- 18 Şubat 2018
- 13.345
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.556
- 598
- 44
Niloya'dan%50.50....Bu Ahaber verileri nereden alıyor bilen var mı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niloya'dan%50.50....Bu Ahaber verileri nereden alıyor bilen var mı![]()
Niye izmir yani antep adana iste nebilim istanbul degilİzmir marsi.
Ama ben sordum o soruyuya neden 10.yil marsi degil ankara marsi degil de izmir marşı ben onu bi çozemedim![]()
aaa mümkün değil lütfenAy yok arkadasim yasadigim ulkede yasasalar ( bu kesim) ulkeyi yikar yeniden insa eder yeniden yikar ozaman .
Cunku 4 yildir hukumetsiz yasiyoruz![]()
%50.43%50.50....Bu Ahaber verileri nereden alıyor bilen var mı![]()
Cehapeli hayırsız evlat annesini kandırıp cehapeye oy verdirdibenim oy verdigim sandikta benden oncelerde bir bayan cocuguyla girmis kadincagiz pusulayi acarken oglu şak diye muhuru basmiş.
kadin sinir krizi geciriyodu![]()
Yemin ediyorum saskinlikla izliyorum yorumlari
Turkiye bu secim olayini futbol maci gibi degerlendiriyor
kazandik kaybettik ne ya anlam veremiyorum gercektende
Koskoca tc vatandaslari oy vermis sonuc neyse kabul etmek gerek
Not: yurtdisinda yasayan bi gurbetciyim
Oy kullanmadim, net bisekilde tarafim yok
Ben de.ya neden 10.yil marsi degil ankara marsi degil de izmir marşı ben onu bi çozemedim![]()
vay anasini atadan dededen chp liyim bir kez çanta vermediler ya bana vallahi gucendim.Cehapeli hayırsız evlat annesini kandırıp cehapeye oy verdirdibenim esimin yengesi canta verdiler diye millet ittifakına oy vermis yenge dedim düsünce sistemin yanlış ama sonuc doğru
![]()
Topik keşke kapanmasaKızlar ben hepinizi çok sevdim
Topik kapansa bile sizleri takibe alacağım
Aydınlık yüzlersiniz
Gurur duyuyorum hepinizle hepimizle. Sonuç ne olursa olsun.
Bu konumda 4 yıl hükümetsiz kalsak havaya uçarız buhar oluruz.aaa mümkün değil lütfenbiz derbi maclarinda milli maclarda kalp krizi geciren insanlarız yahu illaki birini tutacaz ne demek hukumetsizlik
Bir dahakine artıkvay anasini atadan dededen chp liyim bir kez çanta vermediler ya bana vallahi gucendim.
çay icmek bile nasip olduda bir çöp alamadim bende canta istiyom
Geçmiş bdv konuları zihnimden geçiyorduröfff ya bende yaladım hiç aklıma gelmedi yanasıl atladım ben bunu allah kahretmesin umarim elleyenler taharetlendikten sonra ellerini yikamislardir
Cunku izmirin daglarinda cicekler aciyorya neden 10.yil marsi degil ankara marsi degil de izmir marşı ben onu bi çozemedim![]()
yoo cidden tuhaf olay ama işte kutuplaşma var herkes uç noktalarda maalesef.
bir kesim mehter marşı starta bekler, diger kesim ne dinliyo bilmiyorum tam oalrak şuan
hiç duymadık ki nerden bilelim
ahajaja yok bacım yok biz öyle millet degiliz yapamayiz ne demek ya taraf yok herkes kendi basına oyle ismi olur yaBu konumda 4 yıl hükümetsiz kalsak havaya uçarız buhar oluruz.![]()
belki bu baharaya güldürdün.
biliriz elbet başka bir bahara.
İlk beni alKızlar ben hepinizi çok sevdim
Topik kapansa bile sizleri takibe alacağım
Aydınlık yüzlersiniz
Gurur duyuyorum hepinizle hepimizle. Sonuç ne olursa olsun.
aaaa az once tv de sovuyolardi mansur aciklama yapti diye kendileri kutlamaya bile baslamisÇorum’da cumhur ittifakı kutlama yapıyor. Konvoy korna sesleri… Seçim sonuçlandı bizim mi haberimiz yok