- 30 Aralık 2009
- 4.690
- 20.383
- 833
Nereden baktın
Seçim 2023 - Sandık Takip Sistemi
CUMHURBAŞKANLIĞI VE GENEL SEÇİM - SANDIK TAKİP SİSTEMİ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nereden baktın
bizim verdiğim okuldan kk önde çıktı..Benim oy kullandığım sandıktan 177 Kılıçdaroğlu, 141 Erdoğan, 1 İnce ve 21 Oğan çıkmış. Burası muhafazakar bir yer sayılır.
Seçim 2023 - Sandık Takip Sistemi
CUMHURBAŞKANLIĞI VE GENEL SEÇİM - SANDIK TAKİP SİSTEMİsts.chp.org.tr
Kendi sandığınıza bakmak isterseniz.
Bizde herkes çok tetikteydi, en ufak sıkıntı yaşanmadı. Oylar okunurken dahan sınıflandırıldı o yüzden çabucak bitti. Hatta biz kapının dışındaydık bize bile gösterdiler oyları tek tek, müşahitler çok dikkatliydi.Birde şu var benim kardeşim devlet memuru ve sandık gorevlisiydi chplilerin kesinlikle sandıklara sahip cikmadiklarini bunu çok kişiden duyduğunu söyledi. Hatta kendisi oyları teslim ederken yanında sadece Akplilerin olduğunu CHP görevlisinin benim randevum var gidiyorum demiş boş kağıda imzasını atıp gitmiş. Hatta ona yaptığın doğru değil biz buraya her şeyi yazarız istesek nasıl vicdanın el verecek deselerde bırakıp gitmiş yani. Bu umursamazlık olursa basimizdakiler her hileyi kolaylıkla yapar.
Günaydın hanımlar☺
İş yerindeyim şu anda.
Birden çalışmayı ne kadar sevdiğimi düşündüm.
Bazen yorulsam da sızlansam da yeter dıcek duruma gelsem de çok seviyorum yaa.
Bi an çalışamadığımı, özgürlüğümün elimden alındığını düşündüm de içim sıkıştı.
Ben çalışmayı, gezmeyi- tozmayı, yemeyi- içmeyi, kahkaha atmayı, flörtleşmeyi kısaca özgürlüğü çok seviyorum yaa
Lütfen elimizden alınmasın bu haklarımız lütfen lütfen
Sanki çalışma hayatımda sayılı günler kalmış gibi hissediyorum ve içim daralıyor.![]()
Olmayacak böyle birşey,istedikleri kadar yırtsınalr bir taraflarını bizler Türk kadınıyız haklarımızı söke söke alırız .Günaydın hanımlar☺
İş yerindeyim şu anda.
Birden çalışmayı ne kadar sevdiğimi düşündüm.
Bazen yorulsam da sızlansam da yeter dıcek duruma gelsem de çok seviyorum yaa.
Bi an çalışamadığımı, özgürlüğümün elimden alındığını düşündüm de içim sıkıştı.
Ben çalışmayı, gezmeyi- tozmayı, yemeyi- içmeyi, kahkaha atmayı, flörtleşmeyi kısaca özgürlüğü çok seviyorum yaa
Lütfen elimizden alınmasın bu haklarımız lütfen lütfen
Sanki çalışma hayatımda sayılı günler kalmış gibi hissediyorum ve içim daralıyor.![]()
Günaydın güzel kadın
Öyle bir şey asla olmayacak kalbin ferah olsun
Sandık oyunları bir tarafa işler o raddeye geldiği zaman Türk kadının önünde kimse duramaz, bizler İranlı değiliz, Cumhuriyet kadınlarıyız, sıkar biraz müsterih ol sen![]()
Yaaa harikasınız.Olmayacak böyle birşey,istedikleri kadar yırtsınalr bir taraflarını bizler Türk kadınıyız haklarımızı söke söke alırız .
O tarz yaşam isteyende bir zahmet defolup gitsinler bu ülkeden .
Seçim sonuçlanmadı, hata tartışmanın sırası değil.Merak edip baktim 214 Erdoğan 99 kk oy almiş. Ki bulunduğum yer çok muhafazakar sayılmaz. Bence hile hurda iddialarından çok nerde yanliş yapildi onu tartışmalisiniz![]()
Yaaa harikasınız.
Yemin ederim şu iki mesaj gözlerimden yaş getirdi
Doğru diyorsunuz bizler asil, güçlü Türk kadınlarıyız.
Bunu ara ara kendime hatırlatmam lazım![]()
Uzaylıya razıyım, dün bir girdim twitteraYok orda sorun yok aşkım da.
Adama uzaylı muamelesi yapılmasına şaşırdım sadece
Haber niteliği magazin haricinde taşımaz.İnstagramda
paylaşan arkadaş da adama Uzaylı Yasin muamelesi yapmış bariz belli.
![]()
Bunu unutmayacağız zaten,bize verilen hakları sonuna kadar asilce gururla kullanacağız sen h,ç merak etme.Yaaa harikasınız.
Yemin ederim şu iki mesaj gözlerimden yaş getirdi
Doğru diyorsunuz bizler asil, güçlü Türk kadınlarıyız.
Bunu ara ara kendime hatırlatmam lazım![]()
İşte Atamın ne kadar büyük ve olağanüstü bir lider olduğunun kanıtıMaalesef. Iki hafta sonrasi icin de bir umudum yok benim. Cahil kesim cogunlukta oldugu surece bunlardan kurtulmamiz imkansiz.
Ara ara dusunuyorum da acaba kurtulus savasi zamanlarinda nasil birlik olup ulkeyi kurtarabilmisler?
Kullansalar ne olur? Bu devirde kadına oy kullandırmayan, karısı yerine oy basan yaşam formları hâlâ var. Atatürk seçme seçilme hakkını vermiş, kadın kullanamıyor, beyi izin vermiyor. Ne günlere kaldık ya!büyükşehirlerde usulsüzlük olacağını pek zannetmiyorum.asıl usulsüzlük,köylerde ,arkadaşlar.
annemle babam,köye gittiklerinde orada oy kullanmışlardı bir sene ,köy halkı işine gücüne gitmiş.muhtar hepsinin yerine oyları kullanıp,imzaları atmış.gürbetçi dedikleri annemler ve bir kaç aile şaşırmış ama yapacak birşey yok.muhtar akraba,köylü diyor,hayvanlarım var sen kullan ,benim yerime.alan razı, veren razı.muhtar kimden,yana oy kullanmış,siz tahmin edin artık.
Yine ne demek istediğimi anlayamamışsınız öyle gözüküyor...burada istediğimi paylaşabilirim bunu anlayabilirsiniz değil miBen gayet normal bir şekilde yorumumu yapıp geçiyorum burda başka diğer üyelerde ama sizin dün olay şey çok yakın bir süre içinde 2 kez olunca saf olmayan herkes kasıtlı paylaştığınızi dusunur zaten. İkisine de cevabınız ay bilmiyordum. Bilmiyorsan paylaşma ama paylasiyorsun çünkü işine geliyor.
Dün gece tam buna cevap yazacakken acil işim çıktı kusura bakmayın. Bu tamamen benim tahminim şöyle söyleyeyim. Chp dedi ki biz Ysk ya güvenmiyoruz onun için kendi sistemimizi kurduk gerekirse Ysk bizden alabilir o kadar iyi. Bu sistem seçim akşamı çalışmadı büyük ihtimalle. Bu yüzden Ysk ya sonuçlar için itiraz da edemediler. Çünkü ellerinde veri de yoktu. Bu işin tüm sorumlusu Onursal Adıgüzel idi. Ben mesela hep ondan bir açıklama bekledim ama hiç sesi çıkmadı. Gazeteciler arayınca da açmamış yani kimse ulaşamamış ona. Benim fikrim gecenin kazananı Kılıçdaroğlu idi son dk ya kadar da zaten partililer, Ekrem başkan da dahil biz öndeyiz diye açıklama yaptı. Ysk 23:15 sanırım verisinde Kılıçdaroğlu önde görünüyor. Arada %4-5 gibi bir fark varken ve Chp nin henüz güçlü olduğu yerler tekrar tekrar sayım yapılmasından girilemediği halde. Sonra Ysk dan saatlerce veri gelmiyor. Sonra ysk açıklama yapıyor durum tam tersine dönmüş.....Bu kısmı ben açıklayamıyorum orada ne oldu da son girilen oylar Akp nin itiraz ettiği ve yeniden saydırdığı oylar olmasına rağmen Erdoğan öne geçti. Tablo tam olarak tersine döndü. Bu kısmı biri bana açıklayabilirse çok sevinirim.Hiçbişey olmasa bile birşey oldu yani bu durumda desene.Valla ben de hep takipteydim kk öndeydi sonra rte öne geçti ve uzun süre değiştirmediler oranı. 2. İnce vakası mı bu şimdi? Baştan beri anlamadığım şeyler var zaten. Peki neden itiraz etmediler 2. Turu kabul ettiler
Yaşam şekilleri öyle kadının adı yok ki dünyalarında,ancak doğursun bana hizmet etsin diye beklerler.Kullansalar ne olur? Bu devirde kadına oy kullandırmayan, karısı yerine oy basan yaşam formları hâlâ var. Atatürk seçme seçilme hakkını vermiş, kadın kullanamıyor, beyi izin vermiyor. Ne günlere kaldık ya!