Ben anlaticam birazdan ama arkadaşın ne amaçla paylaştığını merak ettim o bir yazsinda. Bu bir cumleydi yarısından sonrasını atmış yeliz hanım ben amacını merak ettim.Baştaki cennet cehennem neyin nesi, yeni video gibi gelmedi bana, garip saçma, anlamadım
Açık konuşayım önüme çıkan bir videoBir önceki cümlesini bilmeden bunu bu şekilde paylaşmanız ne derece doğru? Biliyor musunuz bir önceki cumlede ne dediğini bilerek mi paylastiniz yoksa böyle önünüze gelen her videoyu kesildiği yerden alıp aktarır misiniz böyle? Ben dinledim cümleyi biliyorum da ondan yazdım ama bilmeyen için ne diyor ki bu şimdi olur. İstenmeyen yerlere gider. Bilinçsiz bir paylaşım olmuş bence.
Beni de alakadar etmiyor da işte şii olduğunu duymuşlar herhalde, videoya da şiacı diye başlık atmışlar minvalinde yazdım ben de.Şii/Caferi kendisi ben de öyle biliyorum.
Zaten Azerbaycan Türklerinden. O bölgede çok var.
Ben Oğan’a oy vereceğim dediğim zaman birisi bana Şii o biliyorsun dimi dedi. Dedim ee?
Az önce birinin görüntülü sex videosunu izledik twitterda.
O işler öyle olmuyor işte.
Allahım gerçek mi bu
Ay ben sana bisey demedim zatenBeni de alakadar etmiyor da işte şii olduğunu duymuşlar herhalde, videoya da şiacı diye başlık atmışlar minvalinde yazdım ben de.ZemheriPoyraz
Videoyu da ben yapmadım, başlığı atana sormak lazım niye şia yazmış diye.
TOparlanmamız lazımBen de çok öfkeliyim. Hırsına bizi kurban edenlere.
Ülke yönetiminde zaten 5 yılda bir söz sahibi olurken bunu küstüğünden reddetmek akıl kârı gelmiyor bana. Kötünün iyisini de olsa seçmek lazım ki bir şansı olsunLise arkadaşım doktor Sinana verdi ve hiçbir şekilde oy vermeye artık gitmeyeceğini söyledi..bu grup seçmeni de anlamak gerekiyor..
Yok durduk yere arkadaş çıkıştı da yukarıda, ilginçmişim.Ay ben sana bisey demedim zateno videoyu ben buraya atılmadan önce de görmüştüm.
Heh tam tahmin ettiğim gibi. O zaman naapiyoruz böyle o cümlenin başını bilmeden sonunu paylasmiyoruz bir daha. Bu şekilde dinleyince ne diyor ya bu değişik der bilmeyen insanlar ve sizin gibi böyle paylaşır yanlış anlaşılmaya müsait bu şekilde ortamlarda. Bence daha temkinli yaparsanız paylaşımlarınızı sizin yarariniza olur. Cümlenin başında diyor ki Sinan Oğan 'Size Cenneti vaad etmiyorum ama cehennemin kapısını kapatacağız en azindan.' Yani bir anda herşeyi mukemmel yapamam belki ama daha kötüsünden koruyacağım diyordu. Siz böyle paylaşıp Şii Şia kendini eve verdi Sinan etiketiyle paylaşılmış bir videoyu Cehennemin kapısını kapatacağızdan alıp koyarsanız olay çok başka yere gider. Yapmayın. Bilmiyorsanız susun mesela ama zan altında bırakmayın bilmeden.Açık konuşayım önüme çıkan bir video
Her şey güzel olacak dedi ya, kessin millet ittifakına gidecek.Ne anlamak gerekiyor şimdi bundan? Anlayan beri gelsin, kimi işaret etti şimdi?
Adamın potansiyeli olduğunu görüp ötekileştirmeye çalışıyorlar. İşin özü bu, şii-caferi alevilikle sünnilik arasında (aslında tam öyle de değil ama nasıl tarif ederim bilemedim) bir yerde, ali ve torunları onlar için çok önemli, namaz kılışları falan sünnilerden biraz farklı.Beni de alakadar etmiyor da işte şii olduğunu duymuşlar herhalde, videoya da şiacı diye başlık atmışlar minvalinde yazdım ben de.ZemheriPoyraz
Videoyu da ben yapmadım, başlığı atana sormak lazım niye şia yazmış diye.
Azeri kökenli olduğu için öyle diyorlar sanırım,ben de duydum böyle bir şey.Neden Şiacı?
Müslümanım, bu adamların dinine donuna bakmadım oy verirken. Ateist de olabilirdi. Az önceki kılıcı bileyliyen dayı mı ateist mi deseler ateist derim.Şii/Caferi kendisi ben de öyle biliyorum.
Zaten Azerbaycan Türklerinden. O bölgede çok var.
Ben Oğan’a oy vereceğim dediğim zaman birisi bana Şii o biliyorsun dimi dedi. Dedim ee?
Az önce birinin görüntülü sex videosunu izledik twitterda.
O işler öyle olmuyor işte.
Sandık görevlilerine ettikleri zulümden belli işte. 2 tur çok daha korkunç geçecek, allah sandık başındakilere de bizlere de yardım etsinTOparlanmamız lazım
Böyle olmaz
Biz elimizden geleni yapalım
Artık olduğu kadar
Biliyordum seçimi kolay kolay vermeyeceklerini
ÇOk rahatlardı
Bukadar risk varken insan bu kadar rahat olabilir mi
Sanki biliyorlardı kazanacaklarını
Onlar için normal bir seçim değildi
Hayatları malları özgürlükleri itibarları seçilemedikleri takdirde risk altında
Ben genede adil bir seçim olmadı diyorum var bu işte bir hile hurda
Ayni cocugumu yurt disinda okutabilirim ,okutacağım da.Benim de bir çocuğum var. Özel okula gidiyor. Ben ve eşim her türlü bir çocuğa yeteriz. Diğerleri de ağlamasın bu saatten sonra bilmem kaç çocukla geçinemiyoruz diye. Kimsenin çocuğu benim derdim
AminSandık görevlilerine ettikleri zulümden belli işte. 2 tur çok daha korkunç geçecek, allah sandık başındakilere de bizlere de yardım etsin
Şampanya patlattırmadılar. Aslan sütü ve Müslüm baba açtıracaklar kederdenAmin
Zorla dine gelecem herhalde
evrene olumlu mesaj gönderelim o zaman, ateist arkadaşlara dua ederken öyle yapıyorum ben 'sevgili evren...' diye başlıyorum.Amin
Zorla dine gelecem herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?