Tamam özelden paylaş benmle. Ama kapıya girdiğim gbi ilaç yazıp şutlamasnlarDevletin de var niye burada kaç tane merkez sayarım sana ücretsiz psikolojik danışmanlık Bursada bizzat arkadaşım ilçenin müdürlüğünün başında
Yok yanlı mesajlara hep beğendim atıldı bana hep beğenmedim atıldı üstelik başlarda yazdıklarıma bakın hep yansız iktidarın olumlu olumsuz gördüğüm her şeyi yazmıştım Mune hanım uyarınca beğenmedimler kesildiYa niye bu kadar takılıyosunuz bunlara isteyen begenmedim atar isteyen atmaz
Ben dayanamıcam. Sakinleştirici mi alsam neEkrem İmamoğlu umut verdi bana yaa çığlık attim resmen insAllah yarabbim insAllah
%53.02...AA nın nasıl düşürdüğünü yazacağım hep.%53.62
Yok canım psikologlar ilaç yazmıyorTamam özelden paylaş benmle. Ama kapıya girdiğim gbi ilaç yazıp şutlamasnlar
Sonuçları sisteme ters giriyorlar mesela niloya, oy çalmak kağıtları çalmak değil her zamanOy çalınması mı sadece 1 kişi bir komisyon saymıyor oylarıkomik olmayın bu kadar mı bilginiz yok Yüksek Seçim Kurulu hakkında
Taam süper at banaYok canım psikologlar ilaç yazmıyor
Yav ben konuyu değiştiriyom onla sen cekme oraya bosverSonuçları sisteme ters giriyorlar mesela niloya, oy çalmak kağıtları çalmak değil her zaman
Kim niye, ne sebeple ağlatmışlar annenizi? Akpye oy verdiği için desek, kabinin içinde nereden bilecekler kime oy verdiğini?
Ben gittim bugün, kimseyle konuşmadım bile. Kimliği kağıdı verdim, zarfı pusulayı aldım geçtim. Oyu verdim çıktım. Dolayısıyla kimse ne oyumu gördü ne de ben kimseninkini gördüm. O yüzden anlayamadım yazdığınız olayın nedenini.
Kızlar bende mi sorun var? Okuduğumu mu anlamıyorum ki?
Tablo pek iç acıcı görünmüyordu nau nau. Ama Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş verilerin şu an için yanlı olduğunu söylediler. umutlu konuştular.
saygi ile falan alakasi yok yeri geliyor kazen in yazdigina bile begenmedim atiyorlar ..yazilan her hangi biseyi begenmek zorunda degiliz hic birimiz ..herkes begenmedim atabilir begenmedigi yaziyaYok yanlı mesajlara hep beğendim atıldı bana hep beğenmedim atıldı üstelik başlarda yazdıklarıma bakın hep yansız iktidarın olumlu olumsuz gördüğüm her şeyi yazmıştım Mune hanım uyarınca beğenmedimler kesildibir tane muhalefete kasıtlı beğenmedim attığımı göremezsiniz bu saygıdır işte en son kızmıştım ve ondan dolayı ban verdi sayın Kazen
Çanakkale merkez değil. Gözümle gördüm. Benim oy kullandığım okulda 3e 1 oran var kk önde. Sandık değil bak okul. Chp bina sorumlusuyla sohbet ettik biraz daChemist gerçekten benim aklım almıyor.
Sihirbazlık numarası yapmıyorlar ya. Tv gösteriyor açıyorlar sınıflarda sandıkları. Herkes Erdoğan’a basmış. Bu oyları veren kim?
Sandık görevlileri neden öyle bir diyaloğa girsinler ben de anlamadım. Zaten o kadar kalabalıktı ki kimsenin buna vakti olmamıştır. Ama partililerden bir müdahale olmuşsa bilememKim niye, ne sebeple ağlatmışlar annenizi? Akpye oy verdiği için desek, kabinin içinde nereden bilecekler kime oy verdiğini?
Ben gittim bugün, kimseyle konuşmadım bile. Kimliği kağıdı verdim, zarfı pusulayı aldım geçtim. Oyu verdim çıktım. Dolayısıyla kimse ne oyumu gördü ne de ben kimseninkini gördüm. O yüzden anlayamadım yazdığınız olayın nedenini.
Kızlar bende mi sorun var? Okuduğumu mu anlamıyorum ki?
Millet ittifakı evleri ücretsiz teslim edeceğini söyledi. Krediyle vermeyi degil. Vaat budur.bence yazmayin arkadaslar afet bolgesindeki kisilerin şuan zaten kafasi daginik ..ben dusunmesi gerekeni yaptiklarini sanmiyorum gercekten bir cogu yarali ve sıfırlar bizlere gorebence vaatlere inanip vermis olabilirler
gercekten onlarin gozu ile bakamayiz hic biseye
İnşallahBakin bu seneye kadar kkyi sandıkların acilmaya basladigi ilk anda bile bu yuzde de görmedik. Goren var mi? Tersten girdikleri halde saklayamadiklari oran bu!!!
Varin sonrasini siz hayal edin.
KAZANDIK!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?