- 23 Aralık 2012
- 7.563
- 50.432
- 748
Ne engeli ya yemezler, soteden dikizliyor. Verecek cevabı olmayınca ölü taklidi yapıyor ancaNiloya beni de engellemiş sanırım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne engeli ya yemezler, soteden dikizliyor. Verecek cevabı olmayınca ölü taklidi yapıyor ancaNiloya beni de engellemiş sanırım![]()
Atatürk görse yüzlerine tükürür bunlarınHükümette değil di tamam ama 15.temmuz darbesinin tam içindeydi
Bence sizde düşünün şuan olduğu gibi destek her yerden destek hdp kandil abd.avrupa feto
Keşke.kendi başına ve ATATÜRK un partisi gibi tertemiz seçime girseydi bunu galiba defalarca dedim ..ama.nerdeeeeee
+++Muharrem İnce’nin oyları zaten çok düşmüştü, hatta Sinan Oğan’ın daha fazla oy alacağını düşünüyordum. Sinan Oğan adaylıktan çekilmemeli. Oğan’ın kitlesi milliyetçi muhafazakâr kitle, çoğunluğu gider Erdoğan’a basar, bir kısmı da oy kullanmaz. Çekilirse; evet Cumhur’a yarar.
Ben sizden daha çok dua ediyorum seçilsin diye bak bir 5 yılcık bir yaşayın vallaSeçilemediği için mi sanki ak kaşık dedinizİlahi Niloya bacım alem kadınsın
O senin rahatsızlığın bence NiloyaEvet sağ kolda Mansur Yavaş sol kolda İmamoğludiyorlar ki kapı gibi 2 tane seçilen adayımız var yalnız seçim sürecinde hiç farkettiniz mi Mansur Yavaş çok rahatsız duruyor bu durumdan mitinglerde dikkat edin yüzüne
Ne engeli ya yemezler, soteden dikizliyor. Verecek cevabı olmayınca ölü taklidi yapıyor anca![]()
Aynısını hero da yapıyor. Arada unutup beğenmedim atıypr. Oradan anlıyorumyoruma puanım 100
Oy ver de görelim günümüzü, Bursa düşmez ya 5 yılda. Parkınıza sıra gelmez bence. Hadi verin şu nankörlüğün cezasını, görelim günümüzü. Dombra çala çala yalvarırız belki geri dönsün diye.Kaç tane seçim kaybetmiş yukarıda yazdım yahugöremedik işte hiçbir şeyini göremedik
hep kaybediyor kaç tane seçip kaybedeceğine kazansaydı da millet hizmet göreydi ya ben aslında ne istiyorum biliyor musunuz seçilse de şu halk bir görse valla bir 5 yılcık ya çok şey istemiyorum
Sadece dua ile olmaz garantiye al bence oy de ver dedeme. Yoksa dua ediyorum demeniz lafta kalıyor.Ben sizden daha çok dua ediyorum seçilsin diye bak bir 5 yılcık bir yaşayın vallaşöyle bir fragman alsak o zaman bu topiği beraber okuruz
Selena'm onlar gibi değildi.Aynısını hero da yapıyor. Arada unutup beğenmedim atıypr. Oradan anlıyorum
Bekleyin derken ne yazıcaksınız hayırdır önce bi üslub ki ben senle bir cok kere sohbet ettim profillerde yada Bdv de su sizin yaptığınız hoşmu nedir yani höst bunları chp diyor ben değil onlara höst den bana değil seçim sonunda kime ne yaparsanız yapın bu ne demek yani tehdit.mi nedirMsspare kahkahalar atarak yaptıgnız çirkinliği örtbas edemezsiniz. Ben şerefli bir asker eşiyim rahmetli babam kıbrıs gazisi şunları yazabilecegniz son kişi bile değilim. Size "höst" diyorum.Akpli miniz hüdaparli misinz umrumda bile değil acıkcası.Size harika bi küfrederdim ama seçimi bekliyorum,siz de beni bekleyin.
O akp'li değilse ben de phronesis değilim, boş ver, he de geçMsspare kahkahalar atarak yaptıgnız çirkinliği örtbas edemezsiniz. Ben şerefli bir asker eşiyim rahmetli babam kıbrıs gazisi şunları yazabilecegniz son kişi bile değilim. Size "höst" diyorum.Akpli miniz hüdaparli misinz umrumda bile değil acıkcası.Size harika bi küfrederdim ama seçimi bekliyorum,siz de beni bekleyin.
Yok ben inancım gereği Millet İttifakına veremem maalesef oyumu vereceğim ama duam sizeSadece dua ile olmaz garantiye al bence oy de ver dedeme. Yoksa dua ediyorum demeniz lafta kalıyor.
Asker eşi o lütfenBekleyin derken ne yazıcaksınız hayırdır önce bi üslub ki ben senle bir cok kere sohbet ettim profillerde yada Bdv de su sizin yaptığınız hoşmu nedir yani höst bunları chp diyor ben değil onlara höst den bana değil seçim sonunda kime ne yaparsanız yapın bu ne demek yani tehdit.mi nedir
Benimde kardesim asker benimde dedem asker benimde kuzenlerim asker şerefli onurlu bir ATATÜRK askerli mehmetçikler ve hepsi rütbeliler doğuda sınırda görev yaptılar onca şehit gördüler onca şehidin cenazesine gittiler
Böyle atar yapıyorsunuz.ama yazarken birazcık düşünmek lazım eğitimli bir ailede yaşıyorum ben babam Attaurkcu bir öğretmendi Kardeşim avukat ben sosyal bilimler mezunuyum bilmeden etmeden insanları yargılamak hoş değil heleki tehdit varı konuşmak
Benim abim muhendis biri doguda kac kez iş makineleri yandı asker abimin yanında doğuda kaç yil kaldim van da yazayım oraya gelen şehitleri gördüm havaalanı ordaydı ve oraya gelirdi şehitler yaralılar o zaman
Onca canlar gitti selahattin demirtaslar yüzünden gitti serbest kalsın diye değil benim hangi partili olduguma bile siz karar veriyorsunuz ya yazık yani birde beni bekle diyorsun yavaş anladın mı ... belkide eşinle abim tanışıyordur belki.kuzenimle belki aynı görevde bulundular..bir sakin ol ..yazdıkları hiç hoş değil bu kadar sınır.bu tehdit.nedir bekliyormuş bekleyecekmiş buyur bekle
Niloya hayallerinde bile et zeytinyağı pahalıYok ben inancım gereği Millet İttifakına veremem maalesef oyumu vereceğim ama duam sizelütfen kazanın ve bir fragman yaşayalım ne olur
bu ülkenin başında 20 yıldır AKP var son 1.5 yıldır ekonomi vasat şaha çıkarın ne olur dolar düşsün altın düşsün zeytinyağı litresi 50 TL olsun etin kilosu 50 TL olsun her şey 50 TL ile sınırlansın doğalgaz 24 ay bedava olsun oy atanlara Togg bedava olsun yüzme havuzları bedava olsun öğrenci yurtları bedava olsun otoyollar da bedava olsun mazot 10 TL olmaz ise darılırım ama bak zeytinyağının litresi 10 TL düşsün bundan sonra oyum size
Yok ben inancım gereği Millet İttifakına veremem maalesef oyumu vereceğim ama duam sizelütfen kazanın ve bir fragman yaşayalım ne olur
bu ülkenin başında 20 yıldır AKP var son 1.5 yıldır ekonomi vasat şaha çıkarın ne olur dolar düşsün altın düşsün zeytinyağı litresi 50 TL olsun etin kilosu 50 TL olsun her şey 50 TL ile sınırlansın doğalgaz 24 ay bedava olsun oy atanlara Togg bedava olsun yüzme havuzları bedava olsun öğrenci yurtları bedava olsun otoyollar da bedava olsun mazot 10 TL olmaz ise darılırım ama bak zeytinyağının litresi 10 TL düşsün bundan sonra oyum size
20 yıldır rete enin yüzüne ... lmadığna dua edin siz. Aaa pardon engelliydim ya ben. Düm düz sallasam da olur aslındaAtatürk görse yüzlerine tükürür bunların