Mutfak Püf Noktaları Sebze kurutucu kullanan var mı?

kesınlıkle tavsıye ederım...
helekı salata tuketen bırıysenız gercekdende olmalı mutfagınızda..
ben cok memnunum ıyıkıde zamanında almısım..suan zaten heryerde satılıyo ve fıyatıda gayet uygun..

Bende size bi öneri olsun, ben sadece kurutmakla kalmıyorum, ıspanak ve çileklerin ön yıkamasını da kurutucuda yapıyorum, içinden çıkan kuma inanamazsınız. ::bbo:

Bende size bi öneri olsun, ben sadece kurutmakla kalmıyorum, ıspanak ve çileklerin ön yıkamasını da kurutucuda yapıyorum, içinden çıkan kuma inanamazsınız. ::bbo:

Nasıl kum ya bu makina kurutucu değilmi?Ciddeen işe yarıyormu ya bende alammı??

bende almayı düşündüm bir ara ama iananamıyorum kupkuru yapucağını sebzelerin iki dk da yani ne bilim ciddi iki dk başarıyo mu ya:uhm:

Sebze kurutucu kullanan var mı varsa kullanımı hakkında bilgi almak istiyorum. Pratik oluyor mu gerçekten kurutuyor mu? Kullanımı rahat mı?

Valla ben yeşil salatayı çok seviyorum.Yani marul, roka vazgeçemediklerim.AMa yıkayıp kurumasını beklemek en sıkıcı kısmı.Kullanıyorum ve çok memnunum bir dakikada hem tertemiz hem kuru hem de çıtır çıtır oluyor.:66::66::66::66:

Ben yeni tanıştım sebze kurutucusuyla. süper bişey. yüzyılın icatları arasına girer benim gözümde.. ben tefalden almıştım. t-design adı altında geçiyor. gerçekten çok şık ve kullanışlı. ben yumurta salatasını çok sevdiğim için yeşillikler ıslak kaldığında yumurta çok kötü koku yapıyordu. bu aletle 1 dakika içinde kupkuru yeşillik elde ediyorsunuz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Back
X