Daha sonuçlar kesinleşmedi ama yine de siz bilirsiniz. Ayrıca kim fetö ile PKK ile kol kolaydı hepimiz (siz de dahil) çok iyi biliyoruz.Tutuştular yine teker teker çıkıp açıklama yapıyorlar..Ya bi kerede kabul et işte yenildin ortalığı karıştırmaya milleti sokağa dökmeye gerek yok milletin seçimine saygın olsun biraz ya..sızı pkk da feto de kurtaramadı yedi düveli getirseler kazanamazlar
Ben de kot giydim ama üstüme kırmızımsı renkte ceketimi giydim ordan kotardığımı düşünüyorumBeni profilimde görebilirsiniz aslında bayramlığımı giyecektim ama gene spor giyimd gittimrahatliğın kölesi olmusuz
Senin platin sarısı saçın yeter Bibi ya.Beni profilimde görebilirsiniz aslında bayramlığımı giyecektim ama gene spor giyimd gittimrahatliğın kölesi olmusuz
Bir kerede kabul et derken? İstanbul seçiminde kabul etselerdi akp seçimin üstüne yatacaktı. Seçim bitmeden açıklama yapmıştı Binali Yıldırım kazandık diye.Tutuştular yine teker teker çıkıp açıklama yapıyorlar..Ya bi kerede kabul et işte yenildin ortalığı karıştırmaya milleti sokağa dökmeye gerek yok milletin seçimine saygın olsun biraz ya..sızı pkk da feto de kurtaramadı yedi düveli getirseler kazanamazlar
Hımm ne demek istemiş cümleyi yorumlasanıza kalıplaşmış şeyleri yazmadan.
Su mesajima begenmedim atilmisImamoglu: “ kilicdaroglu bu aksam 13. Cumhurbaskani olarak ilan edilecektir.” Hadi bakalim.
Neden uğraşamadığınızı biliyorum çookk yorucu olur özgün yazmaya çalışınca tabii:)Uğraşamam ya cidden sonuca hep beraber saygı duyalım bu yeterli :)
Kim ne derse desin sonuç belli
Canan kaftancioglu nün açıklama yapmasını bekliyor CHP taraftarı bu nasıl bir kansızlık!
Gülmeye devam edin daha çok güleceksiniz sayemizde
+1Eger ki hdp ile bu kadar can ciger olunmasaydı ve kılıçdar yerine Mansur yavas aday olsaydı açik farkla millet ittifakı alirdi. O kadar çok kararsız ve oy kullanmayacak boş basacak insan vardı ki hepsini kaybettiler bende dahilülkem için en hayırlisi neyse o olsun inşallah
Tutuştular yine teker teker çıkıp açıklama yapıyorlar..Ya bi kerede kabul et işte yenildin ortalığı karıştırmaya milleti sokağa dökmeye gerek yok milletin seçimine saygın olsun biraz ya..sızı pkk da feto de kurtaramadı yedi düveli getirseler kazanamazlar
Yenilgi sancısı
Size sonbahar geldi maalesef..
Afet bölgesindekilerin vermesine şaşırmışsınız çünkü bu devlet hizmet ediyor sizin gözünüz görmek istemiyor..
Ve bu MİLLET VATANINI SEVİYOR ÇOK BÜYÜK YANLIŞ YAPTI KEMAL COOK !
Daha yarısı açılmamış öndeyiz diyor diğerleri çıkıp açıklama yapıyor bi telaş var kii
Ekrem mendillerini hazırla terlerini silmen yakındır biz balkonu hazırlıyoruz RTE İÇİN
Saygı duymayı öğreneceksi
Bence siz bir kaç saat ne kadar çok gülerseniz o kadar kâr sizin gibiler biraz sevinsin diye önde gösteriyorlar sonuçların tamamı açıklandıktan sonra ağlayacağınızı düşünüyorum öyle bir hırs sezdim buraya kadarmışCanan kaftancioglu nün açıklama yapmasını bekliyor CHP taraftarı bu nasıl bir kansızlık!
Gülmeye devam edin daha çok güleceksiniz sayemizde
Uğraşamam ya cidden sonuca hep beraber saygı duyalım bu yeterli :)
Kim ne derse desin sonuç belli
Yav he he
Bence siz bir kaç saat ne kadar çok gülerseniz o kadar kâr sizin gibiler biraz sevinsin diye önde gösteriyorlar sonuçların tamamı açıklandıktan sonra ağlayacağınızı düşünüyorum öyle bir hırs sezdim buraya kadarmış
Yav he he
Anlamayın beni yaa hiç gerek yok
Neden uğraşamadığınızı biliyorum çookk yorucu olur özgün yazmaya çalışınca tabii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?