• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Evet görmüştüm, Yahudiler aynı tarif ettiğiniz gibi bir millet ve şuan çok afedersiniz ağızlarının suyu akan bir köpek gibi bekliyorlar Türkiyenin düşmesini sabah akşam çalışıyorlar o kadar çok çalışıyorlar
Recep Tayyip'e Erdoğan sizin de bildiğiniz gibi dünya lideri sadece bahsettiğiniz kimseler ödül vermedi birçok ülkede farklı dine mensup kişilerden ödüller aldı..

Rabbime sayısız şükürler olsun ki Türkiye için yaptığı ve açtığı her şeye besmele ile başlayan bir lider nasip etti bize..

Bu konuyla ilgili söyleyecek çok da bir şeyim yok.
İyi mi dediniz kötü mü anlayamadım yaw?

Evet görmüştüm, Yahudiler aynı tarif ettiğiniz gibi bir millet ve şuan çok afedersiniz ağızlarının suyu akan bir köpek gibi bekliyorlar Türkiyenin düşmesini sabah akşam çalışıyorlar o kadar çok çalışıyorlar
Recep Tayyip'e Erdoğan sizin de bildiğiniz gibi dünya lideri sadece bahsettiğiniz kimseler ödül vermedi birçok ülkede farklı dine mensup kişilerden ödüller aldı..

Rabbime sayısız şükürler olsun ki Türkiye için yaptığı ve açtığı her şeye besmele ile başlayan bir lider nasip etti bize..

Türkiye'nin düşmesi ne demek ya?Alt üstü hükumet değişecek.

Ya benim bu seçimden tek dileğim onların artık gitmesi hatta verilen vatandaşlıkların iptal edilmesi. Evleri kaç paraya sattılarsa aynı paraya geri alsın devlet iptal olsun vatandaşlıkları ya. Gerçekten çok karıştı ortalık çok korkuyorum ben kalabalığa girerken, ayrıca İstanbul ve diğer büyük şehirler kaldırmıyor artık bu kalabalığı

Öncelikle seviyeli sorularınız ve nezaketiniz için teşekkür ederim 💗

Kemal bey ittifak değiliz dediğinde neden tatmin olmuyorum çünkü kendisinin ağzından selehattin demirtasa özgürlük sözlerini duyduğum için.
İttifak olduğu saadet partisinin canan kaftancioglu gibi bir şahı ayakta alkışladığı için bu kişi dinimle alay eden İslamı asla.sevmeyen gayrimüslim bir kişi bizim dinimizden olmasa.dahi.saygi duymak zorunda. Ekrem bey hdp bayrağını kutsal bir bayrakmis gibi yerden kaldırıyor eşi apoya özgürlük seloya özgürlük diye slogan atanlara pkk işareti yapıyor daha sayılacak çok şey var ama bunlar benim için yeterli
Peki siz cumhurbaşkanının hizbullah terör örgütünü destekleyen bir sözünü duydunuz mu ?

Körü körüne bağlı değilim benim değerlerime aykırı bir iş yapsa kim olduğu umurumda olmaZ. Fakat şuan karşısına koyabilecek kimse yok
Ben de teşekkür ederim.
Fikirlerimiz taban tabana zıt olsa dahi bu seviye ile sabaha kadar konuşurum.
Genelde cevap alamıyoruz çünkü.

Siz diyorsunuz ki millet ittifakı içinde hdp istemiyorrum.Bir vatandaş olarak pkk'nın bu topraklarda olmasından rahatsızım.Bunu anlayabiliyorum.

Şöyle açıklasam size peki.
Ben milliyetçi kökenli biriyim.Mhpli değil,milliyetçi..
Açılım sürecini biz mevcut hükümet döneminde gördük.Sizin şu an sindiremediğiniz şey beni arkadaşlarım sınırda 72 saat bisküvi ile hayatta kalmaya çalışıp,izne geldiklerinde uykularında sıçrayıp iznini doldurmadan komutanlarına komutanım şehit varmış bizden mi?Ben geliyorum diye yalvarırken ekranlarda barzani'nin kırmızı halıda yürümesi ile(kırmızı halıda yürümek siyasi anlamda tanımak demektir) sinir krizlerine soktu.
Saç baş yoldurdu o naralar.Türk isminden rahatsız olunması.

Dilek Öcalan'ı,Osman Öcalan'ı biz bu hükümet döneminde gördük.Sizinki biraz şey gibi oluyor.
Evimi böcekler sardı önlem almadım sonra alt komşumdan benim evime böcek gelince komşumu şikayet ettim gibi.Sade anlatmaya,somutlaştırmaya çalışıyorum umarım açıklayıcı olmuştur.

Hüdapar'a gelince daha 2 gün önce liderlerine çocuk yaşta evlilik soruldu.Kime göre neye göre çocuk dedi.
Bakın annesiniz... Bi anneden (vesileniz ile tüm annelerden)en zor şeyi isteyeceğim.
Çocuk gelinlerin,istismara uğrayan çocukların annesi olduğunuzu ve yaptırım olmadığını 5 saniye hayal eder misiniz??

Size hüdapar-hizbullah ilişkisini kaynaklarla ispat ederim icap ederse.Ama gerek var mı emin değilim...Bu insanlar kim olduklarını gizlemiyor çünkü.
Konya meram'ı bi araştırın mesela.

Bir siyasi figürün bu kadar mütevazi bir hayat yaşayabileceğine inanmiyorlar.
Yok hayır tabi ki yaşayabilir devlet yönetmiyor sonuçta, çünkü bizim ecdadımız OSMANLI ! Saryalarına gidip gördünüz mü bilmiyorum ama Turkiyemizin şanına yakışan yapılıyor beyaz saraylardan bu şekilde izleniyoruz elhamdülillah.. 😌yenisini daha yeni paylaşmışlardı bunu gördüğüm için söylüyorum

Yok hayır tabi ki yaşayabilir devlet yönetmiyor sonuçta, çünkü bizim ecdadımız OSMANLI ! Saryalarına gidip gördünüz mü bilmiyorum ama Turkiyemizin şanına yakışan yapılıyor beyaz saraylardan bu şekilde izleniyoruz elhamdülillah.. 😌yenisini daha yeni paylaşmışlardı bunu gördüğüm için söylüyorum
Halk sefalet içinde yaşarken,hiçbir siyasetçi saraylarda yaşamasin lütfen.Osmanli devrinde değiliz artık,burası Türkiye Cumhuriyeti!

Ben de müslümanım.😊
Ama anayasadan haberimiz olmalı öyle değil mi?
Teokrasi Osmanlı Devleti zamanında vardı.
Din ve yönetim iç içe demek.
Padişah hem dini lider (halife vasfıyla)hem de siyasi lider ile. Yavuz Sultan Selim dönemi itibariyle.

Şu an ülke anayasa çerçevesinde "laik"
Yani bu ülke bir islam ülkesi değil.O sebeple önceliğimiz adil bir yönetim modeli olmalı.Olmalı ki siz ve ben hürce tesettürümüz ile camiye gidelim,oruç tutalım. Hristiyan olan mumunu diksin.Ateist ya da Agnostik olan hürce ifade etsin.

İslam'ın özünde de hoşgörü yok mu?

Osmanlı'da savaşan kanla,canla sahip olunan topraklara saray yaptirilirdi.
O sarayda sefa sürülürdü çünkü cefasini çektiler hak ettiler değil mi?
Ve ecdadımız bize hepsini miras bıraktı.
Son 20 yılda ülkemize toprak eklemek yerine Araplara sattık.
Övündügünüz sarayda Türklere yarayacak şan yok maalesef.

Nasıl olur bizim ecdadımız hun devleti yine tam öğrenememişsiniz ama aşk olsun.

Yani yakıştırma veya bir bağlantı gibi bir şey benim için söz konusu değil İsrail'e karşı duruşu çok net.
Madem dindar birisiniz,rica etsem Necmettin Erbakan'in videolarını izler misiniz.Hatta ben sizin için paylaşabilirim.Muhtemelen bana inanmayacaksınız,hatta iftira attığımı ve ya yalan söylediğimi düşüneceksiniz ama AKP bu toprakları işgal etmek için İsrail ve Amerika işbirliğiyle kurulmuş bir proje partisidir.Bu gerçek hiç değişmeyecek.Amerika bu topraklara demokrasi getirmek istediğinde çok geç olacak!

Türk tarihi yücelikleri ile dolu.
600küsür yıla sığdırılamaz.Güvenebilirsiniz alanım bu.

Araştırabilirsiniz mesela Menemen olayını.

Back
X