Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Kız renk menk deme lgbt karşıtları gelir şimdi

Toplamda altı yıl üniversite okudum. Hiç okuldan sevgili yapmadım. Erkek merkek atmıyorlar yalan söyleme. Atsalar bilirdim bir kere.
Erkek görmek isteyen kız liselerinin önüne gitsin. Karma liseden daha çok ordalar çünkü. Okulları ayırmak çözüm değil. Mesele ahlak ama işte anlatmaya çalışmak da

Evet çok kızdım.
Ben çağırmasam da olur ama arkadaşım çocuğunun masraflarını karşılıyor .
Mecbur susacağım.
Karsilamasin işte madem çok güçlü son noktayı koyacak kadar baksın çocuklarına çok kızgınım çok bütün arkadaşlarımı tanıdıklarımi bu seçim sonrası silesim var

Erkek görmek isteyen kız liselerinin önüne gitsin. Karma liseden daha çok ordalar çünkü. Okulları ayırmak çözüm değil. Mesele ahlak ama işte anlatmaya çalışmak da
Lise çıkışları fenadır. Ben karma okudum ama bizim çıkışa da ipsiz sapsız beş para etmez tipler gelirdi.

Beklemediğim bir şekilde %12 lere ulaşan mhp ye bir kısmının oy verdiğini düşünüyorum
Demans işaretleri mi hoşlarına gitti acaba, ilginç bir durum. Bunu seçelim ekranda saçmalarsa eğleniriz mi dediler. Bülent ecevit en son çok kötü durumdaydı ama yine de böyle gaflrı yok rahmetlinin

Toplamda altı yıl üniversite okudum. Hiç okuldan sevgili yapmadım. Erkek merkek atmıyorlar yalan söyleme. Atsalar bilirdim bir kere.
Ben lisede yatılı okudum, malum kız öğrencilerdi.
İrkek atanı, kaçanı ya da kaçtığımı biliyorum.
Kilitler çözülmek, yasaklar delinmek içindir
Yani karma olsa dönüp bakmazdık mesela ama yokluk olunca dağları aştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…