Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Benim oy kullandığım sandıktan 177 Kılıçdaroğlu, 141 Erdoğan, 1 İnce ve 21 Oğan çıkmış. Burası muhafazakar bir yer sayılır.

Kendi sandığınıza bakmak isterseniz.
bizim verdiğim okuldan kk önde çıktı..

Birde şu var benim kardeşim devlet memuru ve sandık gorevlisiydi chplilerin kesinlikle sandıklara sahip cikmadiklarini bunu çok kişiden duyduğunu söyledi. Hatta kendisi oyları teslim ederken yanında sadece Akplilerin olduğunu CHP görevlisinin benim randevum var gidiyorum demiş boş kağıda imzasını atıp gitmiş. Hatta ona yaptığın doğru değil biz buraya her şeyi yazarız istesek nasıl vicdanın el verecek deselerde bırakıp gitmiş yani. Bu umursamazlık olursa basimizdakiler her hileyi kolaylıkla yapar.
Bizde herkes çok tetikteydi, en ufak sıkıntı yaşanmadı. Oylar okunurken dahan sınıflandırıldı o yüzden çabucak bitti. Hatta biz kapının dışındaydık bize bile gösterdiler oyları tek tek, müşahitler çok dikkatliydi.

Chp görevlisinin yaptığı büyük sıkıntı ama her yerde öyle değildi. Bizde bina parti sorunluları bile birbirine bilgi verdi.

Günaydın hanımlar☺
İş yerindeyim şu anda.
Birden çalışmayı ne kadar sevdiğimi düşündüm.
Bazen yorulsam da sızlansam da yeter dıcek duruma gelsem de çok seviyorum yaa.
Bi an çalışamadığımı, özgürlüğümün elimden alındığını düşündüm de içim sıkıştı.
Ben çalışmayı, gezmeyi- tozmayı, yemeyi- içmeyi, kahkaha atmayı, flörtleşmeyi kısaca özgürlüğü çok seviyorum yaa🥺
Lütfen elimizden alınmasın bu haklarımız lütfen lütfen 🥺🥺
Sanki çalışma hayatımda sayılı günler kalmış gibi hissediyorum ve içim daralıyor. 😕

Günaydın güzel kadın
Öyle bir şey asla olmayacak kalbin ferah olsun
Sandık oyunları bir tarafa işler o raddeye geldiği zaman Türk kadının önünde kimse duramaz, bizler İranlı değiliz, Cumhuriyet kadınlarıyız, sıkar biraz müsterih ol sen:KK200:

Günaydın hanımlar☺
İş yerindeyim şu anda.
Birden çalışmayı ne kadar sevdiğimi düşündüm.
Bazen yorulsam da sızlansam da yeter dıcek duruma gelsem de çok seviyorum yaa.
Bi an çalışamadığımı, özgürlüğümün elimden alındığını düşündüm de içim sıkıştı.
Ben çalışmayı, gezmeyi- tozmayı, yemeyi- içmeyi, kahkaha atmayı, flörtleşmeyi kısaca özgürlüğü çok seviyorum yaa🥺
Lütfen elimizden alınmasın bu haklarımız lütfen lütfen 🥺🥺
Sanki çalışma hayatımda sayılı günler kalmış gibi hissediyorum ve içim daralıyor. 😕
Olmayacak böyle birşey,istedikleri kadar yırtsınalr bir taraflarını bizler Türk kadınıyız haklarımızı söke söke alırız .
O tarz yaşam isteyende bir zahmet defolup gitsinler bu ülkeden .

Bulunduğum yerde tek muhalefet ben olsam bile, seçim sandığını 24 saat uzaklıkta ki yete koysalar bile gidip oyumu vereceğim.
Elin Arabi benim çocuğumun geleceğini etkilenmesin ha benim çocuğum erkek.
kiz çocuğu anneleri çok tehlikeli zihniyetler mecliste. Lütfen düşünün.
Gurbetçi göbeğini kaşıya kaşıya oy vermeye gitti.kendi refah seviyesi yüksek. Sence seni mi düşündü oy kullanırken.ne kadar etkili oldular sonuçlarda. Adamlar öyle güveniyor ki o yurt dışı oylarına.
Elbette ki İstisnalar var onları tenzih ediyorum.

Günaydın güzel kadın
Öyle bir şey asla olmayacak kalbin ferah olsun
Sandık oyunları bir tarafa işler o raddeye geldiği zaman Türk kadının önünde kimse duramaz, bizler İranlı değiliz, Cumhuriyet kadınlarıyız, sıkar biraz müsterih ol sen:KK200:

Olmayacak böyle birşey,istedikleri kadar yırtsınalr bir taraflarını bizler Türk kadınıyız haklarımızı söke söke alırız .
O tarz yaşam isteyende bir zahmet defolup gitsinler bu ülkeden .
Yaaa harikasınız.
Yemin ederim şu iki mesaj gözlerimden yaş getirdi 🥺
Doğru diyorsunuz bizler asil, güçlü Türk kadınlarıyız. 💪🏻
Bunu ara ara kendime hatırlatmam lazım🤓

Z kuşağı ve gençlerin kime oy verdiği çok merak edilmiş. Bursa Görükle'de oturuyorum, Uludağ üniversitesi öğrencilerinin barındığı semt. Burada üniversite öğrencisinden bol bir şey yok. Fikir olması açısından paylaşıyorum

Eklentiler

• Ekran Görüntüsü (362).webp
    Ekran Görüntüsü (362).webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 73
Yaaa harikasınız.

Bizler ki ataerkil bir dünyada kendimize yer açtık
Kanunla verilmiş haklarımızı onlarca kez savunduk
Cinsiyetçi insanların içinden sıyrılıp dimdik ayakta durduk
29. yılındayım iş hayatımın emekli oluyorum ve çok gururluyum
Salonumda bir plaketim bile var şirketim tarafından verilmiş, o plaketi almak için çok çarpıştım erkek egemenliğiyle
Spor yaptım 23 yıl, madalya tadını aldım, kupa kaldırdım ki o dönemde federasyon bu örümcek zihniyetten dahada beterdi
Yollarda, sokaklarda, toplu taşımada, sosyal alanlarda her yerde verdim bu savaşı, şimdi kimselere yedirmem cidden sıkar yani :))) Böyle yaşamak için can atan hemcinslerimiz var ama zıt gelir tırıs gider :))) Cumhuriyet kadını olmak çok değerli bir kavram, çokta saygın, birileri salyaları akarak bu kavramı yok etmek isteyebilir ama bizim yolumuz belli. Bizden sonraki nesiller bizdende iyi artık beyaz yakalı milyonlarca kadın var, istihdamda kadın gücünden vazgeçmenin imkanı yok moralini bozma o yüzden, biz düşersek ilerleyebilirler ancak o da asla olmayacak üzülme sen

Arkadaşlar günaydın!

Banlıydım şimdi girebildim. Ban sebebim de Bahçeli’nin evlenmemesini konuşuyorduk ya, kısır olduğu söylentilerini duydum dememdi.

Yoğun çalıştım. Öncelikle benim sandığım %55 bölgem %54 Kemal Kılıçdaroğlu dedi. Acayip umutluydum;ama ikinci tura kaldı. CHP bilgi iletişim sorumlusu Onursal Adıgüzel gece boyunca bilgi vermedi iletişim kurmadı, arandı teli kapalı, görevden alınmasına çok sevindim. Yanlış yönlerdi, İmamoğlu’nu Yavaş’ı ortaya attı. Sinirden köpürdüm;ama görevimi layıkıyla tamamladım.

Benim seçim tahminim %51 idi, Kılıçdaroğlu ne kadar riskli bir aday olsa da, Akşener’in çıkışıyla esas adam olarak değil de, katalizör görevi görsün diye İmamoğlu ve Yavaş figürleriyle hezimetten kurtuluruz, boş tencerenin deviremeyeceği hükümet yoktur mottosuyla da kazanılabilir görüyordum;ama korktuğum oldu. Akşener o masaya günah keçisi olmamak için döndü, haklıydı.

Dinci olan, sadakayla ve sosyal yardımla yaşayan kesimden zaten oy alamazdılar. Bunlara düşen aklı selim sağ tabana da hitap edecek, en yüksek oy potansiyeli olan adamı risksiz “direkt” aday göstermekti ve doğru insanları yanlarına almaktı. Onu da beceremediler. Kılıçdaroğlu kucaklayıcı, nahif olabilir, taşa gülle kalple cevap verebilir;ama halkın bunu çok önemsediğini sanmıyorum. Bizim mücadelesini verdiğimiz adalet, özgürlük, hukukla da bu insanların işlerinin olduğunu düşünmüyorum. Halkı tanımayıp uygun bir aday ve strateji geliştiremeyen CHP net beceriksizdir. Burası Avrupa değil.

Ben diyorum ki hem aday yanlıştı, hem %60’tan fazla sağ oy potansiyeli olan bir ülkede, muhafazakâr kesimden oy alamayacak sırf kızılbaş(!) deyip oy vermeyecek milyonların olduğu bir kitle söz konusuyken Kılıçdaroğlu değil de sağ kökenli, daha sivri biri aday olmalıydı. İmamoğlu ya da Yavaş direkt aday gösterilmeliydi. Net fark ederdi.

Sinan Oğan beklenenden daha fazla oy aldı, ben de anketlerden daha yüksek oy bekliyordum; ama bu kadar oy beklemiyordum. İyi ki Oğan çekilmemiş de, milliyetçi muhafazakâr seçmenin oy potansiyeli biraz ona doğru kaydı, aklı selim herkes bunu görmeli. Sinan Oğan, şu an kilit konumunda.

Hem de yanlış partilerle ittifak kuruldu. Suya sabuna dokunmadan vekillik aldılar. Kısacası her şey aleyhlerine gerçekleşti.

Son düzenleme:
büyükşehirlerde usulsüzlük olacağını pek zannetmiyorum.asıl usulsüzlük,köylerde ,arkadaşlar.

annemle babam,köye gittiklerinde orada oy kullanmışlardı bir sene ,köy halkı işine gücüne gitmiş.muhtar hepsinin yerine oyları kullanıp,imzaları atmış.gürbetçi dedikleri annemler ve bir kaç aile şaşırmış ama yapacak birşey yok.muhtar akraba,köylü diyor,hayvanlarım var sen kullan ,benim yerime.alan razı, veren razı.muhtar kimden,yana oy kullanmış,siz tahmin edin artık.

Yok orda sorun yok aşkım da.
Adama uzaylı muamelesi yapılmasına şaşırdım sadece😁
Haber niteliği magazin haricinde taşımaz.İnstagramda
paylaşan arkadaş da adama Uzaylı Yasin muamelesi yapmış bariz belli.
😆
Uzaylıya razıyım, dün bir girdim twittera
Ne demişler biliyor musun

Yahudi Kökenli Rus :D :D

Yaaa harikasınız.
Bunu unutmayacağız zaten,bize verilen hakları sonuna kadar asilce gururla kullanacağız sen h,ç merak etme.
Defolup gitsinler dediğim kişilerede git desen hayatta gitmezler,özellikle kadınlar buradaki haklarının hangisini orada bulacaklar bir düşünsünler önce.
Ancak atıp tutmasını bilirler,onların gözünde kadının değeri sadece evde olması bol çocuk doğurması kocaya hizmet etmesi olarak görürler.

Maalesef. Iki hafta sonrasi icin de bir umudum yok benim. Cahil kesim cogunlukta oldugu surece bunlardan kurtulmamiz imkansiz.

Ara ara dusunuyorum da acaba kurtulus savasi zamanlarinda nasil birlik olup ulkeyi kurtarabilmisler?
İşte Atamın ne kadar büyük ve olağanüstü bir lider olduğunun kanıtı

büyükşehirlerde usulsüzlük olacağını pek zannetmiyorum.asıl usulsüzlük,köylerde ,arkadaşlar.

annemle babam,köye gittiklerinde orada oy kullanmışlardı bir sene ,köy halkı işine gücüne gitmiş.muhtar hepsinin yerine oyları kullanıp,imzaları atmış.gürbetçi dedikleri annemler ve bir kaç aile şaşırmış ama yapacak birşey yok.muhtar akraba,köylü diyor,hayvanlarım var sen kullan ,benim yerime.alan razı, veren razı.muhtar kimden,yana oy kullanmış,siz tahmin edin artık.
Kullansalar ne olur? Bu devirde kadına oy kullandırmayan, karısı yerine oy basan yaşam formları hâlâ var. Atatürk seçme seçilme hakkını vermiş, kadın kullanamıyor, beyi izin vermiyor. Ne günlere kaldık ya!

Ben gayet normal bir şekilde yorumumu yapıp geçiyorum burda başka diğer üyelerde ama sizin dün olay şey çok yakın bir süre içinde 2 kez olunca saf olmayan herkes kasıtlı paylaştığınızi dusunur zaten. İkisine de cevabınız ay bilmiyordum. Bilmiyorsan paylaşma ama paylasiyorsun çünkü işine geliyor.
Yine ne demek istediğimi anlayamamışsınız öyle gözüküyor...burada istediğimi paylaşabilirim bunu anlayabilirsiniz değil mi 😂😂 şimdilik zor gözüküyor da... 🤭🤭🤭 Artık fikirlerinizin benim için bir önemi yok... Zorlamayın ....

Hiçbişey olmasa bile birşey oldu yani bu durumda desene.Valla ben de hep takipteydim kk öndeydi sonra rte öne geçti ve uzun süre değiştirmediler oranı. 2. İnce vakası mı bu şimdi? Baştan beri anlamadığım şeyler var zaten. Peki neden itiraz etmediler 2. Turu kabul ettiler
Dün gece tam buna cevap yazacakken acil işim çıktı kusura bakmayın. Bu tamamen benim tahminim şöyle söyleyeyim. Chp dedi ki biz Ysk ya güvenmiyoruz onun için kendi sistemimizi kurduk gerekirse Ysk bizden alabilir o kadar iyi. Bu sistem seçim akşamı çalışmadı büyük ihtimalle. Bu yüzden Ysk ya sonuçlar için itiraz da edemediler. Çünkü ellerinde veri de yoktu. Bu işin tüm sorumlusu Onursal Adıgüzel idi. Ben mesela hep ondan bir açıklama bekledim ama hiç sesi çıkmadı. Gazeteciler arayınca da açmamış yani kimse ulaşamamış ona. Benim fikrim gecenin kazananı Kılıçdaroğlu idi son dk ya kadar da zaten partililer, Ekrem başkan da dahil biz öndeyiz diye açıklama yaptı. Ysk 23:15 sanırım verisinde Kılıçdaroğlu önde görünüyor. Arada %4-5 gibi bir fark varken ve Chp nin henüz güçlü olduğu yerler tekrar tekrar sayım yapılmasından girilemediği halde. Sonra Ysk dan saatlerce veri gelmiyor. Sonra ysk açıklama yapıyor durum tam tersine dönmüş.....Bu kısmı ben açıklayamıyorum orada ne oldu da son girilen oylar Akp nin itiraz ettiği ve yeniden saydırdığı oylar olmasına rağmen Erdoğan öne geçti. Tablo tam olarak tersine döndü. Bu kısmı biri bana açıklayabilirse çok sevinirim.

Kullansalar ne olur? Bu devirde kadına oy kullandırmayan, karısı yerine oy basan yaşam formları hâlâ var. Atatürk seçme seçilme hakkını vermiş, kadın kullanamıyor, beyi izin vermiyor. Ne günlere kaldık ya!
Yaşam şekilleri öyle kadının adı yok ki dünyalarında,ancak doğursun bana hizmet etsin diye beklerler.

Back
X