Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var lütfen
Ben hala öğrenciyim ve şu an ki temizlik seti ben meyve sebze temizliğini seçtim burada kullanılmak üzere bir set ürün tasarlıyacağım
bir anket yapmam gerekiyor
anket konusu sebze meyve temizliği buradan çıkan cevaplar projemi yönlendirecek
1-Sebze meyve temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Bu yöntemlerin doğruluğundan emin misiniz?
2-Kullandığınız yöntemin temizliği tam olarak sağladığına inanıyor musunuz?
3-Sebze meyve temizliğinde bildiğiniz yardımcı aparatlar nelerdir?
4-Sebze meyve temizliğinde kullandığınız yardımcı aparatlar var mı?Var ise bunlar nelerdir?
5- Sebze ve meyveyi kabuklu ve kabuksuz tüketim oranınız nedir?
ve sorularım bunlar cevap verirseniz çok sevinirim çünkü perşembe akşamı bunları değerlendirmem lazım konu dün belli oldu keşke dün aklıma gelseydi
en azından 1 gün daha fazla vaktım olurdu yardımcı olursanız çok sevinirim çok ihtiyacım var:26:
birde ek olarak yaşınızı mesleğinizi bildirirseniz tam süper olur
Ben hala öğrenciyim ve şu an ki temizlik seti ben meyve sebze temizliğini seçtim burada kullanılmak üzere bir set ürün tasarlıyacağım
bir anket yapmam gerekiyor
anket konusu sebze meyve temizliği buradan çıkan cevaplar projemi yönlendirecek
1-Sebze meyve temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz? Bu yöntemlerin doğruluğundan emin misiniz?
2-Kullandığınız yöntemin temizliği tam olarak sağladığına inanıyor musunuz?
3-Sebze meyve temizliğinde bildiğiniz yardımcı aparatlar nelerdir?
4-Sebze meyve temizliğinde kullandığınız yardımcı aparatlar var mı?Var ise bunlar nelerdir?
5- Sebze ve meyveyi kabuklu ve kabuksuz tüketim oranınız nedir?
ve sorularım bunlar cevap verirseniz çok sevinirim çünkü perşembe akşamı bunları değerlendirmem lazım konu dün belli oldu keşke dün aklıma gelseydi

birde ek olarak yaşınızı mesleğinizi bildirirseniz tam süper olur
Son düzenleme: