- 30 Aralık 2009
- 4.695
- 20.496
- 833
Acaba başka bir şey de olabilir mi?Kemal Kılıçdaroğlu, Onursal Adıgüzel’i görevden almış…Güzel bir haber
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba başka bir şey de olabilir mi?Kemal Kılıçdaroğlu, Onursal Adıgüzel’i görevden almış…Güzel bir haber
Benim zamanımda kapattılar süper liseleri. Eğitimi hakikaten kaliteli miydi? Fen lisesi kadar?Bizim zamanımızda süper liseler var süper lisede okudum biz ineğiz diye gelmiyorlardı galiba![]()
Acaba başka bir şey de olabilir mi?
Tablet dağıtılmıyor. Bir defa yaptılar onu, sadece fen liselerine. Kitap işini de ecevit ölmeden önce bağlamıştı bunlar üzerine kondu. Yemek yatılı okulları kapatıp taşımalıya geçimce başladı ki oradan kimler ne paralar kazanıyor aklın hayalin durur. Şu an ülke çıkarları için değil kişisel rantlar için yapılıyor bunlar. Ülke çıkarları gözetilse sihaları aselsana yaptırırlardı.Kol gibi vergilerle okullarda bedava kitap yemek tablet dağıttığı için.. hastaneler yaptığı için..savunma sanayi geliştiği için.. dogalgaz petrol keşfi..keşfi yapan sondaj gemileri..beğenmediğiniz iha siha ic8n yol köprü için aklıma gelmeyen milyon şey için az bile saray
Ay deme öyle demeAy Bibli soruyu sordunuz ben de duyduğumu söyledim. Ne kızıyorsunuz aaaa. Bir daha size cevap vermeyeceğim.![]()
Bizim okulun önüne de imam hatip ve endüstriden dökülürlerdi. Hatırlıyorum bir karne günü polis gelip topladı hepsini, karakola çekip sıra dayağı çekmişler. İçlerinde arkadaşımız vardı o anlatmıştıLise çıkışları fenadır. Ben karma okudum ama bizim çıkışa da ipsiz sapsız beş para etmez tipler gelirdi.![]()
İyiydi ya İngilizce kitap okuyabiliyorduk, Almanca da vardı ama o adımı yaşımı vs söyleyebilme kabiliyetinde kaldı. Fen liseleri kadar iyi değildiBenim zamanımda kapattılar süper liseleri. Eğitimi hakikaten kaliteli miydi? Fen lisesi kadar?
Topunuz benim yüzümden geyikten gitmeyin ya, vicdan azabı duyarım heee.![]()
Derdim para olsa patates soğana bakar oy verirdim bölücülere. Her neyse siyaset söz konusu olunca sol kesim gibi gözüm dönmüyor. Siz hayallerde kazanmaya devam edin :) Kazansanız da umrumda değil bu kadar hırs kalbe zarar :)Benim gerçeğimle sizinki hiçbir zaman bir olamaz.
Devletin haklarını maddi imkanlarım yeterli, olmayan kullansın hazineye kalsın, başka insanlar faydalansın diye bırakan bir benle, sizi elbette aynı tutamayız.
Neyse efendim, bugün paraya oy kullanmışsınız, o da bir tercih
Dün gördük evet, koltuğun bir bacağı kırıldı, yenilgiyi kutlayanı ilk kez gördük.
Diğerleri de kırma zamanına az kaldı.
Yok orda sorun yok aşkım da.Azeri kökenli olduğu için öyle diyorlar sanırım,ben de duydum böyle bir şey.
Bilgi işemciymiş, seçim sonuçlarıyla ilgili mıhtemelenAcaba başka bir şey de olabilir mi?
HÜDA-PAR ittifakına oy verme sebebiniz nedir Hizbullah sevici misiniz ?Derdim para olsa patates soğana bakar sizin gibi oy verirdim bölücülere.
Fen lisesi kadar tabi ki değildi. 1 yıl ingilizce hazırlık vardı ama benim çocukluğumdaki anadolu liseleri kadar verimli değildi.Benim zamanımda kapattılar süper liseleri. Eğitimi hakikaten kaliteli miydi? Fen lisesi kadar?
Topunuz benim yüzümden geyikten gitmeyin ya, vicdan azabı duyarım heee.![]()
Şeriat adı altında cinayet işleyen terör örgütünün uzantısı kimin listesinden millet vekili oldu bil bakalımDerdim para olsa patates soğana bakar oy verirdim bölücülere. Her neyse siyaset söz konusu olunca sol kesim gibi gözüm dönmüyor. Siz hayallerde kazanmaya devam edin :) Kazansanız da umrumda değil bu kadar hırs kalbe zarar :)
Aynen oyle ya.. ben ayni evde esimle farkli partilere milletvekilligi oyu vermisken baskasina mi hesap verecegim ozgurce verdigim oyun ..hangi tarafa oy verilmis olursa olsun ..dislayici sözlerden vatan haini, terorist yaftalamasi yapamaz kimseBenim abim 5 vakit namazını kılıyor ama O da CHPye verdi oyunu. Ona da tepki gösteren oluyor aynı şekilde
Kardeşim de tam tersi AKP seçmeni. Ona gidince haklısın diyorum, diğerlerine gidince Ona da haklısın diyorum.İş uzamıyor bu yüzden. Partiler yüzünden kardeşlerimle kavga mı edeceğim
![]()
Ooo bende de dayak anısı çooookk. Birini anlatayım. Bir gün okulun çıkış zili çaldı. Ben de çıktım ama eldivenlerimi unutmuşum. Sınıfa geri döndüm. Ama bir baktım ki koridorun sonunda müdür yardımcısı kemerini çıkarıyor. Karşısında sınıftan 3 erkek arkadaşım. Bunları kalorifere sıkıştırıp kemerle bir dövdü, bir dövdü. Ama ne dayak... Ben ömrümde böyle bir şey görmemiştim. Yaklaşık 10 dakika sürdü. Şimdi bu kadar dayak olayı yok. Bizim zamanımızda vardı epey.Bizim okulun önüne de imam hatip ve endüstriden dökülürlerdi. Hatırlıyorum bir karne günü polis gelip topladı hepsini, karakola çekip sıra dayağı çekmişler. İçlerinde arkadaşımız vardı o anlatmıştı![]()
Çok kıskandım siziiiii. Yaşa takılmayın ya, önemli olan hissetmek. :)İyiydi ya İngilizce kitap okuyabiliyorduk, Almanca da vardı ama o adımı yaşımı vs söyleyebilme kabiliyetinde kaldı. Fen liseleri kadar iyi değildiyaşım da çıktı ortaya yaşlandık be
Şu mesajı da hâlâ kimse şikayet etmedi. Neden paylaştığım çok açık olduğu halde. Afrika'yı dert ettiğimi düşünmediniz herhalde. Nerede dinlere saygılı arkadaşlar? Zeus'la kafa bulduğumuzda da yoktular. Saygıyı hak eden tek din mi var yeryüzünde? Gelin İncil'i savunun, uçurun beni. Binlerce dine laf söyleyebilirsiniz bu ülkede, biri hariç.Jomo Kenyatta: “Beyaz adam geldiğinde ellerinde İncil vardı. Bizimse topraklarımız. Bize gözlerimizi kapatarak dua etmeyi öğrettiler. Gözlerimizi açtığımızda bizim elimizde İncil, onların elinde topraklarımız vardı.”
Benim zamanımda Anadolu liselerinin belli bir ağırlığı vardı,çok başarılı öğrenciler genellikle Anadolu liselerine giderdi.Super liseyi de hatırlıyorum,abartılacak bir durumu yoktu.Fen lisesi deyince de akan sular dururdu.Parmakla gösterilirdi.Şimdi dalga geçilen meslek liselerine bile sınavla girilirdi.Egitimin içini tamamen boşalttilar şu anda.Fen lisesi kadar tabi ki değildi. 1 yıl ingilizce hazırlık vardı ama benim çocukluğumdaki anadolu liseleri kadar verimli değildi.
Ne lisede ne ünide okuldan biriyle takıldım. Hep gözüm dışarıda olduToplamda altı yıl üniversite okudum. Hiç okuldan sevgili yapmadım.Erkek merkek atmıyorlar yalan söyleme. Atsalar bilirdim bir kere.
![]()