Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Özgürlük adı altında meşrulaştırılan lgbt ve onu savunanlar🙂

Herkes istediği gibi yaşayacak diyenler
Neden zamanında herkes istediği gibi yaşayamadı peki?

Hep siz özgür yaşayın istiyorsunuz
Ama 20 senedir özgürlüğü kısıtlanan kimse görmedim.
Herkes istediğini giyiyor.
Kapalıya neden tercihin bu denmedigi gibi açık insana da bu kadar açıklık olmaz buna bi kural getirdik denmiyor..

Ama hala Özgürlük Özgürlük !
Açık olmak çıplak olmak demek değil,
Ama bunu ennn çağdaş biziZ gibi lanse eden gençler var..

Yarını sabırsızlıkla bekliyorum 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Açık olmak benim için belki çıplak olmak size ne ayrıca lgbt yi istediğiniz kadar kabul etmeyin ohh ne güzel aşk yaşiyorlar ama 😍 AŞK AŞKDIR 🏳️‍🌈🌈 🖤🫶

Eklentiler

• Screenshot_20230513-231317_Chrome.webp
    Screenshot_20230513-231317_Chrome.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 51
  • Screenshot_20230513-231239_Chrome.webp
    Screenshot_20230513-231239_Chrome.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 47
Biz mi çok kasıyoruz, branştan dolayı bilmiyorum. Eğitimli insanlar da aman ha öyle ha böyle diyor. Bazen bana da fenalık geliyor. TDK'ye baktığım sözcükler hep yabancı kökenli. Sinirim zıplıyor bazen, çok lazımdı nasıl yazıldığı, atıyorum provoke demesem de kışkırtma desem ne olur 😏
Ben çok dişime dayanılmadığı, delirtilmediği sürece gramer nazilik yapmam. :KK53: Bazen görüyorum kendinin noktalama işareti yok, karşı tarafın yazı dilini eleştiriyor. Oooo hak ettin sen diyorum, sınav kağıdı okur gibi düzeltiyorum.
Bu başlıkta da vardı benzeri. O ara ban yememek için tuttum. Bdvde birkaç kez ban yedim, bir daha alırsam uzun gidebilirim. :KK53:

Şuan putin kimi destekliyor?
Putin benim memleketime nükleer santral dikti çalıştırmaya başladı tüm Türk firmaların da sözleşmesini feshetti . Enerji üretip denizi doğayı mahvedip yine bize satacak . Tehlikesi de cabası

Uğraşamayacağm bacım anlayacak formatta insan görememekteyim. Kızcağızı gazlayıp banlattılar. Üzüldüm çok. @Black Light üzülme kuzum, inşallah cezan kısa sürer 😘 biz anlıyoruz seni ama bu zihniyet asla anlamaz.
Aslında muhafazakâr kesimdeki hanımlar, en çok kendi cenahları tarafından eleştirilip örseleniyorlar; farkında mısınız?

Kesin başka olurdu. Bana söyledikleri bu yönde. Kalp kırklığı yaşamış sonrasında da kendini davaya adamış. Hani rahiplerde hiç evlenmiyor filan ya. Onun gibi. Ben bu söförle ilişkisini duyduğumda gençlik kollarından bir arkadaşıma sormuştum. “Kaseti olduğu için hükümete yanaştı, pasif kaldı” diye. “Hayır” dedi çocuk. “Mhp’nin eski zamanlarda yaşadığı acıları yaşamasını istemiyor. Daha uzlaşım taraftarı” demişti. Benim babamın pek çok arkadaşı sağ-sol meseleleri yüzünden hapiste yatmış. Bazısı şehit olmuş. Kimi sakat kalmlş. En şanslı olanları babam gibi memuriyetten atılmış.
Ben o şoför ilişkisine inanmamıştım, öyle bir durumu olsa yıllar önce ortaya çıkardı. Bence genel başkanlık sürecinde akp ona arka çıktığı için akp ile ortaklık yapıyor.

Aslında muhafazakâr kesimdeki hanımlar, en çok kendi cenahları tarafından eleştirilip örseleniyorlar; farkında mısınız?
Onlar örselendiğini düşünmüyor ki?
Kadının yeri mutfak, kocasını mutlu etmeli, analık görevi birincil önceliği olmalı vb inanışları var.
Farkında bile değiller

Back
X