- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.382
- 798
Ne zamandan beri görevini yapan insan, devlete millete ‘maddi yük’ oldu?Ben iki kere memur olursam iki kere ücret alırım. Devlet verir, karışmam işine![]()
Ya da olabilir, ayıpsın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zamandan beri görevini yapan insan, devlete millete ‘maddi yük’ oldu?Ben iki kere memur olursam iki kere ücret alırım. Devlet verir, karışmam işine![]()
Pamuk bana kalırsa Bahçeli olmaz gibi.Nagehan hilal mi? Hayir ya hiçbirini görmek istemiyorum. Oyle bir sey varsa da görmeyelim.![]()
Öğretmen mi? Dur bakayımNe zamandan beri görevini yapan insan, devlete millete ‘maddi yük’ oldu?
Ya da olabilir, ayıpsın![]()
yayınladımıAbooooo
Nagihan ile Hilal diyen de var.
Bahçeli olursa ben şok, herkes şok olur gerçi.
Bana kalirsa da bu adam sabaha çikmaz gibi. Hiç sevmiyorum bu işleri hiç. Görsek ne olacak? Biz zaten desteklemiyoruz. Destekleyenleri de biliyoruz sahip çıkacaklar. Boşuna korku stres yayılıyor. Bir sürü karma oluşuyor. Adam kininden yapıyor ifşaları. O da biliyor kimsenin değişmeyeceğini.Pamuk bana kalırsa Bahçeli olmaz gibi.
Yok yarın 12 demiş.yayınladımı![]()
ben niye goremiyorum yaBahsedilen videoyu tekrar paylasmis.![]()
bol ekşınlı bir cumartesi olacak zaarYok yarın 12 demiş.![]()
Ya zaten kaç gündür ha yayınladım ha yayınlayacağım demiş. Gördüğün üzere Bahçeli yok henüz. Bence olmaz gibi.Bana kalirsa da bu adam sabaha çikmaz gibi. Hiç sevmiyorum bu işleri hiç. Görsek ne olacak? Biz zaten desteklemiyoruz. Destekleyenleri de biliyoruz sahip çıkacaklar. Boşuna korku stres yayılıyor. Bir sürü karma oluşuyor. Adam kininden yapıyor ifşaları. O da biliyor kimsenin değişmeyeceğini.
Hele kadinlara ne gerek var hiç anlamıyorum. Çocukları, kardeşleri konu komsu hep görecek. Mimlenecekler. Zaten cok taninan kadinlar değiller. Kim ne yapiyorsa yapsin ozel hayatinda. Bu ifşalar kimseyi canından etmesin.Ya zaten kaç gündür ha yayınladım ha yayınlayacağım demiş. Gördüğün üzere Bahçeli yok henüz. Bence olmaz gibi.
Yine kadınlardan biri gelecek. Ayyy ben de bir huzursuz hissettim şimdi sen deyince he.
Silmis sanirim gonderiyi.ben niye goremiyorum ya
GördümNagehan hilal mi? Hayir ya hiçbirini görmek istemiyorum. Oyle bir sey varsa da görmeyelim.![]()