- 23 Aralık 2012
- 7.563
- 50.426
- 748
Karabiber ne o askerlerle ilgili kötü bi hatıranız var galiba hayırdırBende kendisi asker sandım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karabiber ne o askerlerle ilgili kötü bi hatıranız var galiba hayırdırBende kendisi asker sandım![]()
Hepsi sıyırdı. Fetö aşağı fetö yukarı. Bir fetö vardı zaten. Neyi kimin düzenlediği gayet ortada bence birbirlerine düştüler kim kimin neresini açarsa. Başka bir örgüte ihtiyaçları yok zaten.Bu Yılmaz Özdil ne ayak? Anlamadım![]()
Bağımsız girdi, oyları hiçbir yere sayılamaz. İttifak süresi de çekilme süresi de doldu. O birleşme kullanılacak oylar için sosyal mesaj niteliğinde olur. Muz cumhuriyetinde yaşaya yaşaya kural prosedür bilincimizi de kaybettik, kafamız karışıyor.Onu ben de hiç anlayamadım ama birkaç yerde bu bilgiyi gördüm. Acaba mesela İnce millet ittifakına katılırsa onun yurtdışında aldığı oylar millet ittifakının oyu mu sayılacak?
Bunlarla birlik olduğunun kanıtı var mı elinde. Buna karşılık ben de saba BOP projesi, ışid, özgür suriye ordusu, sığınmacıların ülkeme yığılışının sorumluları konulu destan yazarımSeneler önce olunca ne oluyor ki
Ne fark eder bu Avrupa nin düşüncesi hep böyleydi değişen ne olabilir ki
Türk tarihi bunlarla uğraşmakla geçti sizin övdüğünuz alkisladigin Avrupayla
Ve Atatürk chp si iste bunlarla uğraştı savaş yaptı özgür oldu oyle kuruldu şuan ki chp gibi değil yeniden ülkeyi bölmeye çalışanlarla birlik yapıyor ve bu alkışlanıyor
Bide bu ülke almanya
Sanki Avrupa Türkiye muazzamdı vay be
her zaman komik tepki sakin ol...sizin kiler trop değildi doğruydu pardon
He he![]()
Gerçek olduğu anlaşılacak kadar net mi, inceninki gibi watsap konuşması mı video mu? Neden yapmışlar ki bunu, kadının çok da özel bir vasfı yok aslında. Sıradan ilçe görevlisi.Ali Yeşildağ yine ifşa paylaşıyor. Bu seferki AKP’li kadın Nesrin Yurdakul gerçekten o. Rezilliğin bini bin para, kafada sorsan türban, dillerde din, iman, sos olarak ahlâk bekçiliği, namus bezirgânlığı; kapalı kapılar ardında evli barklı hâlleriyle yemedikleri şey kalmamış.
50 yıldır var olan şeyi ben yaptım diye millete yutturmaya çalışmanın kimin alışkanlığı olduğunu çok iyi biliyoruz biz, boşa yorulma.Marmarayı İmamoğlu yapmış diyolla![]()
Herkes yisin hakkımızı yiye yiye bitiremesin bize sıra gelmesin.Amaaann eskiden de varmıştı.
Birazda onlar kayırsın
Bütün hesapları kapanmış sanırım nereden bulacağız şimdi bu adamı biz yaYarın saat 12:00 de devlet bahçeliyi açıklayacakmış
Tavsiye ederim birde üni öğrencilerine burs olarak gidiyor.Vuhuuuuu
3 kere bağıralımmı selena diye sjksjksjkHalk Tv'de size deprem oluyor millet can derdinde onlar siyaset
Vay Bee CHP teklif verdi demek öncesi peki teklif vermesine gerek bıraktırmadı Cumhurbaşkanımız sagolsun her türlü özgürlüğümüz var şükür ve en önemlisi de biz açığa da saygı duymasını biliyoruz.
Kılıçdaroğlu unun zamanında taktığı rozetleri de gördük diğer hizmetleri de..
ya gormustum ama yeniden bi bakmak istiyorum mutfagina kk ninMutfagını değiştirip daha havalı bir mutfak yaptırarak eşini mutlu etmeyi tercih etmeyen Kılıçdaroğluna oy yok![]()
Ben şimdilik burdayım hanım ablaKıyımmı oldu gene dün akşam,selena dışında giden varmı hanımlar
pp yi yeni mi degistirdiniz boylemiydi ilgi mi cekti deDağılabilirsiniz iyi geceler![]()
siyasettrn miBir yanlışlık sonucu banlandim, ama kısa sürdü. Yoksa 13 mayısa kadar yoktum.
Akrabalarıma sovuyodum üyelere sövdüm sanıldı ahsjskssiyasettrn mi![]()
İki kişi daha gitti. Biri P Harfiyle başlayan biri de blackle başlıyor ama tam isim sorma hayatta yazamamKıyımmı oldu gene dün akşam,selena dışında giden varmı hanımlar