Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Devletin de var niye burada kaç tane merkez sayarım sana ücretsiz psikolojik danışmanlık Bursada bizzat arkadaşım ilçenin müdürlüğünün başında
Tamam özelden paylaş benmle. Ama kapıya girdiğim gbi ilaç yazıp şutlamasnlar

Ya niye bu kadar takılıyosunuz bunlara isteyen begenmedim atar isteyen atmaz
Yok yanlı mesajlara hep beğendim atıldı bana hep beğenmedim atıldı üstelik başlarda yazdıklarıma bakın hep yansız iktidarın olumlu olumsuz gördüğüm her şeyi yazmıştım Mune hanım uyarınca beğenmedimler kesildi bir tane muhalefete kasıtlı beğenmedim attığımı göremezsiniz bu saygıdır işte en son kızmıştım ve ondan dolayı ban verdi sayın Kazen

Oy çalınması mı sadece 1 kişi bir komisyon saymıyor oyları komik olmayın bu kadar mı bilginiz yok Yüksek Seçim Kurulu hakkında
Sonuçları sisteme ters giriyorlar mesela niloya, oy çalmak kağıtları çalmak değil her zaman

Kıyafeti ayırt edici. Daha kabine girerken durup dururken yaşanmış bir olay. Oradakiler ve sandık görevlileri kapismis ztn
Ki akpartiye de oy vermez. Erbakani bilir, yıllardır ona bağlıdır. Bu seçim ne nasıl anlatana kdr canımız çıktı.

saygi ile falan alakasi yok yeri geliyor kazen in yazdigina bile begenmedim atiyorlar ..yazilan her hangi biseyi begenmek zorunda degiliz hic birimiz ..herkes begenmedim atabilir begenmedigi yaziya

bana da cokca geldi begenmedim ..hatta topik basinda bazilari keske begenmedim atip rengini belli etseydi..komik emoji atip asagilamaya calsitilar hani sana guluyorum gibisinden ..

bana da begenmedim atmislardi farkli konularda bu cok normal kimse buyutmuyor sende takma begenmeyen begenmesin

bak senin sayende bir cok kisinin beraber saydigini ogrendim oylari bilmiyordum (!)

Chemist gerçekten benim aklım almıyor.
Sihirbazlık numarası yapmıyorlar ya. Tv gösteriyor açıyorlar sınıflarda sandıkları. Herkes Erdoğan’a basmış. Bu oyları veren kim?
Çanakkale merkez değil. Gözümle gördüm. Benim oy kullandığım okulda 3e 1 oran var kk önde. Sandık değil bak okul. Chp bina sorumlusuyla sohbet ettik biraz da

Sandık görevlileri neden öyle bir diyaloğa girsinler ben de anlamadım. Zaten o kadar kalabalıktı ki kimsenin buna vakti olmamıştır. Ama partililerden bir müdahale olmuşsa bilemem

Mansur’la Ekrem diyorsa doğrudur herkes bıraksa bunlar bırakmaz peşini. Aslanlar gibi savunuyorlar oyları belediye seçiminde ne olduysa burda da olacak. Emin olmasalar çıkıp böyle bir açıklama yapmazlardı. Ki şu kadar öndeyiz dye rakam da vermiyorlar henüz. Çünkü yeterli sandık açılmadı. Gerekli öncelik sağlandığında açıklanacak dediler

Millet ittifakı evleri ücretsiz teslim edeceğini söyledi. Krediyle vermeyi degil. Vaat budur.
Hümanizmi takmam bu konuda.
Biz onlara üzülmekten günlerce yemek yemedik, uyumadık, çorap giymeye bile utandik. Kimsenin siyasi fikrini, ırkını düşünmeden yardim ettik gözyaşı döktük. Çadırından çıkıp bunu yapanlara her yardımım yine helal olsun ama gözyaşlarımı helal etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…