Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Annenizin yaşadığı şeye üzüldüm Esila Hanım. Yanında yok muydunuz, kabine girmek yasak tabi de oraya kadar eşlik etseydiniz keşke. Her neyse daha fazla soru sorup da sinir bozmak istemem. İyi akşamlar ve forumlar diliyorum size.

Asla normal karşilamiyor. Çözüm süreci tamamen saçmalikti ve sonuçlarini hep beraber vaktiyle gördük maalesef. Aynı şeyleri birdaha yaşamak istemiyoruz. Hdp nesi yalan anlamadım desteklediler işte açik açik. Neyse aynı düşünmek zorunda değiliz ben bu durumun nedenini yazmak istedim. Mansur yavas aday olsaydı ilk turda kazanırdı. Kararsız seçmeni millet ittifakından kiliçdaroğlu uzaklaştirdi. Halk seçimini yapti hayırlisi olsun demek düşer artık.

Sandık görevlileri neden öyle bir diyaloğa girsinler ben de anlamadım. Zaten o kadar kalabalıktı ki kimsenin buna vakti olmamıştır. Ama partililerden bir müdahale olmuşsa bilemem
Benim bulunduğum sandıkta çok az sıra vardı. Herkes sakindi, kimse kimseyle gereksiz diyaloğa girmiyordu. Önümdeki 4-5 kişiyi bekledim. Görevliler de pek sohbet havasında değildi, herkes işini yapıyordu. Taşkınlık yoktu hiç.
Bilemedim, belki bölgeye göre değişiyordur.

daha oncede sormustum ama sandik sonuclarini internet uzrinden gorebiliyoruz muyuz oy kullandigimiz sandigin secim sonucunu ?

Çanakkale merkez değil. Gözümle gördüm. Benim oy kullandığım okulda 3e 1 oran var kk önde. Sandık değil bak okul. Chp bina sorumlusuyla sohbet ettik biraz da
İnşAllah zemheri. Dedikleri gibi olsun. Tv gösterildiği gibi herkes Erdoğan’a vermiş olmasın
Aksi halde Biz mahçup oluruz dediler. Çok emin konuştular. Ankara ve İstanbul’da öndeymişiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…