• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Çok güzel ve kutsal bir görevi var eşinin
Lafım yok olamazda ben asker eşleri de gördüm ömürleri beklemekle duayla geçiyor

Es olmama gerekte yok kardeşim var fakat bana tavrı atari hoş değil ben onu bilmem o beni beğenmedim yapmış

Bekle beni demiş

Onca hakaret laf söz uslubumu bozmayacam dediğim gibi bana yakışmaz

Biri de he de geç demiş 🤣🤣

Ya bunlar özgürlük herde her düşünceye özgürlük demiyorlar mi hem diyorlar hem baskiliyorlar

Bir dedikleri birine uymuyor aynen liderleri gibi 🤣
He he ablacım bol bol kahkaha ve alaycı emoji koyun daha ikna edici oluyorsunuz:D

Aponun mektubunu Türkiye kanalında okutanlara da oy yok ✊
İttifak olmak başka bir şey..
Mehmetçiğini ve milletini düşünerek alınan kararlar bambaşka sizin bu noktada kafanız karışıyor olabilir.

CHP pkk ya kapı açıyor istediklerinizi yapacağız diyor resmen bunu söylemek istiyorum ittifak yapan CHP maalesef keşke bunu yapmasalardı

İttifak olmak başka bir şey..
Mehmetçiğini ve milletini düşünerek alınan kararlar bambaşka sizin bu noktada kafanız karışıyor olabilir.
Bir şey diyecektim de neyse.
Mehmetçik bizi niyeyse senelerdir başka ülkelerde koruyor.
Ölen kendi mehmeti olmayınca insan tabi her türlü yere yollayabiliyor.

Evet doğru.
Peki hüdapar ile hizbullah ilişkisini nasıl yorumlarsınız?
Hizbullah'ı desteklemiyoruz asla
Müslüman ve ak parti seçmeni sanki bunu destekliyormus gibi gösteriliyor ama yaptıkları eylemler İslamdan uzak

Hudapar ile ilgili de bu konuda bilgim yok ama bu akşam Cumhurbaşkanımız böyle bisey olmadığını söyledi

He. Her düşünceye özgürlük ✌🏻 Daha bir kişiyi şikayet etmedim, he dedim geçtim hep. Selena'ya bile! Ne dediği belli olmayana da he deyip geçiyorum.
Ha bir de en karşı çıktığım görüşe bile 👎🏻 yapmadım. O kadar da he deyip geçiyorum, yani saygı (!) duyuyorum fikirlere (!)

Müslüman ve ak parti seçmeni sanki bunu destekliyormus gibi gösteriliyor ama yaptıkları eylemler İslamdan uzak

Hudapar ile ilgili de bu konuda bilgim yok ama bu akşam Cumhurbaşkanımız böyle bisey olmadığını söyledi
İttifak ortağınız Hudapar öyle demiyor ama,açık acik destekliyor.

İttifak ortağınız Hudapar öyle demiyor ama,açık acik destekliyor.

Dediğim gibi bilgim yok partiyle alakalı
Ama sanırım cumhurbaşkanımızın bir vaadi de yok yardımcılık gibi:)(!) o yüzden ben kendi davama bakıyorum kendi menfaatini değil vatanımın ve islam'ın menfaatini kokluyorum.

Kaynak sağlammış. Millet İttifakının terör bağlantısı olduğunu da o söylüyor değil mi?

Back
X