- 1 Eylül 2021
- 5.253
- 19.698
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bildigim o yasak partililer için, flamalari bayraklari vs hepsini topladilar bugun izmirde tv lerde konusmalari vs yasak.Biri bana siyasi yasağı anlatsin. Twitter yıkılıyor bizim başımız kel mi?
Ben "cevap" alabilecek miyim?Şuan biden kimi destekliyor
Özerklik mi? Acilen a haber izlemeyi bırakmalısınızHmmmm evet bunun çözümü özerklik mi, yerel yönetim mi?
Ben ağlamıştım o haberde.Türkçe tabelaların kaldırıldığını da hatırlamaz şimdi bu balık hafizalar.
abla dask nerde?Muhtemelen çünkü kızcağız ev bize dert oldu dedi, bu insanların borcu harcı daha da ileri tarihlere ötelenmeli, evleri yok, işleri yok, aileleriyok, bitik durumdalar, halkın deseniz eti ne butu ne
11 ilde milyonlarca insanın maddi sorunlarını halk bir yere kadar karşılayabilir bir yerden sonrası vatandaşın da boyunu aşıyor, buna hükümetin bir çare bulması lazım, izledikçe üzüldüm acılarına ayrı üzüldüm, acılarını doğru dürüst yaşayamadan bir sürü prosedürle uğraşmalarına ayrı üzüldüm, borç yükü altında ezilmelerine ayrı üzüldüm, biz dilenci değiliz dediler yüreğim sızladı, biz maalesef çok deprem gördük çok acılar yaşadık, hiçbirinin acısı diğeriyle yarıştırılamaz, her biri kendi içinde bir felaketti ama mesela 99 depreminde sosyal medya yoktu, depremzede yakınlarımızdan ne duyduysak onu biliyorduk, duyduğumuz ama göremediğimiz acıyı tasavvur etmekte güçlük çektik yalan yok lakin bu sefer çok ağır oldu, videoyu izlerken sanki oradaydık onlar birbirine sarılırken ki hissi seyredenler anlayacaktır ben kelimelere dökemiyorum
![]()
41 yaşındayımAh bu gençlik başka hükümet görmeyen gençlik
Sivas yöresinde düğün, nişan gibi aktivitelerde dağıtılır. Sivas şehrime yakın, oradan biliyorum. Kıstırma da denir hatta, güzeldir ya. Olsa da yesek.onun puskevit diye bahsettigi sey aslinda bence yani biskuvi arasi lokum du.
bizde de buskivi arasi lokumun adı puskevitdir yani ona puskevit derler idi
bende sivasliyimSivas yöresinde düğün, nişan gibi aktivitelerde dağıtılır. Sivas şehrime yakın, oradan biliyorum. Kıstırma da denir hatta, güzeldir ya. Olsa da yesek.![]()
Sakin. Ben sebebini merak ettim sadece. Benim kelimeyle bir zorum yok, zira bana devamlı faşist (!) diyorlar zaten.Neden silmesin, yazdığına pişman olmuş silmiş, sildiğinin hesabını vermek zorunda mı, yapmayın şimdi bunu. Doğuda pek çok insan yaralı bu konuda.
En son kim en müslüman konusunda kalmıştım benOlay Kürtçeye nasıl geldi ya?
Ben "cevap" alabilecek miyim?
Ben de anlamadım. En son öpüşüyorduk ne güzel.Olay Kürtçeye nasıl geldi ya?
T. C ibaresinin de kaldırıldıgını tabi.Türkçe tabelaların kaldırıldığını da hatırlamaz şimdi bu balık hafizalar.
Uğraşamayacağm bacım anlayacak formatta insan görememekteyim. Kızcağızı gazlayıp banlattılar. Üzüldüm çok. T Tamam üzülme kuzum, inşallah cezan kısa sürer
Yerel yönetim özerklik ile bölgesel özerklik arasındaki farkı bir arkadaşım açıklayabilir mi?
Ben araştırdım lakin burada çok cevval eğitimciler var .
Tane tane anlatacak.
Biz mi çok kasıyoruz, branştan dolayı bilmiyorum. Eğitimli insanlar da aman ha öyle ha böyle diyor. Bazen bana da fenalık geliyor. TDK'ye baktığım sözcükler hep yabancı kökenli. Sinirim zıplıyor bazen, çok lazımdı nasıl yazıldığı, atıyorum provoke demesem de kışkırtma desem ne olurBen lise öğrencilerine bir şey demiyorum artık. Benim herifin yazı dili facia, kelime dağarcığı içler acısı. Ben de Türkçe öğretmeniyim bu arada. Neyi kınadıysam başımda buldum.Geçen bir şey söyledim, bir kelimenin anlamını sordu. Ben şok oldum, nerede yaşıyorsun sen dedim, her gün duyduğumuz bir kelime. Hayır eğitimsiz biri de değil.
Şuan putin kimi destekliyor?Şuan biden kimi destekliyor