Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Bana hiç sorma, tüm ağır hakaretler parmağımın ucunda. Biliyordum sonucu ama ufacık bir umut vardı içimde mum ışığı gibi.
Erbakan 5 mv çıkarmış. Ne bileyim genelde çok ciddiye alınmıyordu. Fatihhhh diye gülüyorlardı falan açıklamalarına. Ama sonuç hiç öyle demiyor.

En son zinayı yasaklamaktan falan bahsediyordu.
Hüdapar da 15 yaşında kız evlenebilir vs. diyordu.
6284 konusunda ne düşünüyor acaba bu başlığa yazan hanımlar? Görüş fark etmeksizin herkese soruyorum bu arada.
Geçmiş sayfalarda biri kadın cinayetlerinin sebebi olarak kadının çalışma hayatına atılması ve para kazandığı için erkeğe itiraz etmesini sebep gösterdi. 6284e gelene kadar savaşmamız gereken başka şeyler var

Ben ondan çok korkuyorum
Zinayı suç sayma vs gibi vaatleri yüzünden
Aslında hüda daha tehlikeli sadece şuan güclü olmadıkları için sinsi ilerliyorlar, fatih gibi net ve keskin dile getirmiyorlar en azından şuan için.. bu yüzden erbakandan daha korkutucu ama aslinda benzer zihniyetler hüda daha karanlik olanı tabi

Geçmiş sayfalarda biri kadın cinayetlerinin sebebi olarak kadının çalışma hayatına atılması ve para kazandığı için erkeğe itiraz etmesini sebep gösterdi. 6284e gelene kadar savaşmamız gereken başka şeyler var
İtiraz etmesi dese yine iyiydi, eziyetlerine dedi…

Evet.
‘maalesef kadınlar şiddete karşı geliyor’
gibi bir söylemdi

Abooooo :KK57: Kim dedi onuuuuuuuuuuuu
Ayyy Sema Maraşlı kitabı okur gibi oldum. :KK57:

Abooooo :KK57: Kim dedi onuuuuuuuuuuuu
Ayyy Sema Maraşlı kitabı okur gibi oldum. :KK57:
Yer dayağını oturur aşağı umarım eziyete gram şikayet etmeden.
Kimse şiddeti haketmez diye düşünmüyorum artık. Ne halleri varsa görsünler. Ama kendi başlarını yemeleri tek temennim. Bişi olacaksa bu zihniyettekilere olsun

"Bunun hükümetle ilgisi yok, doğal bir süreç, kadın güçlendikçe öldürülür."

Iktidarin secmeni illa da erdogan illa da erdogan diyor. Kirasını ödeyemiyor, beslenemiyor.
Biz ise hemen birbirimizi aşağıya çekiyoruz. Demedim mi . Bir daha oy vermem. Beceremedi neler diyoruz ya.
Elbette ki eleştirecegiz ama bu 14 gün neler yapabiliriz onu düşünelim.
Oy vermeyenlerin sayısı ne kadar çok kesin çevremizde vardır birileri bulalım onları.
Bir de 28 mayıs haftası öğrencilerin final haftasına denk geliyormuş. Ben gençlerin oyuna güveniyorum.chp bu çocukların masraflarını karşılasın oy kullanıdirsin hazineden deve yükü ile para aldılar.
🙄🫢 hep muhalefet olmak kanımda var sanırım.

Back
X