- 30 Aralık 2009
- 4.671
- 20.257
- 833
En güzeli selamı sabahı kesmek.Ben bu insanlarla bir mevlüt vasıtasıyla tanıştım, komşularımızdan biri vefat etti kızı beni mevlüte davet etti. Selam sabahımız olan bir teyzeydi sevaptır Kuran dinleyelim, dua edelim diye düşündüm ama öyle bir ortama düştüm ki feleğim şaştı. Diğer komşularla birlikte onbeş dakika icabet ettikten sonra kalkıp çıktık. Koca site herkesi tanımıyorum ama en az elli kadın vardı orada, bu bana kızan hanım hocaymış orada tanıştım x blokta oturuyorum dedi. Sonra asansörde falan bir kaç kez karşılaştık ayak üstü sohbet ettiğimizde oldu, ben komşularımı görüşlerine göre ayırmam onu da ayırmadım ama baktım ki her görüşümde bir şekilde beni tenkit ediyor en son sen benden pek haz etmiyorsun, başına bir musibet gelmesin görüşmeyelim komşum dedim. Ayy ben seni kırdım mı hakkını helal et hiç öyle bir niyetim yoktu dedi. Komşulardan duymuş çok inançlıymışım ama cahilmişim bu konuda öğreneyim diye demiş :) velhasıl çoklar öyle azımsanak bir sayıda değiller ve bu gurup gözlerimin önünde benim kardeşimi içlerine çekti, aynı sitede selamsız kelamsız yaşıyoruz şimdi
7 yıllık tarih öğretmeniyim.Yaptiginiz yorumdan belli. Almanlari tanısanız, Boyle bir eliştiride bulunmaktan itina ederdiniz.
Dinozor parkı ve Rabia heykelinden bahsediyorsunuz sanırım.Ya kusura bakmada haykelden anladığın Atatürk mü gerçektenhayir sanat adı altında yapılan şekilsiz anlamsız hayallerden bahsetmiştim ama neyse siz Atatürk le pkk yi aynı çatı altına toplamış insanlarsınız şaşırmadım anlamamaniza
İyi de o heykel o heykel degilse o heykelleri ak parti yapti zaten
Eki Görüntüle 3248018
Bonus
Eki Görüntüle 3248019
Sen de bi Oslo yap gelsene HeroPkk ve feto den başlayın bence ama 15 güne yetişmez
Benim ailemde bu kesimde hatta benide ikna etmeye calısıyorlar, mantıklı bir acıklama alayım diyorum ama cevap alamıyorum, cidden bilgisiz olanların oy vermesi yasaklanmalı,Yazmamak için zor tuttum kendimi ama olmuyor olmuyor.
Anlamıyorlar görmüyorlar yeter ya.
Keşke benim yaşadığım yerle onların ki ayrı olsa gam yemem, yaşasın müstahak derim ama onun yüzünden ben ve onlardan olmayan herkes maf oluyor sinirden elim ayağım titriyor.
Bundan sonrası altın kaplama mezar olur sanırım,çünkü sağlık durumu pek iyi gözükmüyor.Evet saraylar yada kulliyeler de diyebilirsiniz daha fazlasını da hak ediyor
Togg a ez beni diyen var, o yine iyi. Bence de onlarin omrunden alsın oburune versinBid ömrümden alsın diyorlar nasıl bir manyak kafa böyle ..
Ohaaa yaniii kafayı yemişler artıkTogg a ez beni diyen var, o yine iyi bence de onlarin omrunden alsın oburune versin
Çocuklarımdan alsın ömrüne katsın diyeni duydu bu kulaklar eeeeyyy JaneTogg a ez beni diyen var, o yine iyi. Bence de onlarin omrunden alsın oburune versin
Togg lar seçimden sonra ne olacak bakalımTogg a ez beni diyen var, o yine iyi. Bence de onlarin omrunden alsın oburune versin
Ne diyeyim biblicim, kimse ailesini secemiyorÇocuklarımdan alsın ömrüne katsın diyeni duydu bu kulaklar eeeeyyy Jane
Off öyle cidden.Benim ailemde bu kesimde hatta benide ikna etmeye calısıyorlar, mantıklı bir acıklama alayım diyorum ama cevap alamıyorum, cidden bilgisiz olanların oy vermesi yasaklanmalı,
Sizin cahilliğiniz benim yasamımı etkiliyor diye cok dogru demiş adam
Olmazzzz hepimiz öyleyiz ama gelicezBuraya en azından bir süre uğramasam iyi olacak gibi(dayanabilirsem)
Pimi çekilmiş bomba gibiyim.
Ya birde iikayet etmeseler anlayacam, hem şikayet ediyorlar hem elestiriyorlar hem de oyları onaOff öyle cidden.
Bütün umutlar bitik onlr yüzünden
Patatesi taneyle alan insanlar dün kutlama yapıp havai fişek patlatti yaa
Gerçekten iyi hissetmiyorum.Olmazzzz hepimiz öyleyiz ama gelicez
Katılıyorum :/Buraya en azından bir süre uğramasam iyi olacak gibi(dayanabilirsem)
Pimi çekilmiş bomba gibiyim.
Hanım abla harika cocuklar yetiştiriyoruz. Birine bin yetmez. Biz varız. Kişiler ölürBen kaçar iyi akşamlar hepinize sabah görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?