- 13 Mayıs 2015
- 4.640
- 14.698
- 408
Sıkıntı yok bacım:)Kusura bakma güldüm ama sinirim bozuldu aklıma gelince![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkıntı yok bacım:)Kusura bakma güldüm ama sinirim bozuldu aklıma gelince![]()
Terörist seviciler ile işim olmazHep aynı metin arada ufak değişiklerde olmuyor değil... Tabi ki Cumhur İttifakı![]()
İyi gecelerYeni gelenlere sil baştan hdp nin ittifakta olmadığını açıklayacaklara kolaylıklar dilerim sabaha kadar gündem sabit kalır inşallah iyi geceler![]()
Mevzular açık mikrofonda Erkan Bas şey dedi, benim oy vermenin esas sebebi bu;Hırsızları yolsuzlari katilleri haramzadeleri mecliste köşe kapmaca manyağım yapan cesur yürek sera kadigil ve arkadaşlarından daha fazla olsun.
Action Olsun action.
Ceylan derisi koltuklarında iktidar vekilleri adeta kiclarina raptiye yemiş hababam sınıfı öğretmeni gibi hop oturup hop kalksın istiyorum![]()
Unutma bit yavrusu demiş olabilirim diyeceksinAhahahahah bizim mahkeme ne zaman acaba.
Tatlı rüyalar bacımYeni gelenlere sil baştan hdp nin ittifakta olmadığını açıklayacaklara kolaylıklar dilerim sabaha kadar gündem sabit kalır inşallah iyi geceler![]()
Simdi sen böyle dedin ya Vay senin başına geleneTabi ki Cumhur ittifakı
Recep Tayyip Erdoğan
Hdp bayrağını yerden kaldıranlara
Pkk işaretiyle halkı selamlayanlara
Pkk terör örgütü değildir diyenlerle omuz omuza duranlara
Katil apoya apo bey diyenlere
Aponun heykelini dkicez diyen seloyu hapisten çıkarma vaadi verenlere oy YOK!
Toplu halde veriliyoruz herhalde mahkemeye,tweetin altında 150 kişi falan varUnutma bit yavrusu demiş olabilirim diyeceksin![]()
selenam miSelena'm onlar gibi değildi.
Okumayın cahilleşiyonuz dedi dobra dobra gitti.
Ah Selom çatır çatır kimseyi es geçmeden yazdı hepimize![]()
Hoşgeldiniz,biraz daha yaratıcı ve özgün olalım lütfen.Hep aynı şeyleri duymaktan sıkıldıkSözde ittifak değil masada yok sadecesizdede hiç bir değişiklik yok anca kendinizi kandırın Atatürk'ün partisi ne hale geldi yazık gerçekten
![]()
Hüda-Par la size mutluluklar.Sözde ittifak değil masada yok sadecesizdede hiç bir değişiklik yok anca kendinizi kandırın Atatürk'ün partisi ne hale geldi yazık gerçekten
![]()
hiç farketmiyor bizim davamız belli :) baktım kendini avutan hanımefendiler var bi ses vereyim dedim asıl ses 14 mayısta!Simdi sen böyle dedin ya Vay senin başına gelene
![]()
He. Her düşünceye özgürlükBiri de he de geç demiş
Ya bunlar özgürlük herde her düşünceye özgürlük demiyorlar mi hem diyorlar hem baskiliyorlar
Bir dedikleri birine uymuyor aynen liderleri gibi![]()
Kezban mıselenam mibana kezban dedi o
![]()