Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Rahmetli komşumuz uzun yol tir soforuydu yillaaar yıllar önce demişti ki bu Suriyeliler hiç sevmezler bizi ne zaman oraya gitsem bir tek bizim Türkiye plakalı tırlari taslarlardi bu lar ölsek bi yudum su vermezler bize derdi
Ya arkadaşım kim seviyor türkü.
O kapısında beklediğimiz Rusya mi her sıkıştığında para için koşa koşa gitti Araplar mi.
Ne Suriye ne İran ne ırak kimse kabul etmez.
Zaten Avrupa'yı falan saymıyorum mültecileri kakaladilar üç kuruş paraya buraya.

O kapısında beklediğimiz Rusya mi her sıkıştığında para için koşa koşa gitti Araplar mi.
Zaten Avrupa'yı falan saymıyorum mültecileri kakaladilar üç kuruş paraya buraya.
O kadar doğru ki,onların gibi olsak bir Allah'ın kulu yardım etmez.

O kadar doğru ki,onların gibi olsak bir Allah'ın kulu yardım etmez.
Gelmesin kimse diye gözleri ülkenin üzerinde borellus.
Neden yardım etsinler ne verecek bu insanlar başka ülkelere.
Zaten ülkede at kosturmayan mi var neden başlarına dert alsınlar.
Beş kuruş vermeden hak etmeden ülkenin içine ettiler.

Ben bile sevmiyorum ki onlar niye sevsin sevilecek ne yanları var sadece beyincikle yaşayan beyinsizler sürüsü

Ya siz onun için ölüp bayılıyorsunuz ama onun umurunda mısınız acaba?Onun tek umurunda olan şey para ve itibar.Gözunüz açılır mı sanmıyorum ama Ortadogu ülkelerinde,önce böyle tapılan liderler yaratılır,sonra da kendi halkına taşlatilir.Saddam ve Kaddafi bunlara birer örnek.

Yahu arkadaş bu fetoyu devletin içine kim soktu.
Evet hataydı ama adamlar girdi mi.
Sonra ne oldu seni yerinden etmeye kalktılar.
Şimdi ne oldu Hizbullahi meclise soktun.
Hizbullahi sen aldın iceri yine ne olacak hataydı aldandim mi diyeceksin.
Yalnız bu Hizbullah ne fetoya benzer ne mültecilere.
Sonra görürüm ben sizin davanizi.

Yahu arkadaş bu fetoyu devletin içine kim soktu.
Evet hataydı ama adamlar girdi mi.
Sonra ne oldu seni yerinden etmeye kalktılar.
Şimdi ne oldu Hizbullahi meclise soktun.
Hizbullahi sen aldın iceri yine ne olacak hataydı aldandim mi diyeceksin.
Yalnız bu Hizbullah ne fetoya benzer ne mültecilere.
Sonra görürüm ben sizin davanizi.
Deme öyle, kandırıldılar :( çıkarları ters düştü değil de kandırıldılar oldu ya olayın adı, yersen

Bu Hizbullah çıkarlarını gösterir ama ne fetoye benzer ne terör örgütüne.
Laikliğin tüm nimetlerinden yararlanıp,laikliğe bu kadar düşman olan bir topluluk olamaz ya,ey kadın kardeşim sen Ata'min sana verdiği oy kullanma hakkı ile dün gidip seçim yaptın.Bugun sokaklarda,tek başına özgürce dolasabiliyorsan yine Ata'm sayesinde.Kim nankör olan,sen mi,yoksa ben mi?

Ben bile sevmiyorum ki onlar niye sevsin sevilecek ne yanları var sadece beyincikle yaşayan beyinsizler sürüsü
O beyinsizlerden biri de benim ahhhh salak kafam zamanında yurt dışına gitme şansım olmuştu geri teptim gurbet dedim iyisiyle kötüsüyle ülkem dedim şimdi o kadar pişmanım ki

Ben bunu başarısızlık olarak görmüyorum. Kemal Kılıçdaroğlu genel olarak bütünleştirici bir politika sergiledi. Bu partilerinin mecliste milletvekili olması da kayıp değil. Demokrasinin bir göstergesi.

Bu partilerden istifa edip bir bir akpartiye dönüşler olacak. Hatta teklif gitmeye başladığına adım kadar eminim

Kol gibi vergilerle okullarda bedava kitap yemek tablet dağıttığı için.. hastaneler yaptığı için..savunma sanayi geliştiği için.. dogalgaz petrol keşfi..keşfi yapan sondaj gemileri..beğenmediğiniz iha siha ic8n yol köprü için aklıma gelmeyen milyon şey için az bile saray
Bedava yemek tablet mi
Gören olursa haber versin lütfen

Back
X