Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben iktidar olan bir partinin seçim vaadi vermesini kendime hakaret olarak görüyorum. Madem yapabiliyorsun var gücün, yapsana.

Ama birtek benim herhalde bu durumdan midesi bulanan anlamadım. Bir tane de seçmeni buna kızmıyor mesela. Tabii ki destekle ama doğruyu yanlışı bir gör ya.

Ama halk istemiyordu. Bütün anketlerde Mansur Yavaş Erdoğan'dan çok önde çıktı. İlk turda kazanması garantiydi. KK'nın aday olmasının risk olduğunu herkes söyledi. Mansur Yavaş olsa hem kürtler oy verirdi, hemde Erdoğan'a kızgın olan akplilier. Ama şimdi sayesinde 5 yıl daha Erdoğan yönetecek ülkeyi. Hırs değil diyosun ama sırf aday olabilmek için Akşener'in masadan kalkmasına bile razı oldu. İyi partinin oyları olmadan 50+1 olması mümkünmüydü?

Misafirlige gidilen evde, saat gec olmus ikram sunulmamis, tam "gec oldu kalkalim biz" dendigi sirada ev sahibinin "ay oturun cay koyacaktim" demesi gibi birsey

Kilicdaroglu yanlış adaydı. Kaç seçimi kaybetti gene aday oldu. Neden abi ya nedir bu hirs
Lafa geldi mi hırsı olan ince. Iyi ki diyorum seçimden çekildi de sorumlu tutulmadi bu işten. Kolayını bulmuştu herkes, onu suçlayacaklardi.

20 yıldır baştaydı zaten yapsa bu zamana kadar yapardı.

Babam yaşasaydı öğrenirdim Sinan Oğan’ın tavrını. Ama internetten okuduğum kadarıyla 2015’te Mhp’den ihraç edilmiş. Sonra dava açmış, geri dönmüş. 2017’de bir daha ihraç edilmiş.
Benim babamı ihraç ettiler. Bahçeli sivri olan hiç kimseden hazetmiyor. Babam 50 sene gönül verdiği parti ile köprüleri yaktı. Giderken de “Bin Bahçeli’yi cebimden çıkarırım” diye posta koydu
Ben bugün gençlik kollarından arkadaşımı arayım da hangi tarafa daha yakınmış bir öğreneyim.

Kürtlerin oyunun belirleyici olmadığını gördük.

Gerçekten deva gelecek saadet olmayan oylarıyla kırka yakın vekil tokatladı ya CHP den.Tokatlamak deyimi hoş değil biliyorum ama inanın yaşananların tam özeti.
Size katılmadan edemeyeceğim bu sefer. Bu partiler milleti destekleyen sol partilerden bile çok vekil aldılar. Hem de olmayan oyları ile. Chp bunu seçmenine nasıl anlatacak?

İşte ülke olarak araştırmadığımız için böyleyiz
adamın ideolojisi vaatleri (mülteci ekonomi terörizm vs..)
Adam kendi partisine karşı gelmiş biri
geri kalan her 3 adaydan daha bilgili daha eğitimli daha donanımlı daha kibar daha diplomatik daha genç
Adam Tükçü ve ATATÜRKÇÜ
tabiki de mülteci sorunundan bahsedecek terörizimden bahsedecek ekonomiden bahsedecek neyden bahsedecekti
senelerdir siyasetin içinde dünkü adam değil kısacası sadece siz tanımıyorsunuz
tanımıyorsunuz diye yaftalamaya gerek yok
bildiklerimizi de görmedik mi gördük
Süleyman soylu ile bahçeli mi milliyetçi
Asıl siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz

Lafa geldi mi hırsı olan ince. Iyi ki diyorum seçimden çekildi de sorumlu tutulmadi bu işten. Kolayını bulmuştu herkes, onu suçlayacaklardi.
İnceyi sevmem ama burda o girse de girmese de suçlanacak tek kişi kk’dır. Beni ilgilendirmez gerisi. Yanlış politikaları ve art niyeti(insanlar nasılsa verecek kafa yapısı) sebebiyle böyle oldu. İncenin baştan girmesine karşıydım. 1. olamayacaksa oy bölmenin ne anlamı vardı? Vallahi bende kk yı cumhurbaşkanı olarak göremedim ama amaç farklıydı zaman birlik zamanıydı.

Evet bunu bi sorgulasalar zaten her şeyi görecekler ama zor , 20 yıldır devlet olarak yapması gerekenleri yaptığı için bile göklere çıkardılar.

20 yıldır baştaydı zaten yapsa bu zamana kadar yapardı.
Vallahi yapmasaydı da bu hale de getirmeseydi. Biz kendimize yeterdik. Ülkece herşeyimizi kaybettik gibi hissediyorum. En önemlisi ahlakımızı kaybettik.

Ahlak sadece cinsellik değil. Böyle anlayacak olan bir zahmet kendini yorup beni alıntılamasın. Tartışmak asla istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…