Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ya kesin var bir katakulli,bu kadar rahat olmaları normal değildi zaten.Gitti yine koskoca bir beş sene😡.
İnanılır gibi değil ben zaten umut doluydum kk twit attı öndeyiz yazdı gerçekten de öyleydi. Sonradan yüzdeler yer değiştirdi resmen. Bunun peşine düşülmeyecek mi şimdi? 😔 şuan tr de tek tek herkes sandığını kontrol etse kk önde ben kime sorsam öyle diyor sandık görevlisi kimle konuşsam durum buydu..

İnanılır gibi değil ben zaten umut doluydum kk twit attı öndeyiz yazdı gerçekten de öyleydi. Sonradan yüzdeler yer değiştirdi resmen. Bunun peşine düşülmeyecek mi şimdi? 😔
En çokta bu çıldırtıyor insanı,biz kime güveneceğiz ya?Resmen umutlarimizla oynadılar😡.

Açıklama yapılmalı bir açıklamayı hakettiğimizi düşünüyorum 😔 tele1 harici kanallar sınıfta kaldı yalnız fox da dahil
Tele1 olmasaydı belki de dün gece seçimi kazandıklarını ilan edeceklerdi.Bir millet ancak bu kadar aptsl yerine koyulur.

Birde şu var benim kardeşim devlet memuru ve sandık gorevlisiydi chplilerin kesinlikle sandıklara sahip cikmadiklarini bunu çok kişiden duyduğunu söyledi. Hatta kendisi oyları teslim ederken yanında sadece Akplilerin olduğunu CHP görevlisinin benim randevum var gidiyorum demiş boş kağıda imzasını atıp gitmiş. Hatta ona yaptığın doğru değil biz buraya her şeyi yazarız istesek nasıl vicdanın el verecek deselerde bırakıp gitmiş yani. Bu umursamazlık olursa basimizdakiler her hileyi kolaylıkla yapar.

Tele1 olmasaydı belki de dün gece seçimi kazandıklarını ilan edeceklerdi.Bir millet ancak bu kadar aptsl yerine koyulur.
O oylar gerçekten 49 küsür olsaydı evet kazandıklarını çoktan ilan ederlerdi. Oy oranlarının doğru olduğunu asla düşünmüyorum

Oylar dürüstçe yansıtıldıysa helal olsun. Ama halkın oyu çalındıysa, ve tüm medya bize tam tersini gösteriyorsa hakkım haram zıkkım olsun. Allah ibadetlerimizi gördüğü gibi haksızlığımızı da görüyor. Adalet bir gün elbet tecelli eder.
Kazansa dahi bu ekonomi ile çok zor,dış borç çok fazla,merkez bankası kasası bomboş,seçim üstü zaten bol keseden dağıttılar.Çok kötü günler bizi bekliyor malesef.

O oylar gerçekten 49 küsür olsaydı evet kazandıklarını çoktan ilan ederlerdi. Oy oranlarının doğru olduğunu asla düşünmüyorum
Kesinlikle aynı fikirdeyim yarım puanı ne yapar eder ekleyip balkon konuşmasını dinleyip otururduk. Çok rahatlar sakinler var biseyler belli.

Birde şu var benim kardeşim devlet memuru ve sandık gorevlisiydi chplilerin kesinlikle sandıklara sahip cikmadiklarini bunu çok kişiden duyduğunu söyledi. Hatta kendisi oyları teslim ederken yanında sadece Akplilerin olduğunu CHP görevlisinin benim randevum var gidiyorum demiş boş kağıda imzasını atıp gitmiş. Hatta ona yaptığın doğru değil biz buraya her şeyi yazarız istesek nasıl vicdanın el verecek deselerde bırakıp gitmiş yani. Bu umursamazlık olursa basimizdakiler her hileyi kolaylıkla yapar.
şunu yapanin gercek bir chp gorevlisi oldugunu sanmiyorum ya.

Kazansa dahi bu ekonomi ile çok zor,dış borç çok fazla,merkez bankası kasası bomboş,seçim üstü zaten bol keseden dağıttılar.Çok kötü günler bizi bekliyor malesef.
Tabiki bu bol keseden dağıtmanın bedelini de biz ödeyeceğiz.😒* Faiz dışı giderler (bol keseden seçim vaatleri sonucu) düşürülemeyeceğine göre ya vergi dışı gelirler veya vergiler ya da ikisi birden artacak demektir.* diyor mahfi eğilmez hoca.

Kesinlikle aynı fikirdeyim yarım puanı ne yapar eder ekleyip balkon konuşmasını dinleyip otururduk. Çok rahatlar sakinler var biseyler belli.
Aylar önce izlediğim bir videoda Erdoğan'ın bu kadar rahat olmasını buna başlamışlardı ve kazanamayacaği seçime asla girmez demişlerdi.Ahhh biz de saçma sapan umutlandık işte,adam ülkeyi çoktan ele geçirdi🙁.

benim tahminim ilk tur secime hazirliklar istedikeri gibi gitmedi.
deprem oldu vs. istanbul ankara secimlerinde de kaybettiklerini bildikleri halde itiraz edip o 15 20 gun icerisinde biseyleri ortadan kaldirmislardi.
yine bir seyler icin zaman kazanmaya calisiyorlar bence

şunu yapanin gercek bir chp gorevlisi oldugunu sanmiyorum ya.
Kardeşim öyle donanımsiz gelmişler ki yüzde 60 AKP aldı desek itiraz edecek tutanakları yoktu dedi. Akp nin sandik sürecini çok iyi yönettiğini söyledi hatta bu durumlardan sonra ülkeye Chp yönetimi teslim edilmez şimdiden durum ortada vb tartışmalar olmuş

Tabiki bu bol keseden dağıtmanın bedelini de biz ödeyeceğiz.😒* Faiz dışı giderler (bol keseden seçim vaatleri sonucu) düşürülemeyeceğine göre ya vergi dışı gelirler veya vergiler ya da ikisi birden artacak demektir.* diyor mahfi eğilmez hoca.
Beter olalım ya,hepimiz aynı gemideyiz.Ne denilebilir ki artık.

İran gibi olacağımız bariz belli.Siz hele Türk kadını olarak böyle bir baskıcı yönetimi nasıl kabul edebilirsiniz? İrandaki yasakları sayayım mı ? İlk olarak ailenizle bir stadyuma gidip bundan sonra maç izleyemeyeceksiniz.Başörtüsü takma yasağınız olacak eğer çıkartırsanız öldürüleceksiniz. KOCANIZsizi 100 kere aldatsa şiddet uygularsa bile BOŞANAMAYACAKSINIZ.Kocanız ise 4 kişiyle evlenebilir ;) Çocuklarınızın velayeti asla sizde kalmayacak .Kocaniz leş bir adam olsa bile velayet onda üzgünüm .Pasaport ve yurtdışı seyahatlerini unutun ve yasak .Düğüne mi gittiniz kocanızla sevgilinizle dans etmek yasak.Erkeklerle birlikte toplu ortam yasak.Olay ekonomiden de geçti artık bir Türk kadını olarak bu baskıyı kabul ediyor musunuz? Edenler nasıl ediyor bir ehliyetinizle araba süremeyeceksiniz.Belki kız çocuklarımızın Afganistan gibi OKUMA ÖZGÜRLÜĞÜ elinden alınacak.Bekleyin görün..Siz ise hala olayın ciddiyetinin farkında olmadınız .Yazıklar olsun demek istiyorum herkese eminim ki büyüteceğiniz o kızların gençliğini hayatını bu verdiğiniz oylarla şimdiden çaldınız .

Kardeşim öyle donanımsiz gelmişler ki yüzde 60 AKP aldı desek itiraz edecek tutanakları yoktu dedi. Akp nin sandik sürecini çok iyi yönettiğini söyledi hatta bu durumlardan sonra ülkeye Chp yönetimi teslim edilmez şimdiden durum ortada vb tartışmalar olmuş
valla arkadaşım 3 5 sandık vs belki bir seyler olmus olabilir ama benim sandik gorevlisi olarak giden bir cok tabidigim var her secimde de giderler bir sorun çikmadi.
bahsettikleri tek şey hatta akp secmenine gelen yemek ile bizim garibanlara gelen yemegin arasindaki fark.
sirf boyle soyledikleri icin cok secimde kuzenlerim vs ac kalmasin oradaki insanlarda hep birlikte bir seyler yiyebilsin diye borek corek tasidigimiz zamanlar oldu oyle diyeyim

Back
X