- 18 Şubat 2018
- 13.408
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.799
- 598
- 44
Şaka mısınız,çok büyük ihtimalle bir beş sene daha yönetecek zaten,tabi ömrü yeterse.Allah'ım inşallah yine Erdoğan yönetir aminnnnnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şaka mısınız,çok büyük ihtimalle bir beş sene daha yönetecek zaten,tabi ömrü yeterse.Allah'ım inşallah yine Erdoğan yönetir aminnnnnn
Neden o zaman bizim umutlarımızla dalga geçiyorsunuz?Yoo ben hiç bir zaman öyle demedim
Bazen düşünmüyor değilim ver oyunu erdopanaSenin için endişeleniyorum
Ya arkadaşım kim seviyor türkü.Rahmetli komşumuz uzun yol tir soforuydu yillaaar yıllar önce demişti ki bu Suriyeliler hiç sevmezler bizi ne zaman oraya gitsem bir tek bizim Türkiye plakalı tırlari taslarlardi bu lar ölsek bi yudum su vermezler bize derdi
Bence chp tabanı kısmen ihanet ettiKürtlerin oyunun belirleyici olmadığını gördük.
Valla umudum yok. Çoğu insan gitmeyecek bile. Rte nin şansı bu. Ölseler vazgeçmiyorlar adamdan. Kızıp oy vermeme durumu yok. Her koşulda her daim adamın yanında seçmenleri.
O kadar doğru ki,onların gibi olsak bir Allah'ın kulu yardım etmez.Ya arkadaşım kim seviyor türkü.
O kapısında beklediğimiz Rusya mi her sıkıştığında para için koşa koşa gitti Araplar mi.
Ne Suriye ne İran ne ırak kimse kabul etmez.
Zaten Avrupa'yı falan saymıyorum mültecileri kakaladilar üç kuruş paraya buraya.
Şaka mısınız,çok büyük ihtimalle bir beş sene daha yönetecek zaten,tabi ömrü yeterse.
Gelmesin kimse diye gözleri ülkenin üzerinde borellus.O kadar doğru ki,onların gibi olsak bir Allah'ın kulu yardım etmez.
İyi yapmışsın eminim onlar da seni görmek istemiyorlardırBende aynısını yaptım
Ben bile sevmiyorum ki onlar niye sevsin sevilecek ne yanları var sadece beyincikle yaşayan beyinsizler sürüsüYa arkadaşım kim seviyor türkü.
O kapısında beklediğimiz Rusya mi her sıkıştığında para için koşa koşa gitti Araplar mi.
Ne Suriye ne İran ne ırak kimse kabul etmez.
Zaten Avrupa'yı falan saymıyorum mültecileri kakaladilar üç kuruş paraya buraya.
Ya siz onun için ölüp bayılıyorsunuz ama onun umurunda mısınız acaba?Onun tek umurunda olan şey para ve itibar.Gözunüz açılır mı sanmıyorum ama Ortadogu ülkelerinde,önce böyle tapılan liderler yaratılır,sonra da kendi halkına taşlatilir.Saddam ve Kaddafi bunlara birer örnek.
Deme öyle, kandırıldılarYahu arkadaş bu fetoyu devletin içine kim soktu.
Evet hataydı ama adamlar girdi mi.
Sonra ne oldu seni yerinden etmeye kalktılar.
Şimdi ne oldu Hizbullahi meclise soktun.
Hizbullahi sen aldın iceri yine ne olacak hataydı aldandim mi diyeceksin.
Yalnız bu Hizbullah ne fetoya benzer ne mültecilere.
Sonra görürüm ben sizin davanizi.
Bu Hizbullah çıkarlarını gösterir ama ne fetoye benzer ne terör örgütüne.Deme öyle, kandırıldılarçıkarları ters düştü değil de kandırıldılar oldu ya olayın adı, yersen
Laikliğin tüm nimetlerinden yararlanıp,laikliğe bu kadar düşman olan bir topluluk olamaz ya,ey kadın kardeşim sen Ata'min sana verdiği oy kullanma hakkı ile dün gidip seçim yaptın.Bugun sokaklarda,tek başına özgürce dolasabiliyorsan yine Ata'm sayesinde.Kim nankör olan,sen mi,yoksa ben mi?Bu Hizbullah çıkarlarını gösterir ama ne fetoye benzer ne terör örgütüne.
O beyinsizlerden biri de benim ahhhh salak kafam zamanında yurt dışına gitme şansım olmuştu geri teptim gurbet dedim iyisiyle kötüsüyle ülkem dedim şimdi o kadar pişmanım kiBen bile sevmiyorum ki onlar niye sevsin sevilecek ne yanları var sadece beyincikle yaşayan beyinsizler sürüsü
Ben bunu başarısızlık olarak görmüyorum. Kemal Kılıçdaroğlu genel olarak bütünleştirici bir politika sergiledi. Bu partilerinin mecliste milletvekili olması da kayıp değil. Demokrasinin bir göstergesi.
Bedava yemek tablet miKol gibi vergilerle okullarda bedava kitap yemek tablet dağıttığı için.. hastaneler yaptığı için..savunma sanayi geliştiği için.. dogalgaz petrol keşfi..keşfi yapan sondaj gemileri..beğenmediğiniz iha siha ic8n yol köprü için aklıma gelmeyen milyon şey için az bile saray