• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Pamuk bana kalırsa Bahçeli olmaz gibi.
Bana kalirsa da bu adam sabaha çikmaz gibi. Hiç sevmiyorum bu işleri hiç. Görsek ne olacak? Biz zaten desteklemiyoruz. Destekleyenleri de biliyoruz sahip çıkacaklar. Boşuna korku stres yayılıyor. Bir sürü karma oluşuyor. Adam kininden yapıyor ifşaları. O da biliyor kimsenin değişmeyeceğini.

Bana kalirsa da bu adam sabaha çikmaz gibi. Hiç sevmiyorum bu işleri hiç. Görsek ne olacak? Biz zaten desteklemiyoruz. Destekleyenleri de biliyoruz sahip çıkacaklar. Boşuna korku stres yayılıyor. Bir sürü karma oluşuyor. Adam kininden yapıyor ifşaları. O da biliyor kimsenin değişmeyeceğini.
Ya zaten kaç gündür ha yayınladım ha yayınlayacağım demiş. Gördüğün üzere Bahçeli yok henüz. Bence olmaz gibi.
Yine kadınlardan biri gelecek. Ayyy ben de bir huzursuz hissettim şimdi sen deyince he.

Ya zaten kaç gündür ha yayınladım ha yayınlayacağım demiş. Gördüğün üzere Bahçeli yok henüz. Bence olmaz gibi.
Yine kadınlardan biri gelecek. Ayyy ben de bir huzursuz hissettim şimdi sen deyince he.
Hele kadinlara ne gerek var hiç anlamıyorum. Çocukları, kardeşleri konu komsu hep görecek. Mimlenecekler. Zaten cok taninan kadinlar değiller. Kim ne yapiyorsa yapsin ozel hayatinda. Bu ifşalar kimseyi canından etmesin.

Back
X