Mutfak Püf Noktaları Sebze kurutucu kullanan var mı?

bende üçsan nınkini kullanıyorum yeşillikleri musluk suyuyla beraber yemek istemiyorsanız tavsiye edilir memnunum işe yarıyor bence

Ben kullanıyorum kurutucuyu zamandan kazanmak için iyi. Yalnız şeffaf görünümlü olanları kazara düşürürseniz paramparça at çöpe. Deneyimle sabit :))))

ben kullanıyorum çevirmeli olandan çok çok memnunum iyiki almışım

Mutfakta kullandığım, en sevdiğim mutfak aracı diyebilirim.Çok pratik ve işe yarıyor sulu salata yememiş oluyorsunuz.Herkese tavsiye ederim...

yemekteyiz programında bir yarışmacı marulları kurutucuya koyup doğradı herkes ayyy ne biçim buruşuk eski marul kullanmış dedi.gerçekten marullar çok yıpranmıştı halbuki kadın bahçesinden koparmıştı.

Kapağında ipi olandan değil çevirmeli olanından alın ipi koptumu bir işe yaramıyor onun dışında çok kullanışlı tavsiye ederim

Çok harika birşey ben çok memnunum.. Plastik olmasında bi sakıncası yok ben kimya mühendisiyim ve plastikler üzerine de tecrübem var ısı etki etmiyorki bu tamamiyle santrifüj olayı ..Bilhassa salatalarda, kısırda süper oluyor. Salatanın suyuna ekmek batırmaya da bayılırım bu sayede yıkama suyunu yememiş oluyorum çok sağlıklı yani....Şahsen benim çok hoşuma gitti.

evet biz de ipli değil de, çevirmeli kolu olandan aldık. birkaç aydır kullanıyoruz; kıvırcık salataya bayılırız, şimdi çok daha lezzetli oluyor. ayrıca annem maydanozları kurutma süresi çok kısaldığı için de çok memnun! cokacimcoook cokacimcoook

Bende salatıcı kullanıyorum. Salatanızın daha lezzetli olması için, suyundan arındırdığıız yeşilliklerinizin daha uzun süre saklanabilmesi için gerekli bence. Ayrıca kızartma yaptığınız zaman salatacıda süzdürebilirsiniz, hiç yağı kalmamış bir kızartma yemiş olursunuz. Yalnız ben saydam plastik birşey almıştım, kırdım tekrar aldım yine kırdım. Şimdi tupperware kullanıyorum, hem on yıl garantili, hem süzgeç olarak da kullanıyorum, hem içinde yeşilliklerimi uzun süre saklayabiliyorum hem de inanılmaz hızlı hamur mayalayabiliyorum. Mutfağımda vazgeçemeyeceğim bir ürün, tavsiye ederim.

Çok salata tüketen biri olarak ben kullanıyorum ve çok memnunum. Sebzeleri yıkadıktan sonra süzgeçe koyup saatlerce suyunun süzülmesini beklemek zorunda kalmıyorsunuz. Hele benim gibi çalışan biriyseniz ne kadar zaman tasarrufu sağladığını görünce eminim vazgeçemeyeceksiniz.

ben çok memnunum sebzeleri alışverişten sonra yıkayıp kurutuyorum saklama kaplarına koyuyorum hazır bir şekilde kullanıyorum

eskiden bende kullanıyordum
çok rahat,çok kullanışlı,yeşillik çok pişen mutfakta,çok büyük yardımcı oluyor..

ben de kullanıyorum çok memnunum.ben ıslak ıslak sevmem sebzeyi onnla kurutuyorum dolaba kaba koyuyorum ve böylelikle uzun süre dayanıyor.

annemde tupperware'in bi sürü ürünü var yıllardır kullanıyor salatacıdan da çok memnun hep kullanıyo
benim çeyizime bile almıştı bende kullanıyorum
geçenlerde üye oldum kendime de alıcam salatacıdan indirime girsin yerimseniben
mini şefi de çok güzel bi de bu hafta o da indirime girmiş alıcam bi tane kendime
soğanı maydonozu herşeyi kıyabiliyormuşsun hemde soğanı sulandırmıyormuş

Ben yıllardır kullanıyorum çok memnunum ama plastik asla sokmam eve kanserojen çünkü..hep atıklardan elde ediliyor bunlar..tupperware diye bir marka var onu kullanıyorum diğerleride bunun taklidi zaten..

Bunların hepsi Tupperware taklidi..

tupperware uzun süre bir şeyi korumak kollamak saklamak için ideal bir ürün. mesela, peynirin küflenmemesi, kokmaması, sararmaması için kullanmak, kurabiye, kek vs. lerin daha uzun süre taze kalmasını sağlamak gibi işlemlerde ideal. (ki bende de bikaç tane tupper var) Salata kurutmak ise anlık yapılan bi işlem. yani kansorejen bi risk taşımıyor. ki taşısa bile, yediğimiz içtiğimiz bi süre şey de kansorejen madde teşkil ediyor. kısacası salata kurutucusunun illa tupper olması gerekmiyor yani. anamızın karnından tupperla mı doğduk...

ben de kimya mühendisiyim ve polimerlerle çalıştım ısı hepsi petrol atığı değğildir çeşit çeşit polimer var ki tupperlerde plastik ama cinsi farklı.
ısı uygulanmadıkça sorun çıkarmaz plastikler bir de sürekli içinde bir şey tutmazsanız ve asitli bir şeyle muamele etmedikçe(limon gibi). tuper kalitedir diyip de herşeye dünya para verilmez herşey için değmez ama bu da çok lüzumlu bir şey değil bence

aldım,2-3 haftadır pazardan gelince güzelce yıkayıp,kurutup hava almaz kaplara koyuyoruz ve bir hafta boyunca temiz,kuru ve hazır yeşillik yiyoruz
üstelik diri diri oluyorlar
keşke daha önce alsaymışım tuppervare değil,üçsan aldım uzun sürekullanırım eskirse yenisini alırım,artık mutfağımın değişmez araçlarından oldu

Back
X