Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün bende sürekli takip ettim kesinlikle bir sıkıntı oldu dün ve Chp bunu açıklayamıyor. Sorumlusu da Onursal Adıgüzel.
Erdoğan %44 Kılıçdaroğlu %49 görünüyordu sonra sonuçlar yer değiştirdi.
Aa lütfen onlar bdsm seviyor, sado eğilimleri sonucu kurbanlar, ne terörü…Şeriat adı altında cinayet işleyen terör örgütünün uzantısı kimin listesinden millet vekili oldu bil bakalım![]()
Kk 191 rte 119 oğan 32 ince 3 oy almış benim sandıkBenim oy kullandığım sandıktan 177 Kılıçdaroğlu, 141 Erdoğan, 1 İnce ve 21 Oğan çıkmış. Burası muhafazakar bir yer sayılır.
Seçim 2023 - Sandık Takip Sistemi
CUMHURBAŞKANLIĞI VE GENEL SEÇİM - SANDIK TAKİP SİSTEMİsts.chp.org.tr
Kendi sandığınıza bakmak isterseniz.
Baktım da şuan tüm veriler mi girilmemiş anlamadım.Kk 191 rte 119 oğan 32 ince 3 oy almış benim sandık
Bilmem benim tutuyor. Mv ne bakma üstten değiştirmen gerekiyor cb na bakBaktım da şuan tüm veriler mi girilmemiş anlamadım.
Mv seçiminde gösterdikleri sonuç ile geçerli oy sayısı tutmuyor.
Az olanları mı yazmamışlar?
Cb tutuyor da mv aşırı eksik.Bilmem benim tutuyor. Mv ne bakma üstten değiştirmen gerekiyor cb na bak
Niye beyaz yazmışlar anlamadım ben de zor buldum oraya tıklaman gerekiyorBaktım da şuan tüm veriler mi girilmemiş anlamadım.
Mv seçiminde gösterdikleri sonuç ile geçerli oy sayısı tutmuyor.
Az olanları mı yazmamışlar?
Hımmmm şimdi anladım, dur bi sn bakayım ben deCb tutuyor da mv aşırı eksik.
280 küsür girilmiş, 324 geçerli oy var, 325 oy kullanılmış.
Nerde 44 oy yahu?
Bende de 37 oy eksik çıktıCb tutuyor da mv aşırı eksik.
280 küsür girilmiş, 324 geçerli oy var, 325 oy kullanılmış.
Nerde 44 oy yahu?
Benim sorguladiğimda bu sonucu veriyorBenim oy kullandığım sandıktan 177 Kılıçdaroğlu, 141 Erdoğan, 1 İnce ve 21 Oğan çıkmış. Burası muhafazakar bir yer sayılır.
Seçim 2023 - Sandık Takip Sistemi
CUMHURBAŞKANLIĞI VE GENEL SEÇİM - SANDIK TAKİP SİSTEMİsts.chp.org.tr
Kendi sandığınıza bakmak isterseniz.
Neden yani? Bir açıklaması var mı acaba, araştıralım yahu.Bende de 37 oy eksik çıktı
o ittifaklarda kastedilen nedir en sondaki?Benim sorguladiğimda bu sonucu veriyor.
Milletvekili mi acaba?Ben de tam bilmiyorum ki.o ittifaklarda kastedilen nedir en sondaki?
Allah Allah ysk dili bilen lazım acil, ben bi halt anlamadımMilletvekili mi acaba?Ben de tam bilmiyorum ki.
Araştıralım ben de anlamadım.peşine düşülecek o kadar çok şey var ki paylatiştığım youtube linkini izler misin uykum komple kaçtıNeden yani? Bir açıklaması var mı acaba, araştıralım yahu.
Tek tük verileni yazmıyor desem 5 olanı yazmış.
Kendim zafere attım stratejik oyda önemsiz bölgeydi, oradan biliyorum benimki görünmüyor.