla yerleştirebilmen dileğiyle.

Sevgiler...

teşekkür ederim
amin canım inşallahhh o günleride görürüz
abajurun markasını bilmiyorum canım
herhangi bir ışıkcıdan dikkatimi çekti aldım
ama bievde benzerleri var

Canım herşeyy harikaaa,
her şeyy sana yakışan şekildeee
evinin yerleşmiş halini, çeyizinin serilmiş halini görmek için sabırsızlanıyorumm

Canım herşeyy harikaaa,
her şeyy sana yakışan şekildeee
evinin yerleşmiş halini, çeyizinin serilmiş halini görmek için sabırsızlanıyorumm

canımmmm teşekkürler
valla bende evimi yerleştirmek için sabırsızlanıyorum
su mayısın ilk 10 günü geçsin sonra rahatlıcaz
bu aralar işler ve görevler yoğun
Allah nasip ederse eklicem..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…