- 30 Aralık 2009
- 4.603
- 19.440
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani nasıl Yavaş veya İmamoğlunu aday yapmadılar o kadar üzüldüm ki. Onlardan biri aday olmalıydı..ben zaten dedenin aday olmasını hiç istemedim.
ama işte demek istediğim bu seçimde adaydan bağımsız bir başkaldırış bir uyanış bekliyordum.
cidden hayalkırıklığı oldu. ite kaka değil eze eze umudum vardı. ama salaklık bende kabul ediyorum![]()
siz cidden guveniyomusunuz bu kurumlara?
Sen nerede gördün ki?Ben tam tersi gördüm saat 22.19 verisiydi sanırım
Kızlar hızlı giriş yaptıHangi tekerleme bu![]()
Yoosiz cidden guveniyomusunuz bu kurumlara?
"Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İstanbul'da oyunu kullanmasının ardından, sonuçları İstanbul'da takip edeceğini söylemişti.Kim dedi kim kim kim kaynak gösterin lütfen
Evet 2. tura kalıyor diyorSinan Oğan 15 gün daha stresle beklicez diyor
Kısa fıkraDÜNYA BEŞTE BÜYÜK TÜR TÜRKİYE 6.7.9 MASADAN BÜYÜK TÜR VATAN BİZİM SOGAN MİLLET İTTİFAK İN
AK PARTİ ERDOĞAN ERDOĞAN ERDOĞAN
CUMHUR İTTİFAK İ**
murat ağırel twirtterdaSen nerede gördün ki?
görevliler saymaktan bıkıp sandıkları terketsin diye. Sonra veri girişlerini kendiler yapacaklar. Anladın sen onu…Birçok yerde yapıyorlar bunu. Benim merak ettiğim amaçları ne? Millet çıldırsında sokaklar karışsın mı istiyorlar?
Adam yapmak istediğini yaptı. Milliyetçileri yok sayamazsınız dedi, geldi seçimin ortasına oturtttu hepsini.Sinan Oğan hafife alındı az oy alacak, şansı yok diye ama bu gidişle o belirleyecek sonucu.![]()
Kızlar ben size ilac öneriyorum not alın bakim. B12, Balık Yağı. Hadi sütünüzü içip uyuyun sonra boyunuz uzamaz.DÜNYA BEŞTE BÜYÜK TÜR TÜRKİYE 6.7.9 MASADAN BÜYÜK TÜR VATAN BİZİM SOGAN MİLLET İTTİFAK İN
AK PARTİ ERDOĞAN ERDOĞAN ERDOĞAN
CUMHUR İTTİFAK İ**
Ben de çok merak ediyorum. Huzurla izleyeceğimiz bir seçim olacaktı. Yine gergin degilim çok umutluyum ama istanbul seçimi gibi hissedebilirdik.Ben hiç eze eze bir sonuç beklemiyordum. Çünkü bütün anketlerde İmamoğlu ve Yavaş Erdoğan'dan çok önde çıkarken Kılıçdaroğlu Erdoğan'la başa baş gidiyordu. Belliydi yani böyle ucu ucuna bir sonuç çıkacağı. Şuan bunları konuşmak saçma ama olurda Erdoğan kazanırsa Kılıçdaroğlu millete ne cevap verecek çok merak ediyorum.