• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seboş'un çeyizleri :)

Öncelikle çok zevkli bir annen var :)(kayınvalide değil :) )

son aldığın bardak takımı ve bornozlara bayıldım. çok kaliteli seçimler güle güle kullan canım.

Çeyizciklerimi çok boşladım buaralar
çoğu şey tamamlandığı için arada mutfak için ıvır zıvırlar kaldı sadece :32:

kek fanusumu ve günlük çay tepsimide aldım kızlar :3:

$30-245752-big.webp

$15-245779-w600h500.webp

canım gule gule kullan cok guzelmıs ozellıkle kare tepsıyı cok begendım nerden aldın acaba ogrenebılrımıyım

iki kişilik kahvaltı takımını daha önce görmemiştim çok güzelmiş :) nerden aldınız acaba

Güle güle kullan canım çok tatlılar insan mutfaktan çıkmak istemez yani

MaşaAllah tupperların çok güzell canım hepsini güle güle kullan

Kahvaltı takımına,bıçak setine bayıldım doğrusu.Her şey çok güzel cıvıl çok hoşuma gitti hepsini iyi günlerde ağız tadıyla kullan canım. :16:

maşallah gelin ,kayınvalide hamaratsınız çeyizlerini mutlu ,güzel günlerde kullanırsın inşallah...

canım Allah herşeyini içine sindirsin. maşallah herşey çok güzel. ağız tadıyla, aşkla kullan :)

canım gule gule kullan cok guzelmıs ozellıkle kare tepsıyı cok begendım nerden aldın acaba ogrenebılrımıyım

tşk ederim canım :34:
canım kek fanusu ve tepsiyi evim.net'ten aldım Ultraform diye bir kampanyanın altındaydı

iki kişilik kahvaltı takımını daha önce görmemiştim çok güzelmiş :) nerden aldınız acaba

evmanya'dan almıştım canım kahvaltı setimi aşağıdaki linkten bulabilirsin yumurtalık ve meşrubat bardağınıda ayrı ayrı almıştım

Cats by Luyano İki Kişilik Joker Set 79.9TL - evmanya.com

kendime mutfak seti ve şeker tuz için kaplar aldıııım :8:
bütğn mutfağım kırmızı siyah olduuuu :16:

bu mutfak setim :16:
$92-303157-big.webp

bu da ocak yanında duracak olan tuzluk ve şekerliğim :16:
$83-303141-big.webp

yine dayanamadım ben bu seferde peynir bıçakları aldım kendime :1:

$8695835221359_0_304x424.webp

Back
X