Börekler Sebzeli Tavuklu Sargılı Börek-Banvit Tavuk Sponsorluğunda

Ablacım ellerine sağlık:kk77:Böreğin şahane olmuş:KK45:Kimseye vermedin değil mi hepsi benim:KK53:
Kusura bakma biraz geçiktim eşim şehir dışına çıkacaktı hazırlık yapıyordum:-)O gitti ben hemen geldim:KK45:
Yarışmada bol şans diliyorum:KK36:

Senin neren yaşlı, sana yaşlı diyen taş olur:eek: Misal tolin tolin taş olacak taş:KK53:

tolin tolin nenem olur b,iliyon demi :KK70::KK70:

İnanırım senden olmaz ama ondan olur :KK70::KK70:

Dişleride takma üstelik :KK53::KK53: nene tolin tolin ne olacak duysada gelsee :KK70:

Ya uyuyordur ya da ders çalışıyordur:-) Hedefine kilitlendi bu ara, ondan yaramazlık peşinde koşmuyor:KK70:

Ne zaman görsem üzgün üzgün profili,hiç uslu durmuyor bu nenemde yahu :KK70::KK70:

El mi verdin ne yaptın :KK70: Kimin izinden gidiyor acaba hanım abla:KK53:

Çok tşkler vuslatcım sağol,aynı dilekler senin içinde geçerli :KK60:

Teşekkür ederim picamacım sağol :KK60:

Ben ona yetişemem :KK70: ban rekoru kırıyor adeta :KK70::KK70:
vay hainler yaaaa arkamdan ne dedikodu yapmıslar tez kellenızı furdurcam kazene:KK62::KK62::KK53:
nene nööööörrrrüüüyoooonnnnn neneeeee böreklerden 1 tane yiyim diycem ama içine takma dişlerini düşürmüşsündür diye korkuyorum:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Ablacım ellerine sağlık:kk77:Böreğin şahane olmuş:KK45:Kimseye vermedin değil mi hepsi benim:KK53:
Kusura bakma biraz geçiktim eşim şehir dışına çıkacaktı hazırlık yapıyordum:-)O gitti ben hemen geldim:KK45:
Yarışmada bol şans diliyorum:KK36:

Sağol nevoşum tşkler,kimseye vermedim daha :KK53:
Rica ederim ne demek,yolu açık olsun eşininde,kaldın çocuklarla şimdi tek başına ..:KK60::KK60:

vay hainler yaaaa arkamdan ne dedikodu yapmıslar tez kellenızı furdurcam kazene:KK62::KK62::KK53:
nene nööööörrrrüüüyoooonnnnn neneeeee böreklerden 1 tane yiyim diycem ama içine takma dişlerini düşürmüşsündür diye korkuyorum:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Tolin tolinnnn geldinmiii kızzz kulaklarını çınlsttık birazcık senin :KK19::KK19: takma dişlerimi çıkardım merak etmeee rahatça yiyebilirsinn :KK53::KK53:

Back
X