- 22 Mayıs 2012
- 10.989
- 30.488
- 798
Daha uygun bir aday seçilemez miydi? Ben kk yı koltuk sevdalısı olarak görüyorum. Yıllardır ama bugünün konusu değil. Bırakmalıydı zamanında o koltuğu. Kızgınlığım bu sebeple.Kesinlikle haklısınız. Kk ne yaptıda suçlu oldu şimdi. Zaten 2. Tura kalacağı hep söyleniyordu hala şansımız var neden hemen pes ediyoruz yapmayin nolur ya. Bakın AKP seçimi bile yaptırmaz iç savaş çıkarır deniyordu hiç birsey yapamadılar. Ne yazik ki ilah gibi tapan kitlesi var. Ama ben kk suçlu diyemem başkasını aday gösterse ona da kızardık.
Yani bunu kabul ederse karaktersizdir netBi tane suriyeli istemiyorum dedi
Hepsini Türk vatandasi yapicaz boylece suriyeli adi altinda 1 tane insan kalmayacak denirse kabul etme ihtimali var midir yani
Bu zamana kadar asla böyle bir vaadi olmadı söylemez bence bu konuda taviz vermezGönderir demiyorum ki zaten. Göndereceğini söyler.
Valla Sinan oğan 1 tane süriyeli istemiyorum dedi
Bu teklifi kabuk ederse geçmiş olsun Suriyeliler artık bu ülkenin yeni sahibidir
Bi tane suriyeli istemiyorum dedi
Hepsini Türk vatandasi yapicaz boylece suriyeli adi altinda 1 tane insan kalmayacak denirse kabul etme ihtimali var midir yani
Dalga mı geçiyorsunuz, bilgisiz misiniz anlayamadım.Evet ya CHP gelse de her şey bedava olsa Of çok sinir oluyorum artık şu AKP seçmenlerine
CHP seçmeni benim abicim. 7 göbek çhplı diye bisey olsa o ben ve ailem olur. CHP benim için bitti. Kilicdar gitmeden daha da benden oy çıkmaz chpye.Size katılmadan edemeyeceğim bu sefer. Bu partiler milleti destekleyen sol partilerden bile çok vekil aldılar. Hem de olmayan oyları ile. Chp bunu seçmenine nasıl anlatacak?
E partilerin biri suriyelileri doldurdu biri oy gelsin diye hdpyi yanina aldiYani bunu kabul ederse karaktersizdir net
Parti kuruş smacı zaten Suriyelileri istememesi ve PKK
Evet onu ben de araştırıyorumişte beni kimse zorunda bırakamaz kötünün iyisi diye tercih yapmam ya hep ya hiçciyimdir
Ben 3 aday konuşulunca da (rte kk ince) oyum hiç birine demiştim
son 10 gün kala sinan oğanı keşfettim ve araştırdım dinledim
kesinlikle en iyisi o Eğitimli donanımlı bilgili kibar Türkçü Atatürkçü
benim cumhurbaşkanım o olmalıydı
ama işte siyasi partisi popülaritesi ekranlara çıkarılmaması tanınmamışlığı zaten kazanamaz oyumuz boşa gitmesin zırvası vs.. adı her neyse ondan olmadığı için bu dönem olmadı ama çok fazla oy da aldı
inş gelecek döneme diyim artık
umarım inşallahSinan Ogan bana konusma tarziyla cok negatif gelmisti ama Atatürkcü olusuna saygi duyuyorum
Umarim 2.turda Atatürkçülügüne yakisir bi bicimde davranir
Aksi halde savunulacak hicbir tarafi kalmayacak
Kuru yaş hikayesiDalga mı geçiyorsunuz, bilgisiz misiniz anlayamadım.
Ama Chp gelince herşey bedava olacak diye bir savları yok kimsenin.
Hatta ekonomi bir süre daha düzelmeyecek, bunun herkes farkında.
Ama insanlar artık değişim istiyor.
Dünyada nasıl göründüğümüzün, vize almakta zorluk çektiğimizin, bütün ülkelerin bize potansiyel göçmen olarak baktığının farkında değil misiniz?
Nice eğitimli insan gitti, siz mi haklısınız onlar mı?
Gerçekten bazı şeylerin hiçbir zaman farkında olamayacak millet, keşke herkes kendi seçtiği adayın sonuçlarına katlansa da biz bunlara maruz kalmasak.
Bedava isteyen yok ki ama aldığımız hangi şeye hakettiği parayı veriyoruz? Herşeye kat kat fazlasını veriyoruz. Bu sizi üzmüyor mu?Evet ya CHP gelse de her şey bedava olsa Of çok sinir oluyorum artık şu AKP seçmenlerine
Senin için endişeleniyorumYa sinan oğan diyorlarda hayatımıza gireli daha günler oldu popilst birkaç bişey dedi diye
ÜLkedeki başkana tanınan yetkileri buna emanet etmek ne kadar doğru
Milliyetçilik ve mülteci politikası popilist bir yaklaşımdır
Ben asla güvenemem böyle birine
Ya bu insanlar aklını mı kaçırdı hiç mi düşünemiyorlar allah aşkına
Sinan oğan gibi hiç bilmediğim biri geleceğine erdoğan kalsın daha iyi
En azından ne olduğunu biliyoruz
Kusura bakmayın ama bu kadar
Kimse süleyman soylu ve devlet bahçeli kadar milliyetçi değil
Ya lutfenKendi adıma söyleyim Ogan a oy verdim sebebi de PKK ya karşı duruşu ve mülteci meselesiydi. Şu an iki tarafa da oy vermeyeceğim gibi duruyor
Alay edilcek ne var erdoğanı kazandıda haberimiz mi yokSus sus o buraya bizimle alay etmeye uğradı bu sabah
Sinan oganin geçmişine , eğitimine ,donanımina bir bakın derim.Ya sinan oğan diyorlarda hayatımıza gireli daha günler oldu popilst birkaç bişey dedi diye
ÜLkedeki başkana tanınan yetkileri buna emanet etmek ne kadar doğru
Milliyetçilik ve mülteci politikası popilist bir yaklaşımdır
Ben asla güvenemem böyle birine
Ya bu insanlar aklını mı kaçırdı hiç mi düşünemiyorlar allah aşkına
Sinan oğan gibi hiç bilmediğim biri geleceğine erdoğan kalsın daha iyi
En azından ne olduğunu biliyoruz
Kusura bakmayın ama bu kadar
Kimse süleyman soylu ve devlet bahçeli kadar milliyetçi değil
Oy vermek vatandaşlık görevi, bende KK desteklemiyorum ama değişim şart.Kendi adıma söyleyim Ogan a oy verdim sebebi de PKK ya karşı duruşu ve mülteci meselesiydi. Şu an iki tarafa da oy vermeyeceğim gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?