Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bir tek oraya mi geç kaldılar.Deprem bölgesindeki bütün oylar onlara çıktı.Saka gibi ya acaba ölenlerin hepsi muhalefet miydi.Bu kadar acının yaşandığı yerden nasıl bu kadar oy çıkar.
Ben açıkcasi deprem bölgesindeki insanları anlıyorum hak veriyorum.
İnsanlar 3 ayda ölmekten beter oldular büyük korkulari var.
En azından bozulan düzenimiz bu şekilde kalsın daha iyi yada daha kötü olmasın stabil devam edelim kafasında olabilirler.
Ama deprem bölgesi dışındaki gözleri anlamıyorum onlar gözlem yapma fırsatı buldular.
Malatya'da can derdinde olan göremedi ama başka şehirdeki o acıyı gördü yapılanı yapılanmayani gördü.

Son düzenleme:
Ben açıkcasi deprem bölgesindeki insanları anlıyorum hak veriyorum.
İnsanlar 3 ayda ölmekten beter oldular büyük korkulari var.
En azından bozulan düzenimiz bu şekilde kalsın daha iyi yada daha kötü olmasın stabil devam edelim kafasında olabilirler.
Ama deprem bölgesi dışındaki gözleri anlamıyorum onlar gözlem yapma fırsatı buldular.
Malatya'da can derdinde olan göremedi ama başka şehirdeki o acıyı gördü yapılanı yapılanmasını gördü.
Ben onları anlamam ben yakınlarimdan kimseyi kaybetmedim çok şükür ama eğer sevdiklerim enkaz altında kalsaydi 3 gün devlet adına kimse gelmeseydi ve o enkaz altında sevdiklerimi kaybetseydim kimse kusura bakmasın bunlara değil oy vermek günahimi bile vermezdim .

Ben onları anlamam ben yakınlarimdan kimseyi kaybetmedim çok şükür ama eğer sevdiklerim enkaz altında kalsaydi 3 gün devlet adına kimse gelmeseydi ve o enkaz altında sevdiklerimi kaybetseydim kimse kusura bakmasın bunlara değil oy vermek günahimi bile vermezdim .
Bende vermezdim çok şükür kimseyi kaybetmedigim halde vermedim.
Ama onlarca insan çok etkilendi nasıl düşünüyorlar bilmiyoruz.
Keşke depremin doğal afet ama depremin etkisinin memleket meselesi olduğunu anlasalardi 😔

Deprem bölgesi için müstehak diyemem. Çok büyük acılar yaşandı. Çok yalnız kaldılar, hala yaraları sarılmış değil. Onlar için çok üzgünüm. Sonuçlara çok şaşırdım, anlamadım ve empati yapamadım ama yine de müstehak diyemem.
+++

Ben hala ilk turda bitti gibi düşünüyorum. Chpnin kazandığı verisi girilmeyen itiraz edilen en az 1000 sandık varmış, İstanbul ve Ankaradan. Doğuda daha hiç sisteme girilmeyen oylar var. Bu tabloda sayılan oy oranı %70 gibi. Kalan %30 chpnin önde olduğu yerler. Benim hala umudum var 🫶

Back
X