Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Herkes halinden memnun demekki. Kimse bana bu saatten sonra market,pazar pahalı,mülteciler ülkeyi işgal etti demesin. Bu sonuçları gördükten sonra gerçekten şaşkınım. Daha ne olması lazım doğal afet,hayat pahaliligi,yemediğimiz hakaret kalmadı,eğitim desen ayaklar altında,ülkede adalet kalmadı herkes bunlara çalışıyor. Israrla değişmiyor insanlar hala bunları destekliyor.

Herkes halinden memnun demekki. Kimse bana bu saatten sonra market,pazar pahalı,mülteciler ülkeyi işgal etti demesin. Bu sonuçları gördükten sonra gerçekten şaşkınım. Daha ne olması lazım doğal afet,hayat pahaliligi,yemediğimiz hakaret kalmadı,eğitim desen ayaklar altında,ülkede adalet kalmadı herkes bunlara çalışıyor. Israrla değişmiyor insanlar hala bunları destekliyor.
Bizde problem var demekki.
Biz fakiriz,biz memnun değiliz sadece demek ki.
Ülkenin yarısı görmüyor degismiyorsa bizde bişey var heralde.
Herkes halinden memnunmus.

Bizde problem var demekki.
Biz fakiriz,biz memnun değiliz sadece demek ki.
Ülkenin yarısı görmüyor degismiyorsa bizde bişey var heralde.
Herkes halinden memnunmus.
Gerçekten öyle ya biz abartıyoruz demekki. İnanın ekonomik güçlüğü geçtim adaletin tekmesini doğal afetin tekmesini bir gün bizde yiyeceğiz o ibre bize de dönecek. Çocuğumun geleceğini düşünüyorum yeter artık ya benim annemin köyü bile bunları desteklemiş adamlar toprağımızı ekemiyoruz agactaki meyvemizi satamıyoruz diye sizlanan insanlar pes valla artık.

Yine bir katakulli dönüyor ama bakalım ne.
Zaten milimine olunacağı biliniyordu.
Millet ittifakı bir şey kaybetmedi aksine şansını taşıdı, cumhur ise varolan tahtından ineceği için ikinci tura kalarak büyük mağlubiyet aldı.
Doğru okumak lazım sonuçları.
Lütfen modu düşürmeyin, muhalefet olarak kazandık ama bir değiliz.
Daha da kenetlenmek gerekiyor, bunu görmeleri gerek.

Back
X