Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Geç onu, adam bu yaşında kendini parçaladı. Tane tane anlattı. Hâlâ projelerini anlatsın diyorlar. Ama evet çok fazla proje anlattı. Her seferinde iftira atıp hakaret etseydi yaranırdı.
Twitter dışına çıkamadık fazla, ifşalardan sokağın haberi bile yok, medyayı zaten söylemeye gerek yok, bildiğimiz gibi..

gerçekten moralim cok bozuk ilk turda bitirmeliydik kk yuzde 51 almaliydi en az. hic umudum yok nedense.

Twitter dışına çıkamadık fazla, ifşalardan sokağın haberi bile yok, medyayı zaten söylemeye gerek yok, bildiğimiz gibi..
%35 kemik kitlesi var zaten,ne yaparsan yap değiştiremezsin bu insanların fikrini.Mhp olmasa mümkün değil kazanması.

ben yuzde 60 bekliyodum kazanmasini isterdim ama umutsuzluga dustum rte alacak ikinci turda. kilicdaroglu sureklu kaybediyor kac secimdir
KK kaybetmiyor, insanlar onu dinlemeye gerek görmüyor. Zombi gibi toplanıp keklik saçmalığını alkışlıyor, yalan yanlış söylevlerle gaza geliyor.

Cehalet her yıl azalacağına artıyor ve arttıkça güçlenip küstahlaşıyor.
Ee neden egitim tü kaka medreselerde sadece kendi fikirleri ile yetiştirmek sonucu bu.. aman ha aydınlanırlar ee bu da kendi ayaklarina sıkmak ileride taraflarını azaltmak olur.. ondan okula gerek yok ondan kadınin evi yeri ondan kadın çalismasin ki gözü açilmasin

koyu fanatik akpliler var gormeyen yani. of yaaa offfffff
Umudumuzu kaybetmeyelim tabiki farklı olabilirdi olmadı ama sandık için tanıdıklarımızı öslem in dediği gibi ikna edelim, kk ya kızıp sandığa gitmemek pire için yorgan yakmak değil mi

%35 kemik kitlesi var zaten,ne yaparsan yap değiştiremezsin bu insanların fikrini.Mhp olmasa mümkün değil kazanması.
Keklik sizi silkse uzun da geceler alayı kunduralı yar anam, bunlar terorist bunlar s.rtük diyerekten halkın yarısının gönlünde yer ettiler, gerçek başarı budur

Bakma bi o kadar da seveni var.
6284 deyince kadın düsmanı erkeklerin salyalari aktı ondandır bahaneleri de aile korunsun bölünmesin.. ataerkil zihniyetin kurbanı oluyoruz.. son yıllarda artan kadın cinayetlerine bakılırsa erbakan ın vaatleri secim kitlesini oluşturmuştu coktan bile.. şaşırmayın erbakanın 5 mv ne adamlar toplumun nabzına göre şerbet veriyor.. toplum ne istiyorsa onu veriyor.. kadina deger veren toplum olsak erbakan da ona göre vaatlerini farkli söylerdi zaten 😉

Abooooo :KK57: Kim dedi onuuuuuuuuuuuu
Ayyy Sema Maraşlı kitabı okur gibi oldum. :KK57:
Ahlak diye lgbt hikayesi anlatanların evlenip istifa etmek suretiyle tazminat alma peşinde olduklarını okudun mu bu sayfada? Evlenince işten ayrılmak tazminat gerektiriyormuş. Niyeyse!

Keklik sizi silkse uzun da geceler alayı kunduralı yar anam, bunlar terorist bunlar s.rtük diyerekten halkın yarısının gönlünde yer ettiler, gerçek başarı budur
Hayatımızın tam ortasındaki saçmalık olmasa cidden çok komik bir durum. Nereye gidiyor bu ülke böyle 😑

gerçekten moralim cok bozuk ilk turda bitirmeliydik kk yuzde 51 almaliydi en az. hic umudum yok nedense.
Sen git ver oyunu ama umudun olmasın yine de. Bu halk, kolay kolay tuttuğunu bırakmaz. Buna muhafazakarlık deniyor. Aklı çıkıyor alıştığı ortam değişecek diye. Ortamın nasıl olduğu önemli değil; önemli olan, ortama alışmış olması.

Hayatımızın tam ortasındaki saçmalık olmasa cidden çok komik bir durum. Nereye gidiyor bu ülke böyle 😑
Ben çifte vatandaşım , oğlumu da kendi üzerimden vatandaş yaptım. Ülkemi çok seviyorum konu bu değil ama çocuğumun harcanmasını da izleyemem. Benim evladımın b planı var. Ama olmayanlar..ben acıyorum onlar kendine acımıyor ne diyeyim bu eğitim sistemine razılarsa bize laf düşmüyor, çevremde herkes özel okula gönderiyor. Eğitim gerçekten ücretsiz mi? Devlet okulunda bile binlerce lira kırtasiye masrafı adı altında para alınıyor. Ben elimden geleni yaptım, yine yapacağım ama çok kızgın ve yorgunum

Şunu okuyunca hüngür hüngür ağladım….

Eklentiler

• C9F36216-A24A-4AE0-821F-9293D96C9120.webp
    C9F36216-A24A-4AE0-821F-9293D96C9120.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 80
Ben çifte vatandaşım , oğlumu da kendi üzerimden vatandaş yaptım. Ülkemi çok seviyorum konu bu değil ama çocuğumun harcanmasını da izleyemem. Benim evladımın b planı var. Ama olmayanlar..ben acıyorum onlar kendine acımıyor ne diyeyim bu eğitim sistemine razılarsa bize laf düşmüyor, çevremde herkes özel okula gönderiyor. Eğitim gerçekten ücretsiz mi? Devlet okulunda bile binlerce lira kırtasiye masrafı adı altında para alınıyor. Ben elimden geleni yaptım, yine yapacağım ama çok kızgın ve yorgunum
Benim de bir çocuğum var. Özel okula gidiyor. Ben ve eşim her türlü bir çocuğa yeteriz. Diğerleri de ağlamasın bu saatten sonra bilmem kaç çocukla geçinemiyoruz diye. Kimsenin çocuğu benim derdim değil.

Back
X