Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ben bu insanlarla bir mevlüt vasıtasıyla tanıştım, komşularımızdan biri vefat etti kızı beni mevlüte davet etti. Selam sabahımız olan bir teyzeydi sevaptır Kuran dinleyelim, dua edelim diye düşündüm ama öyle bir ortama düştüm ki feleğim şaştı. Diğer komşularla birlikte onbeş dakika icabet ettikten sonra kalkıp çıktık. Koca site herkesi tanımıyorum ama en az elli kadın vardı orada, bu bana kızan hanım hocaymış orada tanıştım x blokta oturuyorum dedi. Sonra asansörde falan bir kaç kez karşılaştık ayak üstü sohbet ettiğimizde oldu, ben komşularımı görüşlerine göre ayırmam onu da ayırmadım ama baktım ki her görüşümde bir şekilde beni tenkit ediyor en son sen benden pek haz etmiyorsun, başına bir musibet gelmesin görüşmeyelim komşum dedim. Ayy ben seni kırdım mı hakkını helal et hiç öyle bir niyetim yoktu dedi. Komşulardan duymuş çok inançlıymışım ama cahilmişim bu konuda öğreneyim diye demiş :) velhasıl çoklar öyle azımsanak bir sayıda değiller ve bu gurup gözlerimin önünde benim kardeşimi içlerine çekti, aynı sitede selamsız kelamsız yaşıyoruz şimdi
En güzeli selamı sabahı kesmek.

Yaptiginiz yorumdan belli. Almanlari tanısanız, Boyle bir eliştiride bulunmaktan itina ederdiniz.
7 yıllık tarih öğretmeniyim.
Ünivde dış politika çalıştım.
Ben bildiklerimden emin ama hala yeterli değilim,bilgiye açım.
Sizde tok olmayın bu kadar.
Biraz okuyup araştırın.
Yorumlamazsanız sevinirim.

Ya kusura bakmada haykelden anladığın Atatürk mü gerçekten 😵 hayir sanat adı altında yapılan şekilsiz anlamsız hayallerden bahsetmiştim ama neyse siz Atatürk le pkk yi aynı çatı altına toplamış insanlarsınız şaşırmadım anlamamaniza
Dinozor parkı ve Rabia heykelinden bahsediyorsunuz sanırım.

Yazmamak için zor tuttum kendimi ama olmuyor olmuyor.
Anlamıyorlar görmüyorlar yeter ya.
Keşke benim yaşadığım yerle onların ki ayrı olsa gam yemem, yaşasın müstahak derim ama onun yüzünden ben ve onlardan olmayan herkes maf oluyor sinirden elim ayağım titriyor.
Benim ailemde bu kesimde hatta benide ikna etmeye calısıyorlar, mantıklı bir acıklama alayım diyorum ama cevap alamıyorum, cidden bilgisiz olanların oy vermesi yasaklanmalı,
Sizin cahilliğiniz benim yasamımı etkiliyor diye cok dogru demiş adam 😐

Benim ailemde bu kesimde hatta benide ikna etmeye calısıyorlar, mantıklı bir acıklama alayım diyorum ama cevap alamıyorum, cidden bilgisiz olanların oy vermesi yasaklanmalı,
Sizin cahilliğiniz benim yasamımı etkiliyor diye cok dogru demiş adam 😐
Off öyle cidden.
Bütün umutlar bitik onlr yüzünden:(
Patatesi taneyle alan insanlar dün kutlama yapıp havai fişek patlatti yaa

Off öyle cidden.
Bütün umutlar bitik onlr yüzünden:KK43:
Patatesi taneyle alan insanlar dün kutlama yapıp havai fişek patlatti yaa
Ya birde iikayet etmeseler anlayacam, hem şikayet ediyorlar hem elestiriyorlar hem de oyları ona 🤦

Back
X