Mutfak Püf Noktaları sebze meyve temizliği

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen

Ben hala öğrenciyim ve şu an ki temizlik seti ben meyve sebze temizliğini seçtim burada kullanılmak üzere bir set ürün tasarlıyacağım
bir anket yapmam gerekiyor
anket konusu sebze meyve temizliği buradan çıkan cevaplar projemi yönlendirecek
1-Sebze meyve temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Bu yöntemlerin doğruluğundan emin misiniz?
2-Kullandığınız yöntemin temizliği tam olarak sağladığına inanıyor musunuz?
3-Sebze meyve temizliğinde bildiğiniz yardımcı aparatlar nelerdir?
4-Sebze meyve temizliğinde kullandığınız yardımcı aparatlar var mı?Var ise bunlar nelerdir?
5- Sebze ve meyveyi kabuklu ve kabuksuz tüketim oranınız nedir?

ve sorularım bunlar cevap verirseniz çok sevinirim çünkü perşembe akşamı bunları değerlendirmem lazım konu dün belli oldu keşke dün aklıma gelseydi :kkk:en azından 1 gün daha fazla vaktım olurdu yardımcı olursanız çok sevinirim çok ihtiyacım var:26:
birde ek olarak yaşınızı mesleğinizi bildirirseniz tam süper olur

Son düzenleme:
arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen

ben hala öğrenciyim ve şu an ki temizlik seti ben meyve sebze temizliğini seçtim burada kullanılmak üzere bir set ürün tasarlıyacağım
1-sebze meyve temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Bu yöntemlerin doğruluğundan emin misiniz?
2-kullandığınız yöntemin temizliği tam olarak sağladığına inanıyor musunuz?
3-sebze meyve temizliğinde bildiğiniz yardımcı aparatlar nelerdir?
4-sebze meyve temizliğinde kullandığınız yardımcı aparatlar var mı?var ise bunlar nelerdir?
5- sebze ve meyveyi kabuklu ve kabuksuz tüketim oranınız nedir?

Ve sorularım bunlar cevap verirseniz çok sevinirim çünkü perşembe akşamı bunları değerlendirmem lazım konu dün belli oldu keşke dün aklıma gelseydi :kkk:en azından 1 gün daha fazla vaktım olurdu yardımcı olursanız çok sevinirim çok ihtiyacım var:26:

1- önce yıkıyorum su ile sonra sirkede bekletiyorum sonra yine yıkıyorum
2-en azından %90 güveniyorum
3-aparat bilmiyorum
4-son 3 sorunu netleştirsen pek anlamadım

1- önce yıkıyorum su ile sonra sirkede bekletiyorum sonra yine yıkıyorum
2-en azından %90 güveniyorum
3-aparat bilmiyorum
4-son 3 sorunu netleştirsen pek anlamadım

canım yanıt için teşekkür ederim ilk olarak yardımcı ekipman olarak fırça sünger eldiven gibi bu tarz bir şeylerin varlığından haberdar mısınz kullanıyor musunz bunun için sorulmuş sorular son soruda mesela salatalığı yıkıyoruz kimi kabuğuyla kimi kabuksuz yiyo bunun için mesela havuçu soyuyoruz ya aslında iyi bir temizlikteen sonra soymaya gerek yok vitamin ihtiyacından dolayı fln birde yaşını yazarsan sevinirim bende bazen yıkıyorum mesela iyi yıkanmadığını görüyorum tekrar yıkıyorum bende ekstra birşey kullanmıyorum yıkarken

canım yanıt için teşekkür ederim ilk olarak yardımcı ekipman olarak fırça sünger eldiven gibi bu tarz bir şeylerin varlığından haberdar mısınz kullanıyor musunz bunun için sorulmuş sorular son soruda mesela salatalığı yıkıyoruz kimi kabuğuyla kimi kabuksuz yiyo bunun için mesela havuçu soyuyoruz ya aslında iyi bir temizlikteen sonra soymaya gerek yok vitamin ihtiyacından dolayı fln birde yaşını yazarsan sevinirim bende bazen yıkıyorum mesela iyi yıkanmadığını görüyorum tekrar yıkıyorum bende ekstra birşey kullanmıyorum yıkarken

4- evet haberdarım ama kullanmıyorum
5- havucu salatalığı soyarak tüketiyorum
yaşım 33 eğitimciyim

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen

Ben hala öğrenciyim ve şu an ki temizlik seti ben meyve sebze temizliğini seçtim burada kullanılmak üzere bir set ürün tasarlıyacağım
1-Sebze meyve temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Bu yöntemlerin doğruluğundan emin misiniz?
4-Sebze meyve temizliğinde kullandığınız yardımcı aparatlar var mı?Var ise bunlar nelerdir?

ve sorularım bunlar cevap verirseniz çok sevinirim çünkü perşembe akşamı bunları değerlendirmem lazım konu dün belli oldu keşke dün aklıma gelseydi :kkk:en azından 1 gün daha fazla vaktım olurdu yardımcı olursanız çok sevinirim çok ihtiyacım var:26:
birde ek olarak yaşınızı mesleğinizi bildirirseniz tam süper olur

1. Eminim.. Bol Su İle Yıkıyorum, Biraz Suda Bekletiyorum..
2. Evet İnanıyorum.. (Aralarında Yeşil Böcekler Çıkmıyor.. ):1:
3. Eldiven..
4. Hayır, Aparat Kullanmıyorum..
5. Çok Fazla Miktarda Oturduğum Yerden Meyve Yerim.. :1:

24 Yaşımdayım ve Grafikerim..:40:

1. Eminim.. Bol Su İle Yıkıyorum, Biraz Suda Bekletiyorum..
2. Evet İnanıyorum.. (Aralarında Yeşil Böcekler Çıkmıyor.. ):1:
3. Eldiven..
4. Hayır, Aparat Kullanmıyorum..
5. Çok Fazla Miktarda Oturduğum Yerden Meyve Yerim.. :1:

24 Yaşımdayım ve Grafikerim..:40:

teşekkür ederim canım ama son sorudaki cevabı anlamadım meyveleri soyarak mı soymadan mı tüketiyorsun o zaman :15:

1. sebzeleride meyveleride muhakkak sirkeli suda bekletiyorum. sirkenin temizleyiciligine kesinlikle guveniyorum.
2.evet
3.tupperin yikanan sebzenin suyunu suzmek icin olan bir aparatini biliyorum
4. kullanmiyorum.
5. hergun sebze meyve tuketirim. kabuklu yenebilecek meyveleri kabuklu yerim.
ingilizce ogretmeni 26 yasindayim, bir cocuk annesiyim

Son düzenleme:
1 bol suyla yıkayarak birde yeşil sebzeleri sirkeli suda bekletip yıkıyorum eminim
2 bana göre temiz oluyo güveniyorum yani
3 fırça ve eldiven ama çok kullanmam
4 yardımcı aparat kullanmıyorum
5 çoğunlukla soyarak tüketirim öyle seviyorum

29 yaşında ev hanımıyım umarım yardımcı olmusumdur

1. sebzeleride meyveleride muhakkak sirkeli suda bekletiyorum. sirkenin temizleyiciligine kesinlikle guveniyorum.
2.evet
3.tupperin yikanan sebzenin suyunu suzmek icin olan bir aparatini biliyorum
4. kullanmiyorum.
5. hergun sebze meyve tuketirim. kabuklu yenebilecek meyveleri kabuklu yerim.
ingilizce ogretmeni 26 yasindayim, bir cocuk annesiyim
teşekkür ederim :16:

1 bol suyla yıkayarak birde yeşil sebzeleri sirkeli suda bekletip yıkıyorum eminim
2 bana göre temiz oluyo güveniyorum yani
3 fırça ve eldiven ama çok kullanmam
4 yardımcı aparat kullanmıyorum
5 çoğunlukla soyarak tüketirim öyle seviyorum

29 yaşında ev hanımıyım umarım yardımcı olmusumdur
teşekkür ederim tabiki yardımcı oluyorsunuz:16:

1- sebzeleri bol suda yıkayıp ardından sirkeli suda bekletiyorum 15 dk meyveleri elimle ovalayarak yıkıyorum
2-inanıyorum
3- hayır yok
4-yok kullnmıyorum
5-bazılarını kabuklu bazılarını kabuksuz
29 yaşındayım taze ev hanımıyım :))

1.valla elma, armut, portakal gibi pürüzsüz yüzeyli yani kolay yıkanabilir şeyleri sudan geçiriyorum..yeşil yapraklı çok katlı sebzeleri suda bekletiyorum bikaç kez sudan geçiriyorum..kendimce eminim şuana kadar başıma bişi gelmedi Allaha şükür..
2.inanıyorum gayet içim rahat yiyorum..
3.bazılarını yıkarken süzgeç kullanıyorum..örn.çileği fln yıkarken süzgeçli leğende bekletiyorum böylece kiri pası alta çöküyo..
4.kullandığım herangi bi aparat yok
5.genelde kabuksuz yemeyi tercih ediyorum ama ara sıra elmayı fln ısırarak yemek istersem direk kabuklu yerim yani..

Back
X