Devlet Bahçeli ablasıyla beraber yaşıyormuş. inanılmaz titizlik hastasıymış. Tokalaşmayı hiç sevmezmiş. Hemen elini yıkarmış. İmkanı yoksa da Yanında ıslak mendil taşırmış. Babam ilk başta ona tuz lambası hediye etti. Bizim Çankırı’da popüler. Akşam ofisinde ışıkları kapatıp, bizim tuz lambasını açıyormuş. Babama “Ne iyi ettin. Kötü enerjim gidiyor” demiş.
Yazayım özelden sgshsjsHiç evlenmemiş ona şaşırdım neden acaba
Diyarbakırlı değilim eşimin görevi içinDiyarbakırin neresindensin :)
İnanmıyorum Bir de aynı yerde çıkıyormuşuzHe biliyorum nerede oturuyorsun anlamında dedim
Ben de burdayım
Yazayım özelden sgshsjs
Yok yok lojman tqrafi değil bizim uzaksın banaDiyarbakırlı değilim eşimin görevi için
İnanmıyorum Bir de aynı yerde çıkıyormuşuzmerkezdeyim Urfa yolu toki polis lojmanları
Eski kullanıcı adı Salçalı aka nylonCanım sen adını mı değiştirdin bu ismi tanıyamadım çünkü burada 3ncü seneye giriyoruz senemiz bitiyor zaten Adana'ya gittiğimizde de emekli olacak eşim kızım da yurt dışını düşünmüyor inşallah
Tayyip diye okudum bi an ruh sağlığım iyi değil
Abi bosver herkese serbest size mi yasakBiri bana siyasi yasağı anlatsin ya da Twitter yıkılıyor bizim başımız kel mi?
Korktum bir an arkadaşım çıkacaksın sandımYok yok lojman tqrafi değil bizim uzaksın bana
Yok yok arkadaşim olsan anlardımKorktum bir an arkadaşım çıkacaksın sandımneyse kızlar hak eden kazansın, hakkımızda ne hayırlısıysa o olsun
Teşekkür ederimEski kullanıcı adı Salçalı aka nylon
Şaka maka birini çok sevmiş, o olmayınca hiç evlenmemiş diye biliyorum ben.Hiç evlenmemiş ona şaşırdım neden acaba
Eşim hep der belli bir yaş üstüne siyaset yasaklansın bunuyorlar bence diyeİhtiyarlıktan işte hep, diyorum belli bir yaş üstü siyasetten çekilmeli, bahçesinde çiçek sulamalı. Yaşlı kurt çok feci gaf yaptı, yarın şöyle bir çıkış bekliyorum:
Eki Görüntüle 3247213
Arsiz, terbiyesiz, terörist demeden konuşup planlarını açıklayan siyasetçiye alışık değiliz ondan beğenmiyorsunuz. Buna da alışılır üzülmeyinKılıçdaroğlu çok mu güzel konuşuyor ben hiç güzel konuştuğunu göremedim de
Neden iyi parti ya da deva yi sormuyorsunuz?CHP kazanırsa pazartesi şimdi siz HDP bayraklariyla beraber sevinç naralarımı atacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?