Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Love keşke ama 2. Tur şuan kesin gibi bişeyBirinci turda bitecek kizlar, uyuyun. Guzel bir sabaha uyanacağız.
Bir tek oraya mi geç kaldılar.Deprem bölgesindeki bütün oylar onlara çıktı.Saka gibi ya acaba ölenlerin hepsi muhalefet miydi.Bu kadar acının yaşandığı yerden nasıl bu kadar oy çıkar.Ah Adıyaman geç kaldık dedikleri halde neden?
Bence daha fazlaOrtalama iki hafta diye biliyorum.
Sonuçlara bakınca bana da öyle geldi.Bence daha fazla
Ben ikinci tura kalacagini sanmiyorum ya, suan baya caba sarf ediyolar aciklamamak icin bakma sen.Love keşke ama 2. Tur şuan kesin gibi bişey![]()
Ben açıkcasi deprem bölgesindeki insanları anlıyorum hak veriyorum.Bir tek oraya mi geç kaldılar.Deprem bölgesindeki bütün oylar onlara çıktı.Saka gibi ya acaba ölenlerin hepsi muhalefet miydi.Bu kadar acının yaşandığı yerden nasıl bu kadar oy çıkar.
KiminMaraşta neyi kutluyorlar diyoruz ezici bir üstünlük var onu kutluyorlar demek.
Ben onları anlamam ben yakınlarimdan kimseyi kaybetmedim çok şükür ama eğer sevdiklerim enkaz altında kalsaydi 3 gün devlet adına kimse gelmeseydi ve o enkaz altında sevdiklerimi kaybetseydim kimse kusura bakmasın bunlara değil oy vermek günahimi bile vermezdim .Ben açıkcasi deprem bölgesindeki insanları anlıyorum hak veriyorum.
İnsanlar 3 ayda ölmekten beter oldular büyük korkulari var.
En azından bozulan düzenimiz bu şekilde kalsın daha iyi yada daha kötü olmasın stabil devam edelim kafasında olabilirler.
Ama deprem bölgesi dışındaki gözleri anlamıyorum onlar gözlem yapma fırsatı buldular.
Malatya'da can derdinde olan göremedi ama başka şehirdeki o acıyı gördü yapılanı yapılanmasını gördü.
Bende vermezdim çok şükür kimseyi kaybetmedigim halde vermedim.Ben onları anlamam ben yakınlarimdan kimseyi kaybetmedim çok şükür ama eğer sevdiklerim enkaz altında kalsaydi 3 gün devlet adına kimse gelmeseydi ve o enkaz altında sevdiklerimi kaybetseydim kimse kusura bakmasın bunlara değil oy vermek günahimi bile vermezdim .
İkinci tura kaldıysa neden açıklanmıyor hala ben de anlam veremiyorum.Ben ikinci tura kalacagini sanmiyorum ya, suan baya caba sarf ediyolar aciklamamak icin bakma sen.
Rte
30 bin sandik verisi girilmedi, çoğuda itiraz. Toparlanacak.İkinci tura kaldıysa neden açıklanmıyor hala ben de anlam veremiyorum.
Diğer türlüsünü de mantığım almıyor iki taraflı da.
+++Deprem bölgesi için müstehak diyemem. Çok büyük acılar yaşandı. Çok yalnız kaldılar, hala yaraları sarılmış değil. Onlar için çok üzgünüm. Sonuçlara çok şaşırdım, anlamadım ve empati yapamadım ama yine de müstehak diyemem.