• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ne kadar iyi kötü olduğu fark etmez. Bir kadının seks görüntülerinin dolaşması beni rahatsız etti ya.
Yanıtlara baktım da dün, kadınların evli olduğunu herkes söylemiş, Maarem kadar tanınmıyorlar da, Maarem'in bir karısı olduğunu bir tek o hesabın sahibi biliyor herhal. Erkek olmak böyle bir şey. Olan yine kadına oldu.

Yok hayır tabi ki yaşayabilir devlet yönetmiyor sonuçta, çünkü bizim ecdadımız OSMANLI ! Saryalarına gidip gördünüz mü bilmiyorum ama Turkiyemizin şanına yakışan yapılıyor beyaz saraylardan bu şekilde izleniyoruz elhamdülillah.. 😌yenisini daha yeni paylaşmışlardı bunu gördüğüm için söylüyorum
Hz Ömer namaz kılarken şehit edildi biliyorsunuz, tonla düşmanları da vardı. Neyse konuma geceyim

Bir delege kendisiyle görüşmeye geliyor, Ömer hangisi diyor, yerde sert bir şey üzerinde yatanı gösteriyorlar. Delege çok şaşırıyor, bu kadar yüce bu kadar yer fetheden bir halifenin kendine layık gördüğü yere. Koruma falan da olmayınca epey şaşırıyor tabi.
Hz Ömer halkı için omzunda un taşıyan biridir
Benim için islam halifesi budur, islam seriati benim için budur. Yok erdoganmis, yok hudaparmis suymus buymuş hikaye.
Siyer okuyor musunuz bilmiyorum ama, siyer okurken bile şu an yaşadıkları şu şatafatlı hayatın İslam'a ne kadar zıt olduğunu, Rasulullah'in asla böyle bir hayat yaşamadığını görürsünüz.

Zemheri ben suriye yada hangi ülkeden geliyorsa defolup gitsinler dedim bu konuda inanki senden daha tepkiliyim yaz geldi güzelim parklara sürü gibi yayılırlar. ellerinde en lüks telefonlarla genç erkekler ve bizim askerler şehit olup gelir
Bir şey diyemezsin çünkü sanki onların ülkesin de ben varım

Iyice midem bulanıyor dün çarşı pazar yaptım sanki benim mülteci

Doğurup duruyorlar Allah kahretsin bunları ülkeye alarak ve ülke içine sokarak en büyük hatayı yaptı bunu zaten dedim destan yaz haklisin ne diyeyim yerden göğe

Ama avrupa desteği konusun da evet pare senin de haklı bir yerin var evet destek var desen ama işte diyemiyorsunuz bunu bile bile o yüzden bende buna karşılık ah ahhhhh Zemheri diye cevap vereyim
Yanlış anladın beni ben mültecilerin ülkelerinden kaçışına sebep olan olayları destekleyenlerden bahsediyorum.

Sen avrupanın bizim dini yaşamımıza düşmanlığını ve bunun için muhalifleri desteklediği söyledin ya bop planını ösoyu ışidi destekleyip savaşı fonlayanlardan birinin kim olduğundan haberin var mı.

Haçlı zihniyetinin hepimiz farkındayız ama bunu muhalif kanadın buradan güç aldığına bağlayamazsın. Ayrıca ittifakta 3 muhafazakarlığı net olan grup varken, artık bu ülkede tesettüre kimsenin dokunamayacağı netleşmişken erdoğan giderse bizi yine okullara almayacaklar, başımızı açacaklar noktasına taşımak hiç adil değil. Doğrudan söyşemesen de paylaşımlarınla alttan alttan bunu anlatıyorsun.

Son paylaştığın iki trol videoda bunu desteklemek için.

Hz Ömer namaz kılarken şehit edildi biliyorsunuz, tonla düşmanları da vardı. Neyse konuma geceyim

Bir delege kendisiyle görüşmeye geliyor, Ömer hangisi diyor, yerde sert bir şey üzerinde yatanı gösteriyorlar. Delege çok şaşırıyor, bu kadar yüce bu kadar yer fetheden bir halifenin kendine layık gördüğü yere. Koruma falan da olmayınca epey şaşırıyor tabi.
Hz Ömer halkı için omzunda un taşıyan biridir
Benim için islam halifesi budur, islam seriati benim için budur. Yok erdoganmis, yok hudaparmis suymus buymuş hikaye.
Siyer okuyor musunuz bilmiyorum ama, siyer okurken bile şu an yaşadıkları şu şatafatlı hayatın İslam'a ne kadar zıt olduğunu, Rasulullah'in asla böyle bir hayat yaşamadığını görürsünüz.
Izgara da okusa en son saraylarda şaşalı bi hayatları olması gerektiğni savunuyordu😏

Peki bu söylediğiniz kişilerle neden görüşme sağladı bize getirisi ne oldu? benim gördüğüm bu süreçte başarı sağlandı, köklerinin bitmesine az kaldı, hamdolsun eskisi gibi şehit haberi almıyoruz evet hala şehitlerimiz var ama eskisi kadar olmadığını görüyorum
Evet çok şehidimiz oldu ama bu beklenen bir durumdu. Aksi olsa bayrağımızın renginin anlamı olur muydu ?
İstiklal marşında ki dizeler gibi..
Bu kadar bu sürece şahit olup şimdi CHP ye oy vermek içinizi rahat ettiriyor mu peki?

Tarikat nedir ? Sizin gözünüzde neyi ifade ediyor? Sapık tarikatları asla savunmuyoruz fakat Tarikat kelime kökü Tarik yol demektir. Tarikat ise Allah'a giden yol demektir. Ama direk sapıklık geliyor insanların aklına maalesef böyle değil..

Çocuk yaşta evlilik de asla savunulamaZ.
Gereken cezalar veriliyor. En son giren biri vardı ismini unuttum..cezası onandı sanıyorum yani bunlara göz yumulmuyor. Buda yanlış lanse ediliyor.
Eskisi kadar şehidimiz yok diyemezsiniz işte. Bir tanesi bile bin gibi hepimiz için
Ben milliyetçi biri değilim, kürdüm hatta ama vatanımı seviyorum. Ama bu topraklarda o fakir ana babaların evladı şehit ediliyorsa benim içim yanar ,bunu kabul edemiyorum. Gerçekten niye patron çocukları şehit olmuyor, niye zengin çocukları şehit olmuyor, niye siyasetcilerin çocukları şehit olmuyor.

Ya bu mültecilerle ilgili kısa film vardı hatırlayan var mı ?
Aşırı korkunçtu ülkeyi ele geçirmişlerdi.
Şimdi Suriye'yi alacaktık CHP engel oldu yazınca aklıma geldi.
Suriye'nin o hale gelmesine sebep olan da Erdoğan. Ellerinde mazlumların kanı var sen nasıl hesap vereceksin be

Kesinlikle mesele ırk değil..
Sıze şöyle izah edeyim

Benim önderimiz Hz.Muhammed (sav)
Osmanlı ya baktığımda onun izinden gittiğini görüyorum bende aynı şekilde düşündüğüm için dedelerim diyorum.

Şuanda da aynı şekilde:) önderimiz Peygamberimiz diyen, aynı davayı savunduğum insanlara aynı yolda yürüyorum .
Yapmayın lütfen ya, kusura bakmayın ama islam tarihiyle zerre alakanız yok.
İslami bile düzgün ogrenmemissiniz, peygamberin yoluymus ,aynı davayı savunuyormus.
Daha saçma çok az şey gördüm.

Back
X