- 13 Mayıs 2015
- 4.640
- 14.729
- 408
%50.30%50.43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
%50.30%50.43
Aaa gercekmi? Neden yaSinirim bozuluyor gider misin?![]()
bizde o olmaz mesela çunku sey bazen trafolara kedi kacip elektrikleri komple kesebiliyoTorba falan yokki elektronik oylama oluyo![]()
Teşekkür ederim.Eşimin arkadaşı Arnavutköy’de görev almış. Tutanağı yollamlş. Geçersiz oyları da yazıyorlar.
Legal evet ama ne kadar esit tartisilirmesela bende hukumetsiz olsun isterdim beni neden biri yönetsin ki?
herseyin legal oldugu bir ulkede olsam mesela hic aklimda acabami kalmasa.
mis gibi isvicrede yasamak vardi
Sinan Oğan 'ın 2.tura kalırsa ne şartla destek olacaklarını okumuş muydunuz?Bence Hdp’yi yanına almakla çok hata yaptı. Benim pek çok tanıdığım “Pkk’lılara mı oy vereceğiz” dedi.
Muharrem ince kadar Sinan Oğan’da çok bencil bir adam. Kendi çıkarlarını ülkenin menfaatinden önde tuttular.
aman bananeLegal evet ama ne kadar esit tartisilir
Bence Hdp’yi yanına almakla çok hata yaptı. Benim pek çok tanıdığım “Pkk’lılara mı oy vereceğiz” dedi.
Muharrem ince kadar Sinan Oğan’da çok bencil bir adam. Kendi çıkarlarını ülkenin menfaatinden önde tuttular.
Oha beeebizde o olmaz mesela çunku sey bazen trafolara kedi kacip elektrikleri komple kesebiliyo
Sinan Oğan payız dediAllahım delireceğim hani baharlar görecektik herkes bahar görmek istiyorsa kim o ben onu seviyorum diyenler ?
bizde o teknik ariza olsa var yaOha beee
Ozaman iste 2.tur oluyo
Ben hic denk gelmedim ama teknik ariza olmus yeniden oylama olmus mesela onceleri
Akpliler diyecek chpliler yaptibizde o teknik ariza olsa var ya![]()
Şükretme seviyesi de giderek düşüyor, geçen gün biri en azından yaşayacak ülkemiz var diyordu kim hatırlamıyorum.valla ben bu milletin hala karın tokluğuna yaşamaya razı olmasına şaşırıyorum/kızıyorum.
hdp mdp. sinan oğan bunlar teferruat.
sinan oğandan gelecek yüzde beşe muhtaç olmamalıydık 20 sene sonra.
yoo kimse oyle demez secim o sure zarfinda sonuclanmis olurAkpliler diyecek chpliler yapti
Chpliler diyecek akpliler yapti
.....
Yani gerceklik payi 0 Turkiyede olursa![]()
O da Kılıçdaroğlunun marifeti. Mansur Yavaş aday olsaydı şuan herşey bitmiş olacaktı.valla ben bu milletin hala karın tokluğuna yaşamaya razı olmasına şaşırıyorum/kızıyorum.
hdp mdp. sinan oğan bunlar teferruat.
sinan oğandan gelecek yüzde beşe muhtaç olmamalıydık 20 sene sonra.