- 19 Mayıs 2020
- 47.852
- 215.119
- 598
Eccük düşün bakalım ne olabilir örgün karma okulda?Neden nedeeeennnn?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eccük düşün bakalım ne olabilir örgün karma okulda?Neden nedeeeennnn?
Banlıymış Katip söyledi.Hakikaten, benim de gözüm aradı, gece gelip oohhh yapması gerekiyordu. Şükür namazı bitmedi herhalde, selam verince kalkar gelir.
Kız renk menk deme lgbt karşıtları gelir şimdiGelsin yaaa.![]()
Az evvel dermaroller uyguladım kafama, dün seçim var diye ertelemiştim. Çok bastırdım herhalde acıyor. Üstüne sevgilimle kavga ettim. Çok güzel bir gece oluyor renk katar. Acıyı unutturur biraz.![]()
Ben söylemedim.Banlıymış Katip söyledi.![]()
Banlandı, gelir yakındaAaa buralarda örgün eğitime karşı olduğunu iddia eden, aöf güzelleyen 23 yaşında gebe bir hanım vardı. Sahi o ne oldu?![]()
Tüh, eğlenceyi kaçırdı kuzumBanlıymış Katip söyledi.![]()
Karma dediğin için erkek diyorum. Bildim mi?Eccük düşün bakalım ne olabilir örgün karma okulda?![]()
Ben yeniyim buralarda, bilemedim üstat affet.Kız renk menk deme lgbt karşıtları gelir şimdi![]()
Kızlı erkekli test çözüyorlar olacak iş değilEccük düşün bakalım ne olabilir örgün karma okulda?![]()
Tabi canım. İrkek atıyolar okulda üstüne.Karma dediğin için erkek diyorum. Bildim mi?
Toplamda altı yıl üniversite okudum. Hiç okuldan sevgili yapmadım.Tabi canım. İrkek atıyolar okulda üstüne.
Erkek görmek isteyen kız liselerinin önüne gitsin. Karma liseden daha çok ordalar çünkü. Okulları ayırmak çözüm değil. Mesele ahlak ama işte anlatmaya çalışmak daToplamda altı yıl üniversite okudum. Hiç okuldan sevgili yapmadım.Erkek merkek atmıyorlar yalan söyleme. Atsalar bilirdim bir kere.
![]()
Rainy gelecek şimdi susunTabi canım. İrkek atıyolar okulda üstüne.
Karsilamasin işte madem çok güçlü son noktayı koyacak kadar baksın çocuklarına çok kızgınım çok bütün arkadaşlarımı tanıdıklarımi bu seçim sonrası silesim varEvet çok kızdım.
Ben çağırmasam da olur ama arkadaşım çocuğunun masraflarını karşılıyor .
Mecbur susacağım.
Lise çıkışları fenadır. Ben karma okudum ama bizim çıkışa da ipsiz sapsız beş para etmez tipler gelirdi.Erkek görmek isteyen kız liselerinin önüne gitsin. Karma liseden daha çok ordalar çünkü. Okulları ayırmak çözüm değil. Mesele ahlak ama işte anlatmaya çalışmak da![]()
Demans işaretleri mi hoşlarına gitti acaba, ilginç bir durum. Bunu seçelim ekranda saçmalarsa eğleniriz mi dediler. Bülent ecevit en son çok kötü durumdaydı ama yine de böyle gaflrı yok rahmetlininBeklemediğim bir şekilde %12 lere ulaşan mhp ye bir kısmının oy verdiğini düşünüyorum
Ben lisede yatılı okudum, malum kız öğrencilerdi.Toplamda altı yıl üniversite okudum. Hiç okuldan sevgili yapmadım.Erkek merkek atmıyorlar yalan söyleme. Atsalar bilirdim bir kere.
![]()
Bizim zamanımızda süper liseler var süper lisede okudum biz ineğiz diye gelmiyorlardı galibaLise çıkışları fenadır. Ben karma okudum ama bizim çıkışa da ipsiz sapsız beş para etmez tipler gelirdi.![]()
Yav neyse ne.Doğruysa bile bu bi haber değil benim nazarımda.Bende düşünüyorum alevi olduğu kast edilmiş olabilir mi acaba...