Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Açık konuşayım önüme çıkan bir video

Beni de alakadar etmiyor da işte şii olduğunu duymuşlar herhalde, videoya da şiacı diye başlık atmışlar minvalinde yazdım ben de. ZemheriPoyraz
Videoyu da ben yapmadım, başlığı atana sormak lazım niye şia yazmış diye.

Ben hala Kahramanmaraş meselesindeyim.
Şu görüntüleri görene kadar deprem bölgesinde katakulli yapılmıştır diye düşündüm hep. Ama şu kutlama havasını görünce yüreğim dağlandı.
Ne diyeceğimi bilemiyorum…
Asla kimseye oh olsun demem, kimse yaşamasın afetzedelerin yaşadığını lakin 3 ay önce enkaz altında sela dinletilen, kolları bacakları ampute edilen, tüm ailesini kaybeden kişilerin tutumu bu olamaz.bence olmamalıydı…

Ay ben sana bisey demedim zaten o videoyu ben buraya atılmadan önce de görmüştüm.

Ben de çok öfkeliyim. Hırsına bizi kurban edenlere.
TOparlanmamız lazım
Böyle olmaz
Biz elimizden geleni yapalım
Artık olduğu kadar
Biliyordum seçimi kolay kolay vermeyeceklerini
ÇOk rahatlardı
Bukadar risk varken insan bu kadar rahat olabilir mi
Sanki biliyorlardı kazanacaklarını
Onlar için normal bir seçim değildi
Hayatları malları özgürlükleri itibarları seçilemedikleri takdirde risk altında
Ben genede adil bir seçim olmadı diyorum var bu işte bir hile hurda

Lise arkadaşım doktor Sinana verdi ve hiçbir şekilde oy vermeye artık gitmeyeceğini söyledi..bu grup seçmeni de anlamak gerekiyor..
Ülke yönetiminde zaten 5 yılda bir söz sahibi olurken bunu küstüğünden reddetmek akıl kârı gelmiyor bana. Kötünün iyisini de olsa seçmek lazım ki bir şansı olsun

Ay ben sana bisey demedim zaten o videoyu ben buraya atılmadan önce de görmüştüm.
Yok durduk yere arkadaş çıkıştı da yukarıda, ilginçmişim. Ona dedim. Videoyu Yeliz paylaştı, ben de yeni izledim zaten.
Bu aralar birkaç yerde daha okudum millet şii deyip duruyordu adama. Ben de herhalde dedikodudur dedim.

Açık konuşayım önüme çıkan bir video
Heh tam tahmin ettiğim gibi. O zaman naapiyoruz böyle o cümlenin başını bilmeden sonunu paylasmiyoruz bir daha. Bu şekilde dinleyince ne diyor ya bu değişik der bilmeyen insanlar ve sizin gibi böyle paylaşır yanlış anlaşılmaya müsait bu şekilde ortamlarda. Bence daha temkinli yaparsanız paylaşımlarınızı sizin yarariniza olur. Cümlenin başında diyor ki Sinan Oğan 'Size Cenneti vaad etmiyorum ama cehennemin kapısını kapatacağız en azindan.' Yani bir anda herşeyi mukemmel yapamam belki ama daha kötüsünden koruyacağım diyordu. Siz böyle paylaşıp Şii Şia kendini eve verdi Sinan etiketiyle paylaşılmış bir videoyu Cehennemin kapısını kapatacağızdan alıp koyarsanız olay çok başka yere gider. Yapmayın. Bilmiyorsanız susun mesela ama zan altında bırakmayın bilmeden.

Adamın potansiyeli olduğunu görüp ötekileştirmeye çalışıyorlar. İşin özü bu, şii-caferi alevilikle sünnilik arasında (aslında tam öyle de değil ama nasıl tarif ederim bilemedim) bir yerde, ali ve torunları onlar için çok önemli, namaz kılışları falan sünnilerden biraz farklı.

Müslümanım, bu adamların dinine donuna bakmadım oy verirken. Ateist de olabilirdi. Az önceki kılıcı bileyliyen dayı mı ateist mi deseler ateist derim.

Sandık görevlilerine ettikleri zulümden belli işte. 2 tur çok daha korkunç geçecek, allah sandık başındakilere de bizlere de yardım etsin

Benim de bir çocuğum var. Özel okula gidiyor. Ben ve eşim her türlü bir çocuğa yeteriz. Diğerleri de ağlamasın bu saatten sonra bilmem kaç çocukla geçinemiyoruz diye. Kimsenin çocuğu benim derdim
Ayni cocugumu yurt disinda okutabilirim ,okutacağım da.
Bazen şöyle düşünüyorum acaba enayi olarak mı görüyorlar.
Neden?
Soyle 4-5 yıl önce gecim sıkıntısı ceken bir kadınla tanıştırdilar beni. Eşinden nafaka alamıyormus,çocuklarla meydanda kalmış falan filan işte.
Esim masraflarını da almadan dava açtı eski eşe.
bana temizliğe geliyor.
Bir kaç tanıdığıma tavsiye ettim.
Bir tanesi yüksek memur ve kadın buna çok yardım etti maddi olarak.
Çocuğu kendi kontenjanından iyi bir okula soktu.
Instagramda takiplesiyoruz . Sabah neler paylaşmış öyle.
Okumuş kadının nesi var ? Bizim gücümüz sonucu belirler öyle abuk şeyler .
beni engellemeyi unuttu diye düşündüm.
Genelleme yapmıyorum kesinlikle secmen kitlesi bu diye.
Saygim var vermistir oyunu ama güvensizlik oluşuyor bende .
Üzüldüm açıkçası böyle uzun da yazdığıma göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…