Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Adam yapmak istediğini yaptı. Milliyetçileri yok sayamazsınız dedi, geldi seçimin ortasına oturtttu hepsini.
Heykel gibi duruyor, siz tüm siyasi figürler bir yana ben ve ittifakım bir yana.
Bizsiniz hiçsiniz, 2 adam hepinize yettik diyor adam, verdi dersini helal olsun!!!

Daha dun sabah foxda chpye "30 yildir kazanamayan beceriksizler" dedi
Muhabire de "tayyip beyi aksam canli yayina aldiniz beni sabaha biraktiniz nerde esitlik" diye trip atti
Cok cins bi adam
Guvenilmez
İkinci tur her açıdan sıkıntılı
Dolar vs oynayacak
Reis bakın istikrar elden gidiyooohhh diyecek
Ne bilim ikinci tur olmadan da olabilirdi sanki ya iyi olurdu

"Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul'da oyunu kullanmasının ardından, sonuçları İstanbul'da takip edeceğini söylemişti.

TRT Haber'in aktardığına göre Erdoğan, oyunu kullanmasının ardından ilerleyen saatlerde İstanbul'dan Ankara'ya gitti.

Erdoğan, Esenboğa Havalimanı'ndan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti Seçimi Ankara'dan takip etmesi bekleniyor."

Internette böyle yazıyor.
Teşekkür ederim 😊

İmamoğlu ve mansur yine açıklama yapıyor ama ne diyorlar hiç bilmiyorum umutlanmamak için dinlemiyorum😔

Mansur başkan aday olsaydı bu kadar stres yaşamayacaktık sanki ya
En baştan beri söylediğim şey buydu, risk alındı.
Fakat bunun açıklaması ‘sağ tabanlı aday’ olduğunda ittifak dışı hiçbir destek göremeyecek olmaları imiş.
Misal tip bunu açık açık söylüyor.

Çemberin çevresindeki her iki çizgi var ya, o çizgileri taşırmadan çemberden taşsa bile geçerli. Hatta çemberin tamamen dışında olup çizgilerin içinde kalan oylar bile geçerliymiş.
Teşekkür ederim. Ciddi bir taşırma değildi ama özellikle müsvedde kağıda deneme yapıp nasıl taşırdım anlamadım

Back
X