- 3 Nisan 2014
- 36.315
- 148.290
- 798
Oha beee
Ozaman iste 2.tur oluyo
Ben hic denk gelmedim ama teknik ariza olmus yeniden oylama olmus mesela onceleri
sizin orda gerçekten teknik arıza olmuştur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oha beee
Ozaman iste 2.tur oluyo
Ben hic denk gelmedim ama teknik ariza olmus yeniden oylama olmus mesela onceleri
Ben pes ediyorumyoo kimse oyle demez secim o sure zarfinda sonuclanmis olur![]()
şimdi bir şey yazacağımda çok ağır olacak, aksama saklıyorum.valla ben bu milletin hala karın tokluğuna yaşamaya razı olmasına şaşırıyorum/kızıyorum.
hdp mdp. sinan oğan bunlar teferruat.
sinan oğandan gelecek yüzde beşe muhtaç olmamalıydık 20 sene sonra.
Bu doğru mu
ahajajaja ya arkadaş o kadar boyle seylere maruz kalmamiski gercekten kedi kacip elektrikleri kesti sandi bende o guzel saf ve masum bakis acisina ses etmek istemedim.sizin orda gerçekten teknik arıza olmuştur.![]()
Kızlar yorumunuz nedir?
Çok aşırı bir taşma olmazsa sorun olmuyoBen mührü basarken o kadar dikkat etmeme rağmen biraz taşırdım. Umarım geçersiz sayılmaz.
Sandığımızdaki sonuçlara bakarken geçersiz oylar da gözüküyor mu?
Ay nebilim ben ya sokak kedisi falandir ama turkiye genelide elektrik gitmez yaahajajaja ya arkadaş o kadar boyle seylere maruz kalmamiski gercekten kedi kacip elektrikleri kesti sandi bende o guzel saf ve masum bakis acisina ses etmek istemedim.
Bunu söylüyor adamlar kendileri bile inanmadıkları için söylediği verilere :)
iste bizim beyin bayadir errorBen pes ediyorum
Cunku bundan ilerisi beyin eror veriyo
En iyisi ben soyle usul usul gidim![]()
Önde olsalardı yüzleri bu şekilde mi olurdu,hepsi tedirgin.
O da Kılıçdaroğlunun marifeti. Mansur Yavaş aday olsaydı şuan herşey bitmiş olacaktı.
Oralarda kurulu sistem olduğu için başa gelen kişi figüran oluyor tabiri caizse. Gelişmemiş ülkelerde hükümetin değişmesi derbiden daha önemli. Anlamamanız çok normalAy yok arkadasim yasadigim ulkede yasasalar ( bu kesim) ulkeyi yikar yeniden insa eder yeniden yikar ozaman .
Cunku 4 yildir hukumetsiz yasiyoruz![]()
Hayirlisi olsun kuzum be ya yapacak bise yokiste bizim beyin bayadir error![]()
Bunu söylüyor adamlar kendileri bile inanmadıkları için söylediği verilere :)
Duyuluyor ben duydum yukarda yazdıgını diyorduyulmuyo ne diyolar