- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.090
- 1.123
Eşiniz doğru söylüyor lütfen onu dinleyin Sinan’a verirseniz nasıl olsa yeterli oyu alamayacak ve böyle 2. Tura kalma ihtimalimiz yükseliyor . Ben 2. Tura kalmaktan çok korkuyorum o zaman 2 hafta neler olur düşünmek dahi istemiyorum . Sizden ricam destek verin bitsinEvet öyle.Ben İnce ile başladım şu an Oğan diyorum.Ama hala emin değilim.
Önceliğimiz asıl demokrasi'nin gelmesi ve bunun için Kemal Bey'den yana kullanalım oyumuzu sonra yine Sinan hoca'yı destekle diyor eşim.
Burda arkadaşlar da aynısını söylediler.
Araftayım diyebilirim.
Ama bizi bu noktaya getirdiler gerçekten.
Vallahi gerginim.Bi tuhafım...
Yarın sülale devri bitse de şöyle hıçkıra hıçkıra bi ağlasam rahatlasam
Babam bize terörist dedi, oğlumu tetikçi yetiştiriyormuşum. Kendi ailemden duymadığım laf kalmadı benim de.Daha neler neler
Zamanında hdp desteklemedigim için aslını inkar ediyorsun dediler.
Akpyi desteklemedigim için de dusman sevici oldum
Ben de bir şey anlamadımNe oldu lan öyle, tam yorum yapıyordum uyarı verdi
Allahım dedim banlanacak bir şey de yazmadım, kim neden şikayet etti ki diye bildiğiniz kahroldum.
Konuyu kapattılar ne oldu ki diye söylenmişim. Eşim 'saftirik seçim yasakları başladı' dedi
Konu kapanmış meğersem. Ama neden geri açıldı onu anlamadım. Seçim yasaklarından muaf mıyız?
Aslında çok bilinen başka bir sebebi var ama ben mi yanlış biliyorum acaba.Şaka maka birini çok sevmiş, o olmayınca hiç evlenmemiş diye biliyorum ben.
Tam eşimle konuştuk bu konuyu üzerine yorumunuz geldi.Eşiniz doğru söylüyor lütfen onu dinleyin Sinan’a verirseniz nasıl olsa yeterli oyu alamayacak ve böyle 2. Tura kalma ihtimalimiz yükseliyor . Ben 2. Tura kalmaktan çok korkuyorum o zaman 2 hafta neler olur düşünmek dahi istemiyorum . Sizden ricam destek verin bitsin
Allah yardımcınız olsun. Çok sıkıntılı durum. Nasıl korunacak bu insanlar şimdi.Kusura bakmayın az önce köyden geldim de bir kaç saatliğine gitmiştik. Öyle duyunca rahatsız oldum. Bakalım neler olacak, korkuyor herkes. Babam da sandık başında dayım da. Siyah ve beyaz kadar zitlar, annem de korkuyor.
Öyle bir rivayet var Kuğucum. Kendisi de “Bir kere niyetlendik, olmadı” demiş. Üniversite de bir kızı sevmiş. Kızın ailesi sol görüşlüymüş. Bahçeli’yi kabul etmemişler. Kız kaçalım demiş. Bahçeli “Atanı çiğneyemeyiz” demiş. İkisi de evlenmemiş sonrasında.Şaka maka birini çok sevmiş, o olmayınca hiç evlenmemiş diye biliyorum ben.
Buranın insanı inatçıdır asla çekinmez kaybederlerse kutlarlar eminim.Allah yardımcınız olsun. Çok sıkıntılı durum. Nasıl korunacak bu insanlar şimdi.
Kısır dendiğini duydum. Sen ne duydun?Aslında çok bilinen başka bir sebebi var ama ben mi yanlış biliyorum acaba.
Bugün de bahçeli'ye üzüldükÖyle bir rivayet var Kuğucum. Kendisi de “Bir kere niyetlendik, olmadı” demiş. Üniversite de bir kızı sevmiş. Kızın ailesi sol görüşlüymüş. Bahçeli’yi kabul etmemişler. Kız kaçalım demiş. Bahçeli “Atanı çiğneyemeyiz” demiş. İkisi de evlenmemiş sonrasında.
Gençliğinde bir gideri varmış aslında
Evet onu duydum ama askerde kazara olmuş, yani o tür duyguları yokmusKısır dendiğini duydum. Sen ne duydun?
Kendini muhalefet sanıyor galiba, halisünasyona bağladılar. Ne içiyorlar bunlar ya, ben de istiyorum
Ülkeyi kim yönetiyor şu an?
Kafalar karışık.
Kafalar milyon
Bakın benim eşim asker ve 2. Tura kalırsa öyle kötü senaryolar duyduk ki korkudan ne yapacağımı bilmiyorum. Çocuklarımızı ve hepimizi düşününTam eşimle konuştuk bu konuyu üzerine yorumunuz geldi.
Hatta eşime okudum güldü bencede dedi.
Sanırım sizleri dinleyeceğim.
Ülkem,demokrasi ve geleceğimiz için
Evet onu duydum ama askerde kazara olmuş, yani o tür duyguları yokmus
Annem bile biliyordu
Umarım öyledir hem de yürekten umuyorum yoksa ülkeden netfilix e konu olacak ne malzemeler cikiyor.Öyle bir rivayet var Kuğucum. Kendisi de “Bir kere niyetlendik, olmadı” demiş. Üniversite de bir kızı sevmiş. Kızın ailesi sol görüşlüymüş. Bahçeli’yi kabul etmemişler. Kız kaçalım demiş. Bahçeli “Atanı çiğneyemeyiz” demiş. İkisi de evlenmemiş sonrasında.
Bu ne yaaaa,İnanamıyorum ya güldürdübiz desek 7 yıl yatarız buna serbest heralde
Gençken de bir kellik var yalnız.Öyle bir rivayet var Kuğucum. Kendisi de “Bir kere niyetlendik, olmadı” demiş. Üniversite de bir kızı sevmiş. Kızın ailesi sol görüşlüymüş. Bahçeli’yi kabul etmemişler. Kız kaçalım demiş. Bahçeli “Atanı çiğneyemeyiz” demiş. İkisi de evlenmemiş sonrasında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?